2014. július 8., kedd

Mi szeretni akarjuk a homoszexuálisokat is, természetesen nem szexuálisan!

A vadkapitalizmus (más néven liberalizmus, képviseleti demokrácia, stb.) lényege, hogy a nagyobb hal, korlátok nélkül felzabálja a kishalat. Ez pedig nem csak az egyének szintjén, hanem csoportok, és nemzetek, országok szintjén is működik.

Hogyan jön ez a homoszexualitáshoz?
Hát úgy, hogy a vadkapitalizmus  fejlesztőinek (sokak szerint kiötlőinek) egyik kedvenc taktikája, az ossz meg, és uralkodj, és a homoszexualitás ezen érdekből remekül felhasználható. 
Ebben a rendszerben elsősorban verseny van, és ha az ellenfeledet gyengíted, avval előnyt szerezhetsz magadnak. Az országok, de a globális gazdasági elit is, úgynevezett felforgató tevékenységgel is szokták ellenfeleiket gyengíteni. 
Azt a hazugságot, hogy ebben a rendszerben lennének baráti országok, felejtsd el! Ezek csak úgy lehetnek barátok, mint, ahogy két szomszédos hamburgerező vállalkozó lehet egymásnak. Példa erre, ahogy a jó barát Izrael kémkedik és lehallgat az USA ellen is, és hogy az USA is kémkedik, lehallgat a németek ellen, és így tovább. Egy hierarchikus rendszer minden rendszere a hierarchiát szolgálja! Ráadásul  nem országokban kell gondolkozni!

George Orwell: 1984-
"Napjainkban egyáltalán nem egymás ellen harcolnak. A háborút mindegyik vezető csoport saját alattvalói ellen indítja, s a cél nem az, hogy területeket hódítsanak meg, vagy a hódítást megakadályozzák, hanem az, hogy a társadalmi struktúrát érintetlenül fenntartsák."

"A felül lévő célja az, hogy ott maradjon, ahol van. A középen lévőé, hogy helyet cseréljen a felül lévővel. Az alul lévők célja az, ha van céljuk - az alul lévőket ugyanis nagyon összetöri a robot, s csak időnként ébrednek a tudatára valaminek, ami mindennapi életükön kívül esik "

Pride:

 Pride egy felforgató tevékenység, amit zsidók találtak ki, és zsidó bankárok támogatnak! A szexuális, és esetleg egyéb zavarral küzdőkkel elhitették, hogy ők egészségesek, amit ők örömmel fogadnak. Az, aki Napóleonnak képzeli magát, természetesen szintén örül, ha a társadalom elfogadja a hülyeségét, nincs ebben semmi meglepő. A pénz hatalom, és mivel kitömték őket pénzzel, és egyéb módon támogatják őket, így már az érdekérvényesítő képességük hasonlóan erős, mint a többségé! A társadalomban a normálisok, és a nem egészségesek így harcolnak egymás ellen. Az energiákat ez máshonnan viszi el, a társadalom meggyengül, a zsidó bankárok ellen nem tudnak fellépni, a felforgatás elérte a célját. A Pride része a Kalergi és a Mózes tervnek.A klasszikus felforgató tevékenységek közé tartozik, az erkölcs
http://www.zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/index.php
és etika rombolása, valamint amikor egy ország társadalmi csoportjait egymás ellen uszítják a felforgatók ("társadalom-mérnökök"), amitől az elgyengül.

A Pride-osok fogalmakat, ősi igazságokat akarnak felülírni, újraértelmezni:

Szerintük a házasság nem egy férfi és egy nő között kötött, az állam által figyelembe vett életközösség, amely az élet fonalának fenntartását hívatott erősíteni, hanem azonos neműek életközössége is, evvel rombolva a házasság eredeti célját, vagyis az élet fonalának fenntartását! Természetesen saját fogalom kitalálására nem hajlandók, ők az ősi, alapigazságokat akarják felülírni!

A család szerintük nem gyermek-anya-apa, amelynek a célja szintén az élet fonalának a fenntartása, hanem két azonos nemű barát együttélése is, megint csak így rombolva a család eredeti célját, az élet fonalának a fenntartását! 

Mint láthatjuk már régen túlmentek azon, hogy a homoszexuálisokat ne csúfolják, vagy verjék meg az utcán, iskolában, hanem a társadalom alapjait, az élet fenntartását szolgáló rendszereket akarják leamortizálni, méghozzá a fehér ember társadalmaiban! Ebből is látszik, hogy mozgalmuk a Kalergi terv része! 

KGB ügynök a felforgatásról:
https://www.youtube.com/watch?v=hew03zkSJl4
Az alábbi filmben elmondja a KGB ügynök, hogy ez marha egyszerű, mert csak meg kell találniuk azokat a személyeket, és meg kell finanszírozniuk azokat, akik a vadkapitalista elvárásoknak megfelelve, a többséggel nem egymásmellet akarnak élni , hanem le akarják győzni azokat (verseny).

(Kétféle életszemlélet, életstratégia van. Az egyik abban hisz, úgy él, hogy lehetne egymás mellett békésen élni. A másik abban, hogy az erősebb, furfangosabb legyőzi a gyengébbet, butábbat, a győztes tovább virágzik, a vesztes elpusztul, azonban ő is a békés egymás mellett élést fogja neked hirdetni!)

A finanszírozókhoz, és a megfinanszírozottakhoz, a pénzszagra  hozzácsapódnak a prostituálódott értelmiségi agytrösztök, akik irányítják, és bábként használják fel a tömegeket, erre segítségül vannak a médiáik, és onnantól megállíthatatlanul erősödnek a feminista, homoszexuális, vagy olyan jogvédő szervezetek, amelyek egyébként feltűnően csak egyoldalúan, egy irányban védenek jogot. 
Például, az ukránok által jelen időben elkövetett háborús és emberiségellenes tevékenységet éppen hogy fedik, és támogatják! Vagy állandóan a kisebbséggel szembeni diszkriminációról beszélnek, miközben olyan törvényeket, szabályozást fogadtatnak el, amely származás, vagy egyéb alapon, a kisebbségieknek előnyt biztosítanak (pozitív diszkrimináció). Az, hogy a zsidó bankárok el akarják törölni első körben a fehér nemzeteket, sőt, a fehér rasszt, szintén sokatmondóan nem zavarja ezeket a humanista jogvédőket, sőt támogatják a Kalergi, és a Mózes tervet!

Ha utánanézünk a homoszexuális, és egyéb felforgató mozgalmak pénzügyi hátterének, akkor láthatjuk, külföldről finanszírozzák őket. Sőt, mivel a globális gazdasági elit, más néven a háttérhatalom globálisan tevékenykedik, a külföldi országokban is megvizsgálva a finanszírozókat, még így is sokszor eljutunk a Soros alapítványokig, aki Rothschild jobb keze, vagyis Rothschildékig (bilderberg-csoport)...
Példák ezekre a felforgató alapítványokra:
http://www.opensocietyfoundations.org/about
http://www.rbf.org/
http://www.ceetrust.org/about-us/founders.html
http://www.fritt-ord.no/

Axis Mundi:
 "Jól ismerik az emberi pszichét és azt is hogyan mozog mindez tömegként. S már a többszörösen álcázott cselekvési terveikhez is találnak hiteles figurákat, mert szinte minden csoportosulásban fog találni az ember fanatikus, avagy ideológiailag fanatizálható embereket, majd egyszerűen második rétegben köréjük szerveznek egzisztenciálisan érdekel "munkásokat", anyagilag megszponzorálják (de már a szponzoráló szervezet is álcázott), s máris kész a mozgalom, melyet aztán a kezükben tartott médiumokon keresztül már propagálhatják is; s ezután egyszerűen önjáróvá válik - mintegy hitelessé a tömeg felé.

Sokak számára még az sem triviális, hogy felfedezzék, hogy ez az egész dolog anyagilag szponzorált - s elgondolkodjanak, hogy aki pénzt áldoz erre, annak valamiféle érdeke van ezzel és nem Róbert bácsi, vagy egy mecénás. (Bár a kirakatba akár ilyet is képesek lennének felmutatni már csak a figyelemelterelés érdekében).

Vajon akkor, hogy is várható el, hogy felismerjék, az egész melegfelvonulás valójában nem társadalmi jogharcról szól - hanem egész más szeletei is vannak, ha fel akarja fedni a szálakat az ember. S éppen ezért sokan megmaradnak az odadobott gumicsont mellett rágódva, homoszexuális jogvédők és intoleráns kirekesztő nácik tematizálása mellett.
S a fő sakkozó játszmáját játsszák - azért is nehéz kilépni, túllépni ezen, mert arról a sakkozó mindig gondoskodik, hogy azért az álca sztorija ne legyen átlátszó - így egy valós (még ha nem is szignifikáns) társadalmi problémát használ föl, nagyít ezerszeresére, s hogy ne legyen olyan sovány önmagában, még megterheli - s ezzel is már más szálakat húz be a történetbe - pl. háborúpártisággal, nácizással.

Mit lehet tenni?
Harc, háború?

Axis Mundi:
"Olyanokkal szemben megy az Úr szavaival szólva "akik nem tudják mit cselekszenek" - a bábok önmaguk is áldozatok a sakktáblán, s ráadásul hisznek is ügyük tisztaságában és valóban úgy élik meg saját lokalitásukban, hogy a gaz nácik, Nagy-Magyarország imádók, Nagy Magyarok (ugye ezen szavakat a provokátorok a szájukba is adják) nem akarják elfogadni őket, a sátán cimborái és nincs szeretet a szívükben - ezt persze a médiumokon keresztül szépen igyekeznek is szétszórni manipulálva az embereket."

A felforgatás célja pont ez a harc, a gyűlölet gyűlöletet szül, és a két tábor felhizlalja a konfliktust, amibe a társadalom elgyengül, s a provokátorok örömmel dörzsölhetik a kezüket.

Fel kell ismernünk nekünk is, a mi ellenségeink azonban nem a homoszexuálisok! Azoknak pedig azt, hogy velünk együtt fel lettek használva!

Az igazságot keresd, szeretetet, igazságosságot, arányosságot, és etikát gyakorold, és a józan észre törekedj!

Mi szeretni akarjuk a homoszexuálisokat is,  természetesen nem szexuálisan!

A férfi, és a nő különböző. Közöttük nemcsak a nemi szerveikben van különbség, másban jók, más-más a szerepük, így egészítik ki, erősítik egymást. A gyermekeknek férfi apára, és nő anyára van szükségük, hogy mintát kapva, képességeiket, és szerepüket megerősítsék, kifejlesszék.  Ha egy csonka családban nincs férfi, vagy nő, akkor a gyermek nem kapja meg ezt a mintát. Egy férfi nem lehet anya, mert nem nő, a nő, meg nem lehet apa, mert biológiailag nem férfi, akkor se, ha megpróbálja minél jobban játszani a szerepét. A nemi szerepek eltűnésével, gyengülésével, a férfi, és a nő nem tudja kiegészíteni egymást! A homoszexuális ezért már alapból negatívan befolyásolja utódját, ha mégis szert tesz rá. Tehát ez egy funkciózavar, vagyis betegség! A homoszexuálisokat akkortól tudták felforgatásra igazán felhasználni, amikor elhitették velük, hogy ők egészségesek, és ezt ők  pozitívan élték meg, hiszen senki nem akar beteg lenni. A homoszexuálisok agresszív tüntetései eredményeként született meg ez a politikai döntés, és nem racionális vita eredménye volt. Vajon jó-e, ha mentális zavarral küzdők határozzák meg magukról, hogy betegek vagy sem? A levezetett természeti rendet úgy próbálják cáfolni, hogy a hagyományos család ellen is harcot hirdettek, és így arra mutathatnak rá, hogy lám, a csonka család már úgyis általános. Persze a csonka család, mint cél a társadalomnak soha nem lehet! Az se, ha ez a rendellenesség elterjed. A homoszexuálisok ezért azt terjesztik, hogy állapotuk pusztán genetikai eredetű. Azonban ma már a Wikipedia is ezt írja:
 "Az ikerkutatások viszont arra utalnak, hogy "a genetikai determinációnál sokkal meghatározóbbak a gyermekkori szociális élmények"
Valószínű, hogy van ilyen, és olyan ok is, és hogy a homoszexuális  propagandától buzis fiatalemberek nevelődnek, akik sikertelenebbek lesznek a lányoknál. Ugyanakkor egyáltalán nincs még tisztánlátás, főleg, hogy igen erős a politikai befolyásolás!
Ha pedig mégis a gyerekkori szociális élmények a meghatározóak, akkor jó-e, ha ilyen élményeknek teszünk ki gyerekeket?
Mivel azt hirdetik, hogy pusztán genetikai okok vannak, közben nyugodtan  ilyen szociális élményekkel gazdagítják a fiataljainkat, reklámozzák, pozitívumként jelenítik meg mentális zavarukat, amire büszkének is lehet lenni, és divattá teszik. A terjedésre pedig az a magyarázat, hogy csak láthatóbb, mint régen. Biztos, hogy az? Nem tudjuk, de az biztos, hogy lányoknak a férfias fiuk jönnek be, nem a bőgő kislányok, akikkel egyre gyakoribban lehet találkozni!!

Óriási ellentmondás!
A Prideosok, akik általában egyben gender hívők is, azt állítják, hogy a homoszexualitás nem nevelés kérdése, ugyanakkor genderhívőként meg azt, hogy az, hogy kiből lesz férfi, vagy nő, csupán nevelés kérdése! 

Az egyének, és egy kisebbségek rövidlátó érdekei soha nem írhatják felül a társadalom érdekét, mert ha megteszik, akkor a társadalom nem lesz fenntartható! A társadalomnak nem érdeke a homoszexualitás terjedése, a hagyományos család rombolása, a férfi-női szerepek eltüntetése, a társadalmi csoportok harcának gerjesztése, vagyis a felforgatás, és az eredménye, a társadalmi gyengülés! Ez csak azoknak az érdeke, akik a társadalmon uralkodni akarnak!
Harc helyett,  igazságkereső, kulturált vitákat kellene tartani!

A szexualitásnak is, eleve az elsődleges funkciója a szaporodás! Ezért van a család, és a férfi, és a nő szövetsége, a házasság is! Az a szexualitás, amely elsősorban nem a szaporodást szolgálja, így logikusan nem normális, hibás!

Három kérdés és három válasz!
Ha a csajommal nem a szaporodás céljából szexelünk, akkor betegek vagyunk?
Egy férfi és egy nő mindig a szaporodás céljából szexel egymással, akkor is ha ez nem tudatosodik, ha óvszert használnak, és ha nem lesz minden szexből gyermek.
A kutyáknak, és más állatoknak is örömet tud nyújtani a szex, de mi is csak úgy működünk, mint ők!
Az ember nem áll a természet felett, és nem is ura, hanem csak része annak!
Te csak akkor szexelsz ha szaporodni akarsz?
A válasz igen, és Te is, max. ezt nem látod át...
Mi van, ha két szűz, 14 évesről beszélünk, akik "csak" szerelmesek egymásba?
Az is beteg, aki 14 évesen, szűzként, szerelmes lesz, egy saját neméhez tartozóhoz! nemiség = sexualitas (latin) A nemiség (szexualitás) legfőbb funkciója a szaporodás! A szerelmesség is a nemiséghez tartozik. Ha valakik szerelmesek, de nem szexelnek, akkor is arra az útra lépnek, amely a szaporodáshoz fog vezetni, de csak akkor, ha különböző neműek. Ha azonos neműek, akkor a szerelmesség nem tudja betölteni a biológiai funkcióját! A nemiségük beteg...

Az Amerikai Pszichiátriai Társaság 1973-ban, sokak szerint politikai nyomásra
http://index.hu/tudomany/2013/07/05/igy_lett_nem_betegseg_a_homoszexualitas/
, és nem az addigi kutatási eredmények gondos mérlegelése vagy új eredmények megismerése miatt törölte a homoszexualitást a mentális betegségek közül. Ez egy politikai döntés volt, amit utólag igyekeztek igazolni. A döntéssel egyet nem értő pszichiáterek a NARTH nevű szervezetben tömörülnek, amelynek honlapján (http://www.narth.com/) megtalálható minden, a média által eltitkolt, agyonhallgatott ismeret ebben a témában. (http://www.tebolyda.hu/faliujsag/sajtofigyelo/200108/kshnki.htm)
Senkit nem szabad bántani azért, mert beteg! A betegeket segítjük, megvédjük és empátiával fordulunk feléjük! 
A társadalomban még mindig az a nézet uralkodik, hogy a homoszexualitás oka pusztán genetikai. Amennyiben az, akkor is, a genetikai, akkor kromoszóma rendellenességként is felfogható. Az ikerkutatások viszont arra utalnak, hogy "a genetikai determinációnál sokkal meghatározóbbak a gyermekkori szociális élmények". -wikipédia  Egy videójában a NARTH-tosok
https://www.youtube.com/watch?v=b5Xfy3khlSc
pl. a férfi homoszexualitás egyik fontos tényezőjének a gyerekkori rossz apa-fiú kapcsolatot tartják., amely megágyaz annak, hogy valamilyen mások szerint (sokkoló) élmény hatására a saját neméhez kezdjen el vonzódni valaki.
Szerintem pedig logikus, ha valakinek a szülei gyújtogatók, a környezetében sok ilyen van, és még az iskolában is azt tanulja, hogy az pozitív, akkor ő maga is könnyebben nyúl majd a gyufához, mintha azt sulykolják belé, hogy a gyufa nem játék. (metafora)
https://w3.kuruc.info/r/34/144618/
Szerintem nem lehet kizárni, hogy homoszexualitást megágyazhatja a reklámozása, divattá étele, a gyermekkori nemi identitás erősítésének tiltása (glender mozgalom), stb.
http://mno.hu/migr_1834/semleges_nemunek_kell_nevelni_az_ovodast-254593
Ha pedig így van, lehetséges, hogy fertőző betegségről van szó:
http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research
Ezért nem akarjuk megengedni a reklámozását és terjesztését, divattá tételét, pozitívumként a bemutatását, és nem valamiféle gonoszságból. Általában a kisebbségek többségre törekszenek, mert az ember jobban érzi magát, a hozzá hasonlók között, de ebben az esetben ezt a törekvést tiltani kell!
A Pride pedig vonaglást a  felforgató tevékenysége (ami a célja) miatt kell betiltani.

Természetesen kíváncsiak vagyunk a homoszexuálisok problémáira és velük együtt, párbeszéd, és igazságkereső, kulturált viták útján kívánjuk megoldani azokat!
Nem akarunk senkit kényszergyógykezelni a saját ép akarata ellenér se, ha a betegsége megítélése szerint neki nem rossz, és amennyiben betartja a terjesztését megelőző szabályokat (tilos reklámozni), így avval  másnak nem okoz károkat.
A magyar társadalomra a homoszexualitás nincs jó hatással, mivel a magyarság (nem állampolgárokról, hanem mint nemzetiségről beszélek) 30 évente feleződik, ez azt jelenti, ha így folytatódik (azért remélem nem fog), akkor 120 év múlva kihalunk. Itt egy értékelvűségről is szó van, értéknek tekintem a hóvirágot, az emberiséget, benne a magyarságot, az életet, és egy csomó mindent. Ha divattá tesszük a homoszexualitást, akkor nem zárható ki, hogy könnyebben terjed, és még kevesebb gyermek születik, és több beteg lesz. Ha egy meleg párnak adunk gyermeket, lehet, hogy a gyermek is homoszexuális lesz, nem tudok róla, hogy ennek lehetőségét kizárták volna. Az sem engedhető meg, hogy egy nevető harmadik, a társadalmunk különböző csoportjait egymásnak uszítsa, hogy gyengüljünk. Látható, hogy a Pride valójában provokáció, és nem a homoszexuálisok jogait követelik, és azt, hogy a homoszexualitás betegség, pedig tagadják!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10462826_805709982797045_4304857501280574129_n.jpg

Kis filozófia:
Nem merülök le a filozófiában azon szint alá, ami alá nem érdemes, vagyis nem vizsgálom a nullát és az egyet külön,  vagyis a vant és a nincsent, mert ott már nincs semmi. A hasonló kérdések, hogy miért baj, ha kihal az emberiség, vagy a magyarság, vagy a hóvirág, vagy miért baj, ha az emberek mind betegek, ezen a szinten vannak.  Az első szint amely a semmiből valamihez vezet, a nulla, és az egy kapcsolataiból alakul ki. Tehát azért, mert értéknek tartom ezeket, és innen lehet csak tovább lépni és élni!.

"Németországban" a zoofilok, Hollandiában pedig a pedofilok néhány tagja is próbált küzdeni a "jogaikért", szerencsére a kezdeményezésük elhalt,   mert kevesen vannak, azonban egy holland csatornán reklámozzák a pedofiliát!
https://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity
http://www.hetek.hu/kulfold/200607/engedelyeztek_a_holland_pedofil_partot
http://kuruc.info/r/6/118510/
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/02/01/allatokkal_szexelok_tuntettek_jogaikert_berlinben/
http://kuruc.info/r/6/130300/#ixzz37F3pmiDx

A betegség bántó, vagy sértő?
Szinte mindenki beteg, vagy előbb-utóbb mindenki beteg lesz! Azt kéne megérteniük, hogy abban, hogy az ember beteg, nincs semmi sértő, bántó! Elhitették a homoszexuálisokkal, hogy sértő, ha kimondjuk az igazat, hogy betegség, de nem a fogalom ellen kell harcolni, hanem azon háttérben lévők ellen , akik ezt aljas célból elhitették velük, vagy akik betegeket bántanak!

Ha beteg vagyok, akkor ki kell nyírnom magam?
Nem, dehogy!  A vakoknak jó a hallásuk, a kommunikációs gondokkal küszködőknek jó a művészi vénájuk, a rossz memóriájú embereknek jó a logikájuk, stb. A homoszexuálisok között is, nagyon sok tehetséges ember van, és sokan akár boldogabbak is tudnak lenni, mint a heteroszexuálisok! Mint írtam mindenki beteg, vagy beteg lesz, ha mindenki kinyírná magát, akkor nem lenne emberiség!
Mit tehet az ember, ha beteg? Kezelteti magát, ha viszont nem akarja, vagy/és nem tudják, akkor elfogadja, sőt, megpróbálja hasznára fordítani, és boldogan élni!

Meg kell békélnünk egymással, felismerve a valódi bajokat, és a valódi ellenséget, és közösen kell, egy jobb világot teremtenünk!

A megoldás a párbeszéd! Kérjük a homoszexuálisokat, hogy ne legyenek kirekesztők, és beszéljük meg közös dolgainkat!

Az emberi jogokról. Egy ember szabadsága csak a másik ember szabadságáig terjedhet. Egy hepatitisz C-ésnek ezért nincs joga az utcán másokra spiccelni a vérét. Amennyiben nem tudjuk biztosan, hogy a homoszexualitás divattá tétele, mennyire veszélyes a társadalomra, például, hogy megágyaz-e annak, hogy másokból is, homoszexuálisok legyenek, addig a legnagyobb óvatossággal kell eljárni. A Pride-ot pedig a felforgató tevékenysége miatt kell betiltani, ugyanis nem jogokat képviselnek, hiszen azt tehetnék normális ruhában, normális viselkedéssel, a betegségüket nem bemutatva és másokra spiccelve is, és nem divattá téve, büszkeségként adnák elő most már irracionális, társadalomellenes követeléseiket, hanem például avval foglalkoznának, hogy ha valaki ilyen zavarral küzd, ne érje fizikai, lelki erőszak.  Ez, amit csinálnak felforgatásról szól, amely nem emberi jog, evvel a provokációval kiélezik az ellentéteket, amely amellyel megosztják a társadalmat. Helyette valódi racionális vitát kell lefolytatni, ha pedig ügy gondolják, hogy sérülnek a jogaik, akkor normális tüntetéseket, normális ruhában, a szexualitásukat nem bemutatva, olyan demonstrációkat tartsanak, amiknek résztvevő zömmel nem külföldiek, nem külföldről finanszírozva, és nem a rothschildok által.
Bizonyíték arra, hogy a Pride provokáció, ők maguk ismerik el:
https://youtu.be/5HxzBWFoEok

https://youtu.be/weV8IBx0J3c

Több:
Magukat nőknek képzelő férfiak indulhatnak a nők között az olimpián:
http://vigyazo.blog.hu/2016/07/15/rioban_transznemu_ferfi_sportolok_indulhatnak_nok_kozott
http://valasz.hu/sport/erik-a-botrany-transznemu-ferfiak-a-nok-kozott-indulhatnak-az-olimpian-119561
------------------------------------------------
Néhány kérdés a Pride-osokhoz!
Mi a szexualitás elsődleges funkciója?
Ha valami nem tölti be a funkcióját, akkor az nem hibás?
Miért van két nem?
Szerintük elsődlegesen miért alakult ki a házasság, és a család intázménye a társadalmunkban?
Ha valami nem tölti be az eredeti funkcióját, és teljesen más funkciót kap, akkor az még mindig ugyanaz?
Ha valaki Napóleonak képzeli magát, akkor az normális?
Ha egy negyvenötéves férfi hétéves kislánynak képzeli magát, akkor az normális?
Ha nőnek?
Ha valaki Napóleonnak képzeli magát, és tüntet, hogy tekintsük normálisnak, akkor nekünk meg kell adnunk neki a császári koronát, és státuszt?
-------------------------------------------------
Adatok a Pride-osokról:
Felforgató tanárok:
https://kuruc.info/r/2/187901/