2014. május 22., csütörtök

Igazság az EU-ról!

Az EU-ról szóló népszavazás csalás volt! Minden népszavazás csalás, ahol a választók nem ismerhetik meg egyenlő mértékben az érveket, ellenérveket! Az EU IGEN-re eurómilliókat költöttek, a NEM-et meg tiltották, akadályozták!  Azok a választások is csalások, amelyeken hazudnak , és átvágják a szavazókat. 
Az EU választásokon ez szintén megtörtén! Azt hazudták, hogy a nemzetek Európájába lépünk be, de nézz utána nyugodtan, én megtettem, ilyen terv soha nem volt! Mindig az Európai Egyesült Államokra volt  terv,  már a kezdetektől, természetesen a nemzetek megsemmisítésével (Kalergi, Monet, stb.)!

 A rendszer működéséneknek alapja, hogy az erősebb, nagyobb hal kizsákmányolja, felzabálja a kisebbet, gyengébbet, az Unió egyik célja pedig az, hogy ezt határok, és korlátok nélkül megtehesse. A szabad kereskedelem, a tőke, és a munkaerő  szabad áramlása, mindig a gyengébbnek hátrányos az erőssel szemben. Nem is mi csináltunk Bécsbe cukrászdát....
A szabályokat meg kell változtatni:
https://www.youtube.com/watch?v=mP5_HLtKjDY&t=4s

Az EU a gazdasági elit diktatúrájának materializálódása is. A gazdasági elit találta ki az EU-t, a terv, hogy több Uniót hoznak létre, ami majd egyesül egy világunióban, és felállítják a világkormányt!
A hatalmat végleg "üzletemberek" fogják magukhoz ragadni, kialakítják a globális diktatúrát.  A Kalergi terv (Kalergi találta ki az Uniót),  Azt, hogy a fehérembert végül kiirtják, hogy a zsidók könnyebben tudjanak uralkodni, a Praktikus idealizmus című könyvében írja le 1925-ben.

Ha csupán a számokat nézzük akkor is ráfizetés. A hibát abban követik el, hogy csupán csak két tételt néznek, a befizetések, és a kifizetések tételét. Az EU azonban nem csak ez a két tétel!

Francia közgazdász szerint 2018-ban még mindig ráfizetés az EU!
https://kuruc.info/r/9/182520/

Hatalmas ráfizetés az EU - Pavics Lázár közgazdász elemzése KSH adatok alapján:
https://youtu.be/QJDREGi6JYs

1300milliárd kár, csak egy tételből:
https://kuruc.info/r/2/155618/

EU tönkretette a mezőgazdaságunkat, mert a nyugatiakat sokkal jobban támogatta, míg a magyar gazdáknak csak harmad annyi támogatás jár (nesze neked egyenlőség)
https://youtu.be/BZjzJEcIicI

Tönkretették az iparunkat, pl. Ikarusz, élelmiszeripar, és az országot olcsó összeszerelő üzemmé alakították, ahol a rabszolgamunkát olcsó munkaerővel el tudják végeztetni, majd a készterméket aztán ők adják el nagy haszonnal, amit velünk vásároltatnak fel, így ők erősödjenek velünk szemben.
http://vanholnap.hu/wp-content/uploads/2015/01/jolet_kozvetitok.jpg

Felvásárolták a közműveinket, így fordulhatott elő, hogy Magyarországon, amely egyébként nem sivatagi ország, egy országot nem megelőzve lett a világon a legdrágább a víz! Megszerezték a piacainkat, már a fokhagyma is külföldi, nem gyártunk semmit, a kereskedelmet és a szolgáltatást is külföldiek adják, pedig ahhoz nem kell technológia, ill. nagy ész. A politikusainkat lefizetik, korrumpálják.

És ellopják az emberi erőforrásainkat is:
https://youtu.be/hTL6PzOY5PM

Avval érvelnek, hogy "Elveszítenénk a fejlesztési támogatásokat" - valójában azt a 6100 milliárd forintot soha az életben nem tudta lehívni 100%-ban Magyarország, arról nem is beszélve, hogy nézzük meg milyen ára van ennek a "támogatásnak" én inkább pótléknak nevezném, amit azért kapunk, mert felvásárolták, vagy kiiktatták  a gyárainkat, mert minőségben vetélytársa volt a nyugatinak, a megszűnésük miatt nincs hazai termelés. A cukorgyárainkat erre szép példa, mert Uniós támogatásból robbantották fel.  Milyen támogatás az, amelyik a leépítésünket finanszírozza, és hogy van pofájuk ezeket pozitívan beszámolni? Arról nem is beszélve, hogy az EU-s beruházások 40-50%-a valakiknek a zsebében landol(t), és leginkább nyugati cégek profitáltak belőle...
A támogatásoknak egy része amúgy is a mi pénzünk, ráadásul olyan pályázatokra adják, amely teljesen felesleges, ill. NEM TEREMT MUNKAHELYET, NYERESÉGET, CSAK VISZI A PÉNZT! Mivel a pénzünk nagy része ilyenre megy el, nem tudjuk normális célra fordítani, sőt, ahhoz, hogy le tudjuk hívni egyáltalán a fölösleges támogatásokat, még hiteleket is fel kell vennünk tőlük kamatra, ami a támogatásokhoz van kapcsolva! A magyar vállalkozók tömegei mentek tönkre különféle uniós őrült szabályozások miatt, valamit óriási károkat szenvedtünk el embargozás ránk kényszerítésétől.

40 cm-es kilátó:
kilátó a buszmegálló tetején:
11 db. kilátó Tyukodon.
Csak a kereskedelmi megállapodásoknak lehet létjogosultsága, a politikai unió a jelenlegi büntetőtörvénykönyv szerint is hazaárulás! 
Ez alapján egyébként el kell kezdeni a szuverenitásunkat az EU-nak odaadó politikusaink büntetőjogi elszámoltatását, Orbánnal az élen! 
Hazugság az, hogy ha kilépnénk összeroskadnánk. Ugyanúgy köthetnénk velük kétoldalú megállapodásokat, de csak olyanokat, amely nekünk is jó! Ami mindkettőnknek jó, abba benne lennének, olyat ami meg csak nekik jó, meg minek kötnénk?
Viszont nem tudunk kilépni, mert a politikusainkat, és a médiát  külföldi erők uralják!