2015. május 17., vasárnap

Bevándorlásról

(A túl hosszú linkek nem aktívak, hogy szövegként másolhatóak legyenek fórumokba. Ezeket megnézni is úgy tudod, ha bemásolod a böngésződ címsávjába.)
A képmutatók, hülyítők lebukása:
https://youtu.be/JYtbLCa65eA

Néhány hazugság:
-A bevándorlók menekültek.
-A nehéz sorsú embereken az egyetlen és legjobb segítség, a befogadás.
-Aki ebben nem hisz, az gyűlöli őket, és náci.
-56, Jézus, te is ezt tetted vagy tennéd a helyükben, avagy "Te is érvelés".
-A tömeges bevándorlás ugyanolyan, mint a kismértékű, és minőségi bevándorlás.
-Minden népség ugyanolyan mértékben asszimilálható.
-Ezeket a tömeges bevándorlókat lehet integrálni.
-A tömeges bevándorlás nem veszélyes, és nem okoz tragédiát.
-Ezek a bevándorlók tartják majd el a nyugdíjasokat.
-Nincs összefüggés a tömeges bevándorlás, és a terrorizmus, bűnözés között.
- korlátlanság mennyiségben, és minőségben jöhetnek, meg lehet oldani.
- a multikulti jó, és működik
-Ezek a bevándorlók mérnökök, és szükség van a munkaerejükre.
-Minden ember minden szempontból azonos, nincs illegális ember, avagy nekem is annyi jogom van a hűtődre, és a feleségedre, mint neked.
-A természet nem családhalmazokból épül fel, aminek az alapja a hasonlóság, így az emberek nem tesznek különbséget a feleségük, a többi nő, a gyerekük, és a többi gyerek között.
-A bevándorlás úgysem állítható meg, a kerítés sem fog működni.
-A bevándorlás nem népirtás, hanem természetes folyamat, a fehérember kipusztulásával együtt, ami ellen így nem is kell tenni semmit.
-Humorosan:
http://tutiblog.com/hasznos-tanacsok-kezdo-ujsagiroknak-es-halado-migszolosoknak-ha-nem-akarjak-hogy-arkot-rohogjunk-korejuk/

Logikai struktúrák: 

A legnagyobb aljasság! 
A balliberálisok legnagyobb gonosz hazugsága az, hogy tagadják, hogy az élővilág családhalmazokból épül fel, és hogy a családoknak az alapja a hasonlóság. A legnagyobb aljasságuk pedig az, hogy nem tekintik értéknek az életet, az embert, benne a fehér embert, és a magyarságot se.
Az élővilág családhalmazokból épül fel, a családhalmazoknak az alapja pedig a hasonlóság. Minél inkább hasonlít valaki hozzánk, a genetikától a hobbiig, annál közelebb érezzük magunkhoz, és annál fontosabb számunkra. Minden népség egy család! A nemzetek a történelem során a rendszerek felett álltak, mégpedig azért, mert ősi természetes módon létrejövő, a génjeinkben hordozott programból ered. A szüleinket, a testvéreinket közelebb érezzük magunkhoz, mint más idegen embereket, tetszik, nem tetszik, így van! . Mint ahogy a család is természetes és értékes, a nemzet is az. A család fogalmak ugyanis egyre szélesebb halmazokban terjednek ki, először a szűkebb család, majd a tágabb, a barátokkal együtt, utána a nemzet, a fehér ember (a mi szemszögünkből), az emberiség, és a földi bioszféra. Teljesen természetes az, ha azokat az embereket közelebb érezzük, magunkhoz akiknek ősei azonos történelmi eseményeket éltek meg, akik hasonló tudásörökséget kaptak (kultúra), akikkel földrajzilag együtt élünk, akiknek sorsa és gyökere is hasonló, akikek a nyelvük azonos, sőt, bármilyen felháborító is, néhány liberális számára, genetikailag is közelebb vannak hozzánk. Például a genetika miatt is nem szexelünk teknősökkel, legalábbis a többség!
Nemrég láttam a tv-ben, hogy elcseréltek a kórházban két csecsemőt, a szülők rájöttek, és bár évek teltek el, és a gyermeket nem cserélik vissza, mégis rendszeresen találkoznak, mert csak kötődnek a vér szerinti gyermekeikhez is. Azt is megfigyelhetjük, hogy általában nem sírunk (bár én valóban elszomorodom kicsit), ha egy hangyára véletlenül rálépünk, és ez a genetikai távolság miatt is magyarázható!
A nemzet is természetes családhalmaz, csak szélesebb, ami a szűkebb családhalmazokat tartalmazza és amely része a szélesebbeknek is. Az embernek van szűkebb, szélesebb, tágabb, még tágabb, stb. családja, ez a természetes.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVE81OpYDBsWNjBJ-KdmVO1hlSqvjbwKoQCAa4bzyhL1IRawJDAlU7_A8Hn_wX5-RL6jQyVA0IapM5frdfi-RFBF_9gbYLK7fzFwuhxq-LPEtx3o-3pRpfA-LsF8ZabAfFx-gTk1Uc-7Dx/s400/csal%C3%A1d.jpg

Az, hogy hierarchiát (fontossági sorrendet) állítasz fel etnikai alapon, az is teljesen természetes! De attól, hogy a feleségemet jobban szeretem mint a többi nőt (hierarchiát állítok fel), még nem fogom a többit gyűlölni. Attól pedig, hogy a gyerekemnek több tízórait csomagolok, mint az osztálytársainak (hátrányosan diszkriminálva őket), nem akarom a többi gyereket kinyírni. Ha a nemzetedet (a szélesebb családodat) jobban szereted, mint a még tágabbat, vagy akár a ha a rasszodat jobban szereted mint a többit, és ebből adódóan hierarchiát állítasz fel, és a szélesebb családod tagjait kevésbé támogatod (vagyis diszkriminálod), mint a szűkebbet, az teljesen természetes dolog, és nincs benne semmi negatív! Ha a családod pénzét nem osztod meg egy másik családdal, az nem kirekesztés, és nem bűn. Ha adsz belőle egy másik családnak egy kicsit, az szép és jó dolog, de senki nem kényszeríthető arra, hogy másokon úgy segítsen, hogy önmaga aránytalanul nagy kárt szenvedjen el, vagy bele is haljon! A bűn viszont pont az, amikor egy családtól elveszi a pénzét egy másik család. Ha nem akarsz a családodba hajléktalanokat befogadni, az sem bűn, ha azok bemennek hozzád hívatlanul, és az engedélyed nélkül, és azt gondolják joguk van erre, és kieszik a hűtődet, az a bűn. A természetben csak kétféle alap életszemlélet, életstratégia, eszmerendszer van. Ez pedig jellemző a növényekre, az állatokra, az emberekre, az emberek csoportjaira, családokra, népségekre is. Az etikus szerint lehetne egymással, és egymás mellett békésen élni. A nem etikus szerint az erősebb, furfangosabb legyőzi a gyengébbet, butábbat, a győztes tovább virágzik, a vesztes elpusztul, azonban ő is a békés egymás mellett élést fogja neked hirdetni! Amikor a liberálisok azt hirdetik, hogy a nemzetek felszámolása kell a háborúk megszüntetéséhez, az olyan, mintha az mondanák, a szűk család betiltása kell ahhoz, hogy az emberek jobban szeresség egymást! Nem a családok léte miatt vannak háborúk, hanem mert valaki uralkodik a másikon, le akarja őket győzni, és az ebből fakadó igazságtalanság miatt! Ha a családokat felszámolod, akár a nemzetcsaládot, attól a kínai varrónőt nem fogom magamhoz közelebb érezni, de a saját anyámat, és testvéremet fogom sokkal távolibbnak. Ez ahhoz vezet, hogy kevésbé fogunk kiállni egymásét, a kohéziós erőnk megszüntetésével az emberek atomizálódnak, így könnyebben le lehet igázni minket! Régi trükk, több ezer éve használják...

Bevándorló, és nem menekült:
Az illegális bevándorló jogsértő. A menekült az első biztonságos országig menekült, a továbbiakban gazdasági bevándorló! A gazdasági bevándorló már nem menekült. Aki nem működik együtt a hatóságokkal, az nem menekült a genfi egyezmény szerint se! Aki nem tudja bizonyítani a személyazonosságát, az potenciális veszélyforrás.. A menekültnek a legfőbb törekvése a biztonság, így nem tesz meg több ezer kilométert. A bevándorlónak a jobb élet, esetleg országfoglalás.
 A menekült elfogadja a befogadó ország törvényeit, szokásait, kultúráját. Nem tesz a befogadó ország, és népe ellen. A menekült nem él vissza a segítséggel, nem törekszik kiszaporodni az őslakosokat, és nem szaporodik az őslakosok javain, nem akarja a vallását a kultúráját az őslakosokra kényszeríteni, és a hatalmat megszerezni. Akik erre törekszenek azok ellenségek! A menekült a háború végeztével visszatér a hazájába. Ha nem akar visszatérni, akkor bevádoló, és nem menekült. Az érkezők zöme nem azért jön, mert a háború miatt veszélyben az élete!Jó részük olyan országokból származik, ahol nincs is háború. Amikor azonban olyan országból jelennek meg, ahol háború van, az sem jelenti automatikusan, hogy menekült. A legtöbb háborús konfliktus ugyanis nem az egész országra jellemző, csupán egy-egy ország területére. Például Ukrajnában a keleti régiók ütközőzónája veszélyes, a többi rész biztonságos. Ha valaki Kijevből menekül, azt nyugaton kiröhögik. Márpedig ugyanez érvényes Irakra, és Szíriát sem birtokolja teljes részben az Iszlám Állam. Nem feltétlenül igaz, hogy aki háborús konfliktus sújtotta országban van, annak veszélyben az élete. PL. 56-ban az apám, és az anyám sem menekült el, és nem haltak meg. Akik kimentek azoknak is a nagy részük nem menekült volt, hanem kivándorló! A valódi menekülteket pedig a szülőföldjük közelében kell tartani, hogy újjáépítsék hazájukat!
A "menekültek nyaralni járnak oda, ahol üldözik őket:
http://migracio.mandiner.hu/cikk/20160911_die_welt_a_menekultek_visszamennek_nyaralni_oda_ahol_uldozik_oket

A németek is felfigyeltek a jelenségre:
https://www.hirado.hu/2017/09/16/mitol-menekult-a-hazajaban-vakaciozo-bevandorlo/

Nyaraljon Szíriában:
http://24.hu/elet-stilus/2016/08/31/nem-voltal-meg-iden-nyaralni-sziria-tart-karokkal-var/
Igazán szép hely:
http://mno.hu/kulfold/eletre-szolo-elmeny-egy-sziriai-nyaralas-1359678
Hotelek:
https://www.tripadvisor.co.hu/SmartDeals-g294010-Syria-Hotel-Deals.html

Most már az afrikaiak is hazajárkálnak az "életveszélyes" hazájukba, a segélyből:
https://kuruc.info/r/4/168763/

Ők azonban: 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgATSQbwpih5nlOD_t5YYUC-X5hUAjeYRjwmVGnyLtRW0EUUYGI-RQiJXA-oC2fkf5gFxfwll5ehTXZz5DX-SwJoCEc2d0o7xFAaHqoUemN96uvc8myLueifbtFAepRiv6PY6QCMpnFIkJp/s400/nemmenekult%2529.jpg
nem menekültek:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggFEln01lJXn4APY-FGgcDlNKOpDqayZCs6yDqqVS6KdyeE5jMhKnDsuyx7tL1pI_sBjHHznc3UjIMcxMrxHhFBqdpWfEtwwaQUQNts-LkxV7cJVNsPrXnLdBostYYuaxQTReilBe7AG_j/s400/original.jpg

Hazudoznak, mint a vízfolyás:
https://www.youtube.com/watch?v=k19a9iFueUA

A papírjaikat összetépik, akiknek meg van, azoknak is több, mint 10%-a hamis:
https://kuruc.info/r/59/177029/

Követelőznek:
https://kuruc.info/galeriaN/2012/gorogkaosz16022802.jpg
Az állatok nem esznek ilyet, a pénzünket akarjuk:
http://mandiner.hu/cikk/20151005_az_allatok_nem_esznek_ilyet_penzt_akarunk_a_penzunket_akarjuk_tiltakozas_a_finn_menekultellatas_ellen

Nem tetszett a szállás, ezért felgyújtották:
https://kuruc.info/r/59/168008/

Lassú az internet, rossz az étel, rosszabb, mint Ghána:
https://www.youtube.com/watch?v=SVMKdYfU-4M

Svédországba akarnak menni:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20150908-menekultek-nemetorszag-lubeck-tuntetes.html

Majd tüntettek a hideg ellen:
http://faktor.hu/faktor-14-migrans-harom-napig-tiltakozott-svedorszagban-a-hideg-ellen

Migránsok tüntettek egy svéd menekülttábornál. Azt kiabálták, hogy ehetetlen az étel (amit egyébként a svéd iskolások is kapnak) és, hogy túl sok az eső, Franciaországba akarunk menni! Mikor a rendőrség szét akarta oszlatni a tömeget egymáshoz kötözték magukat.

„Mondjátok el a világnak, hogy utálom Finnországot. Túl hideg van, nincs tea, nincsenek éttermek, nincsenek bárok, nincs senki az utcákon, csak autók” – panaszkodik a 22 éves Mohamed.
http://mandiner.hu/cikk/20150926_unatkozik_fazik_megutalta_finnorszagot_a_migrans_mohamed

Bevándorló szomáliaiak tüntetése Svédországban: INGYEN (!) lakást, pénzt és azt akarják, hogy Svédország feltételek nélkül fogadjon be minden szomáliai menekültet:
https://www.youtube.com/watch?v=2IDBxPLp3i0

Dán tv riportja a Dániából Svédországba menekülőkkel. Nem akarnak a békés Dániában maradni, mert Dánia felére csökkentette a menekülteknek "járó" pénzt. Magyarul szeretnének élősködni, de olyan helyen ahol még többet adnak nekik. Ezért inkább még 500 km-et gyalogolnak.
https://www.youtube.com/watch?v=JHhOOPSwnMA

Ingyenes internetet, és takarítónőt:
http://www.hirado.hu/2015/12/22/ingyenes-internetet-es-tiszta-lakast-koveteltek-az-olaszorszagi-bevandorlok/#

Erőszakos tiltakozásba kezdtek egy olasz alpesi kisvárosban ingyenesen lakó ingyen ételt és ruhát kapó bevándorlók mert szerintük semmire sem elég a napi 2,5 Euró, amit az olasz kormány ad nekik.
https://youtu.be/VmjVkp_3jrI

"Menekültek" Waldenburgban: Merkel asszony vendégei vagyunk, és a vendéget nem illik dolgoztatni!":
https://kuruc.info/r/6/162753/

Fenyegetőznek:
https://youtu.be/XlOgyhg8vLE

A Nemzetközi Migrációs Szervezet Elnöke szerint, a világban egymilliárd (!!!) ember van mozgásban.
http://mac.iom.int/cms/director-general
Többségük Európába akar jönni. Az pedig Uniónak régi terve, hogy a keleti részbe is elosztja a migránsokat, azonban ha csak Nyugat-Európa válik Afrikává, az is végzetes következményekkel lesz ránk.

Ülősztrájkba kezdett, mert csak egy 50 m2 -es lakást kapott és nem egy házat, pedig azt ígérték neki!
http://888.hu/article-nem-kapott-hazat-ezert-uttestre-fekudt-a-migrans

Oda mennek nyaralni, ahonnan menekültek:
https://kuruc.info/r/4/163663/

Gyűlölik a keresztényeket:
https://kuruc.info/r/4/166418/

A kijózanodók egy része pedig már hazatér, mert nem kaptak házat, autót, és annyi pénzt, amennyire számítottak:
http://faktor.hu/faktor-tobb-ezer-iraki-menekul-finnorszagbol 
http://www.hidfo.ru/2016/01/nem-azt-kaptak-amit-elhitettek-veluk-inkabb-hazaternek-kurdisztanba/ http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/hazamennek_a_bevandorlok_a_pelda_ezt_mutatja.602470.html https://kuruc.info/r/34/154386/

2017.07.21:

Az év első négy hónapjában Olaszországba érkezett csaknem 47 ezer menedékkérő közül mindössze 635-en érkeztek a háború sújtotta Szíriából és 170-en a káoszba süllyedt Líbiából, de a többiek Nigériából, Bangladesből, Gambiából, Pakisztánból és Szenegálból indultak útnak, ezeket az országokat pedig messze nem temeti maga alá fegyveres konfliktus. Forrás: https://kuruc.info/r/4/175270/

Tehát ezek nem menekültek, elég volt a hazudozásból!!!!

Az egykori Svédországban szomáliai semmirekellők követelőznek, hogy még több szobás ház, és még magasabb segélyt adjanak nekik:
https://kuruc.info/r/6/192028/

 A fehérember értéktelen:

Milyen furcsa, értéknek tekintjük a hóvirágot, mert értékeljük hogy egyedi, meglátjuk benne a szépséget, és fontosnak gondoljuk a biodiverzitást, ami az élet záloga, feltétele!
Ugyanezen okokból védjük a jegesmedvét, az esetleges kipusztulását nem fogadnánk el természetes folyamatnak, de a fejlődés természetes velejárójának:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjp9YCbu_lwyM-UTkvzrWzVqLY-UspRHZaTycS-bh0sRX_1h2JKu5jhKCs8LDwZRyUsEttFNdNB0GEpOfFxkqoGAYf6cAUvypT76ESilZ7HGSSei8U8r-XodTjv2D01RtfHWP0pWtCsvRMD/s1600/cionistakvilaga.jpg

Azt tudtad, hogy 120 éven belül eltűnik a magyar nemzetiség? A 2011-es népszámlálási adatok szerint hazánkban már csak 8,3 millió magyar nemzetiségű él. A magyarok reprodukciós mutatója 1.0 és a magyar nő harmincéves korában szüli meg egyetlen gyermekét, így a létszám 30 évente feleződik. Persze nem marad parlagon az ország, csak nem lesz benne fehér ember, és valószínűleg az ország nevét is megváltoztatják majd... És nem keveredés van, meg feloldódás, ahogy állítják.... Csak 120 év, ja erről nem ír az Index, ez nem tananyag az egyetemen? Vajon miért nem? A színesek pedig nem lesznek toleránsak, és nem fogják a megöregedett magyarokat nyugdíjasként eltartani, hanem ahogy a történelmi példák mutatják, ahol felcserélődött az etnikai arány, vagy csak az erőviszonyok, ott általában tragédia lett belőle, és ha megfigyelhetjük azokat a területeket, ahol a fehér ember hátrányba került, hogyan bánnak, bántak velük.


Kalergi terv! Népirtás, és nem természetes globalizálódás:
Minden népség egy család. A természet családhalmazokból épül fel. Amikor egy családnak kárt okozol, akkor az életükre törsz. Az EU vezetői  népirtást követnek el, amikor a népek eltörlésére törekszenek!

" 1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről, 155. §, Népirtás :
"(1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljábólb) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos" " lelki sérelmet okoz,"
"c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt pusztulással fenyegetik,"
"bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke: aggodalmát fejezte ki "a nemzeti érzések veszélyes újjászületése" miatt.
Ha a nemzeti érzéseket fel akarja számolni, akkor az nem jelent mást, mint azt, hogy a nemzeteket akarja felszámolni. Az pedig népirtás, és nem természetes globalizáció !!! Junckert és társait bíróság elé kell állítani!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEszjUh7iqkWMpd2zIy4tUqAJqQzA22TIkwFFEmy_UtlJtvOyaZqKpGJKdhXdDsPbcL59_gi34eHRKiRpwWlyP-QV17IXyWMWrtfIDL6mueB8fd7SeSxM7Y1aibDrGdZWjmj7x_lV-RVgw/s320/bj1652503.jpg



népirtáson örömködő "német" politikus:

Kisebbségbe szorulnak a saját területükön is a fehérek:

Egyik legkiemelkedőbb cionista társadalomtudós Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky:
"A társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát!"

 A nemzeti békétlenség és egyet nem értés, valamint megosztottság záloga pedig az, ha a nemzet különféle etnikai csoportokból, és eredetközösségekből áll. Vagyis multikulturális társadalom!
Forrás:
https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7PU_WrpMJ18&h=gAQEHK0GE&s=1

MIT MOND A BÖLCS RABBI?21.50-től
A rabbi elmondja, hogy nagyon fontos a származás, a gyökerek, vagyis az, hogy a házasulandó felek zsidók legyenek, mert a zsidóság fennmaradásának ez az egyik alapja. Hol vannak az ősi egyiptomiak? Hol vannak a rómaiak? Hol vannak a spártaiak? Mis-más! Összekeveredtek, majd eltűntek. De napjainkban vajon melyik ősi nép él még mindig? Mi zsidók! Csak mi zsidók! Egészen Ábrahámtól kezdődően egészen napjainkig, az idők végezetéig, örökké!) Szól a riportrészlet.
http://magyarsagunk.blog.hu/2015/09/09/multikulti_etnikai_tarkabarkasag_nektek_gojoknak_de_nem_nekunk

226 Sorosügynök az EP-ben!

A kereszténység 
a tisztánlátás akadálya, ha az utódnemzésre problematikájára is gondolunk,  mivel az elkülöníti az embert a természet többi élőlényétől. Pedig az ember is csak része a természetnek, és ugyanazon szabályok vonatkoznak rá, mint a többi élőlényre. Márpedig a természetben egy populáció nagyságát elsődlegesen az határozza meg, hogy mennyi erőforrást használ, és mennyihez jut hozzá. Ha óriási mértékben túlszaporodik, vagy az erőforrásait egyszerűen elhasználja, és nem gazdálkodik, akkor az erőforrások hirtelen fognak elfogyni, és kihal, példa a Szent Máté szigeteken a rénszarvasok, vagy a húsvétszigeteki emberek esete. Mivel azonban egyes állatokban, emberekben ezekre az esetekre be van építve vészfék, ezért eddig ritkán jutnak el, és már a romló, vagy javuló kilátások befolyásolják a szaporodást. Azt is tudjuk biológiából, hogy egy területen belül nincs multikulti, meg sokszínűség, csak külön-külön terülteken, mert az azonos fajú családok nem békésen megosztják a területet egymással, hanem kiszorítják egymást. Azt is tudjuk, hogy ha egy területre beviszünk egy új családot, akkor ha azoknak például rövidebb a generációs idejük, akkor invazívak lesznek, és kiszorítják a bennszülött populációt (harlekin katica). Azt is, hogy az invazív jelleget mesterségesen is ki lehet alakítani, ha releváns előnyt nyújtunk az egyik családnak (odú kihelyezés, etetés rásegítés, stb.). Azt is tudjuk, ha egy apró szigeten, az ott lévő fehér egér populációhoz minden hónapban hozzáadunk egy fekete egeret, akkor nemsokára ott csak fekete egér lesz, akkor is, ha közben minden este a gyerekáldás szépségeiről olvasunk fel mesét a fehéregereknek. Jól tudják ezt a biológusok, és a zsidó társadalommérnökök is...

Svédország tönkretétele:
https://kuruc.info/r/9/179771/

A skandinávoknál generációnként 6,5 %-kal csökken az IQ!
https://kuruc.info/r/4/181214/

Az iszlám beltenyészetről! Az első unokatestvérükkel házasodnak:
https://amieuropank.com/2016/01/24/dan-pszichologus-a-muszlim-beltenyeszet-katasztrofalis-eredmenyei/

A terv, az emberiség, első körben a fehérember megsemmisítése, hogy a végén csak a zsidók maradjanak.

Első célpont a fehérember
Az EU kitalálójának a terve! A fehér embert ki akarta irtani, hogy a zsidók uralkodhassanak:
http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Kalergi/Kalergi%20terv.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi
Itt lehet letölteni az elmebeteg könyvét:
http://www.mediafire.com/.../richard-coudenhove-kalergi...
Vagy itt olvasható:
https://www.questia.com/read/9071759/practical-idealism
Bővebben:
http://balder.org/.../Richard-Coudenhove-Kalergi...
Kimondják, hogy fajkeveredést akarnak:
http://magyaridok.hu/velemeny/fajok-keveredeset-akarjak-786613/
Drábik videó:
https://www.youtube.com/watch?v=bsjDLG4SzjY
A multikulti nem tévedés, hanem tudatos népirtás!
Hol van még Európa?Metró Párizsban és Moszkvában:
https://www.youtube.com/watch?v=ZkRq7mBBiiQ
A szándékos népirtás:
https://youtu.be/-o7HWX7lkKU
Levezetve, miért jó az iszlám a gazdasági elitnek:
https://kuruc.info/r/6/161795/
http://mandiner.hu/cikk/20160727_abdesszamad_belhadzs_interju_iszlam_dzsihad_terrorizmus_bevandorlas_migracio

Ilyen alapon a harmadik birodalom is konteó! Van olyan, hogy Kalergi terv, vagyis Kalergi Praktikus Idealizmus című könyve, amelyben leírja, hogy a fehérembert megsemmisítik a színesek bevándoroltatásával, és az új európaiakon a zsidók könnyebben fognak uralkodni? Igen! Kalergiék (Pán-Európai Mozgalom) voltak az EU kialakításának a motorja, a legbefolyásosabb szervezet az Unió kialakítására? Igen! Merkelék megkapták a Kalergi-díjat? Igen! Azt csinálják. ami a Kalergi tervben le van írva? Igen! Van más magyarázat, érv a tömeges bevándorlotatásra? Nincs! Vannak tömkelegével nyilatkozatok, önbevallások, amelyekben ezek, és a zsidó vezetők maguk utalnak rá, sőt, állítják, hogy a népeket fel akarják számolni, a fehéreket keverni akarják a színesekkel? Igen! Amikor minden bizonyíték megvan, közvetlen, követett, bevallás, és valószínűség halmozódás, akkor milyen logika alapján cáfolod azt, hogy Merkelék igenis meg akarják semmisíteni a népeket, és az európai őslakosságot?

Svédország egyik legismertebb (zsidó) újságírója, Göran Rosenberg egy, a Zsidó Irányelv Kutatóintézet és az Európai Politika és Társadalomtanulmányok Központja által az izraeli Beér-Sevában szervezett 2008. december 18-án tartott A zsidók jövője a multikulturális Európában című értekezleten így beszélt erről: "Történelmileg a zsidók mindig virágoztak azokban a nemzetekben és birodalmakban melyek multikulturálisak, sokszínűek és toleránsak voltak, míg rosszul jártak erős vagy nacionalista társadalmakban. Az európai zsidók mindig is a jelképes idegenek, avagy "a mások" voltak. Így tehát, konkrétan, az a társadalom ahol az idegen szívesen látott, jó a zsidóknak, bár ők nem mindig méltányolták ezt a kapcsolatot [...] Az európai zsidóság jövője függ attól, hogy mennyire multikulturális, sokszínű és sokféle társadalmat sikerül formálnunk." https://kuruc.info/r/9/150529/

The European Institute for Jewish Studies in Sweden alapítója és igazgatója, Barbara Lerner Spectre:
"„Azt hiszem, hogy az antiszemitizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy hogyan legyen multikulturális. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek (az átváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidók pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt (valószínűleg azt akarhatta mondani, hogy a zsidókra fognak emiatt neheztelni - a szerk.). Azonban ez a (zsidók általi) vezető szerep, valamint az az átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.”
videón itt meg lehet nézni a sátáni beszédét:

A HIAS vezetője, Mark Hetfield  a The Forward zsidó lapban, konkrétan úgy fogalmazott, hogy nekik, a zsidóknak a bevándorlás támogatása „stratégiai érdek”.
http://forward.com/news/179296/jews-unite-behind-push-for-immigration-reform/
"A zsidó történelmi emlékezetben semmi sem olyan borzalmas, mint egy homogén, nemzeti öntudattal rendelkező, összetartó fehér Európa."

Egyesült Királyság 2000 utáni történelmének egyik legkártékonyabb bevándorlást erőltető figurája . Barbara Roche a „sokszínűség” imádójaként zsidósága kapcsán így nyilatkozott a The Independentnek:
„Zsidóságom teljesen felvilágosít, megszabja politikai nézeteim. Megértem az etnikai csoportok másságát.”
Roche elmondása szerint ugyanakkor „imádja London sokszínűségét”, mert „kényelmesen érzi magát benne”
http://www.theguardian.com/global/2011/mar/02/hideously-diverse-britain-floodgate-conspiracy

Larry Auster amerikai zsidó író maga is hasonlóan vélekedik erről:
(http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=12534)
"Nem meglepő, hogy ezek a zsidók a harmadik világbeli és muszlim bevándorlásra nem rájuk esetlegesen veszélyes dologként tekintenek, hanem mint biztonságuk abszolút garanciájára, abban bízva, hogy egy fajilag kevert és elkereszténytelenedett Amerikában, a sorvadó többségi kultúra nem rendelkezik majd azzal az erővel, még akkor sem, ha esetleg rendelkezik a vággyal, hogy a zsidók ellen lépjen fel."

Menachem Margolin rabbi korábban azt kérte,
https://kuruc.info/r/9/148277/
hogy a zsidók (és csak a zsidók) tarthassanak maguknál fegyvereket, hogy szükség esetén meg tudják magukat védeni egyes bevándorlók antiszemita támadásaitól, illetve kérte zsidó intézmények külön védelmét is. (Kaptak is védelmet; http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jan/17/soldiers-guard-belgian-jewish-sites-europol-further-attacks katonák őrzik a zsidó intézményeket - a belgákat közben azért lehet robbantgatni.) Ennek ellenére ő maga is támogatja a bevándorlást - mármint Belgiumba és Európába. Olyannyira, hogy látogatásokkal és anyagi támogatással segíti őket, és erre szólít fel más közösségi vezetőket is.
http://eajc.org/page32/news52630.html

Az izraeli szervezet, az IsraAID például szintén aktívan kiveszi részét Európa elárasztásában, azokkal a tömegekkel, melyeket maga Izrael nem hajlandó befogadni: tavaly nyáron emeltek kerítést konkrétan a Szíriából jövő emberek kívül tartására. Az Egyesült Királyságban a Brit Zsidó Képviselőház Igazgatótanácsa hozott létre honlapot Support Refugees címen, melyen összpontosítják a megszállók segítését, s melyet szinte minden zsidó szervezet támogat az országban. Szerintük 20 ezer bevándorló befogadása nem elég. Oldalukon így írnak magukról:
http://www.supportrefugees.org.uk/about-2/about/

"2015. szeptember 7-én David Cameron bejelentette, hogy az Egyesült Királyság befogad 20 ezer szír menekültet az elkövetkező 5 éven belül. Van azonban igény rá, hogy többet tegyen ennél. Sokan az országban többet akarnak ennél tenni. A Support Refugees több módot is ajánl, amiken keresztül gyakorlati segítséget nyújthat a menekülteknek az országban vagy külföldön, adományokon, lobbizáson vagy önkéntességen keresztül. Ez az oldal a britanniai zsidó közösségnek készült útmutatóul, magunk is menekültek, vagy menekültek leszármazottai lévén, hogy mobilizálja a sok jóakaratot és támogatást. Az oldal eszköz mindenki számára, de konkrétan a zsidó szervezetekre koncentrál. "

Egy rajzfilm amit érdemes megnézni. A szivárvány gyermekeiről:
https://www.youtube.com/watch?v=kVy8FtuQ3x4

Amíg más népek kiirtásán fáradoznak, közben azt állítják rájuk más szabályok vonatkoznak, hiszen a zsidóság, és Izrael valamiféle üdvtörténeti jelentőséggel bírnak, vagy mi.
http://hetek.hu/velemeny/200202/mi_is_a_nacionalizmus
"A cionizmus és a modern Izrael kérdéskörét idekeverni (mármint a nacionalizmushoz- a szerk.) semmiképpen nem szerencsés, hiszen teljesen specifikus helyzeténél fogva abszolút nem alkalmas az általános következtetések levonására. A bibliai és a modern Izrael története mindig is elsősorban üdvtörténeti jelentőséggel bír, mozgalmai hagyományos politikaelméleti fogalmakkal nem leírhatók.
Végezetül újra hangsúlyozom írásom fő tételét: a nacionalizmust és az újabban vele szövetkező katolicizmust egyaránt fejlődésellenes, a társadalmi és politikai modernizációt gátló, ennélfogva káros ideológiáknak tartom.  Erdei L. Tamás (Hetek "2002. 02. 08. (VI/6) "

Nagy-Britannia elárasztása idegenekkel:
1948-ban a Brit Birodalom roskadozott, '47-ben India függetlenséget szerzett, s az akkoriban megfáradt Britannia elkezdte gyarmati csapatainak hazaszállítását. Az Empire Windrush utasszállító óceánjáró lett főleg erre a célra használva. A hajó működtetője azonban nem a brit kormány volt, hanem az Új-Zélandi Hajózási Társaság, melynek alapítói
(http://www.jewishencyclopedia.com/articles/11503-new-zealand)
a zsidó Isaacs fivérek voltak, Edward és Henry. További jelentős résztulajdonosok voltak a szintén zsidó Nathan fivérek, Laurence és Alfred. Közben ezekben az években a brit honvédelmi miniszter, a zsidó Emanuel Shinwell volt. (Nem túl meglepő módon 1947 novemberében kiderült róla, hogy a britekkel ellenséges palesztinai zsidó terrorista Irgunnak továbbított brit titkosított adatokat.) 1948 májusában a Brit Közlekedési Minisztérium utasítást adott a hajó zsidó irányítóinak, hogy a hasznot növelve Jamaicában álljon meg az és vegyen fel fizető utasokat (a hazaszállítandó szerződéses csoportok mellé), mielőtt Britanniába érne. Ez a döntés később negatív visszhangot keltett, így feltehetően nem előzte meg alapos tanácskozás. Mindenesetre a közlekedési miniszter ekkor Harry Louis Nathan volt, szintén zsidó. Három héttel a jamaicai érkezés előtt újsághirdetésekben reklámozták az olcsó utazás lehetőségét, a Londonban rájuk váró szép új életet. Stephen Pollard Tíz nap, mely megváltoztatta a nemzetet: A modern Britannia megteremtése című könyvében így ír erről: „A reakció szinte azonnali volt. Sorok képződtek a jegyirodák előtt és a jegyek mindenhol elfogytak.” Daniel Lawrence Fekete migránsok, fehér őslakosok című könyvében idéz egy négert: „Elhagytam Jamaicát, mert láttam a reklámokat a The Gleanerben. [...] Eljöttem, hogy jobbá tegyem a helyzetem. Ez volt a fő ok.” A The Gleaner a Gleaner Társaság része volt, mely Jamaicában monopolhelyzetben volt, 1834-ben a zsidó De Cordova fivérek alapították, Jacob és Joshua. A hirdetések megjelenésekor a leszármazott Michael De Cordova volt a lap vezérigazgatója. A zsidó összjáték eredményeként végül a Windrush hajó közel 500 jamaicai négerrel ért partot 1948. június 22-én, s ezzel kezdetét vette egy rohamosan növekvő fekete beáramlás az országba. Rájuk máig úgy hivatkoznak, hogy a Windrush-generáció, június 22-ét pedig országszerte ünneplik bizonyos szervezetek, a dátumot Britannia multikulturálissá válásának napjaként tartják számon.
1948 és 1952 között kb. 2000 fekete szállt partra, 1957-re ez a szám már 42 ezer volt. 1961-re már 172 ezer nem fehér élt az országban. A kormány vizsgálván ennek az új csoportnak a munkavállalását arra a megállapításra jutott, hogy az nem megfelelő. Egy 1953 decemberi vizsgálatban köztisztviselők szerint az alacsony foglalkoztatásuk oka az „alacsony teljesítmény, felelőtlenség, civakodás és a fegyelem hiánya” volt. A fekete nők „mentálisan lassúak” a férfiak pedig „a fehéreknél temperamentumosabbak, hajlamosabbak az erőszakra, nincs állóképességük”, így „nem felelnek meg a brit munkaadók elvárásainak”. (Kathleen Paul: Whitewashing Britain: Race and Citizenship in the Postwar Era, 1997) A sokszínűség áldásának egy a mai tömeges gyerekfuttatásokban tragikusan megmutatkozó eleme is már akkor megjelent: 1954-ben David Maxwell Fyfe belügyminiszter egy jelentést készített, melyben feketék általi prostituáltként futtatott fehér nőkről ír: „A fővárosi rendőrségtől szerzett adatok azt mutatják, hogy a színes bőrű férfiak, akiket ezért [futtatásért] ítéltek el, messze felülreprezentáltak a londoni lakosok közti arányszámukhoz képest.” Későbbi jelentésében szintén visszatér erre: „Színes bőrű férfiak nagy száma segélyen él, vagy fehér nők erkölcstelen keresetéből tartja el magát.” (James Procter: Writing Black Britain, 1948-1998, 2000) Ennek a beilleszthetetlen és kriminális néger viselkedésnek az eredménye volt sok etnikai konfliktus, melyek a híres 1958-as Notting Hill-i faji zavargásokban kicsúcsosodva váltak a történelem részévé. A pattanásig feszült hangulatban az utolsó szikrát egy incidens szolgáltatta, melyben egy svéd nő és az őt futtató fekete férfi között alakult ki veszekedés. Ennek hatására a néger és barátai, illetve a jelenlévő fehérek között verekedés tört ki, melyet hat nap intenzív faji harc követett az utcákon több száz fehér és néger résztevővel mindkét oldalon. 72 fehér férfit és 36 négert ítéltek el testi sértésért, zavargásért, kilenc fehér ember pedig öt év börtönt kapott. Az Európa-idegen bevándorlók azóta se tudtak beilleszkedni, mint azt a napi hírek is mutatják. Itt ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy befolyásos zsidók nemcsak az idegenek bevándoroltatásában játszottak főszerepet, hanem törvényi védelmükben is, a fajvédő törvények megalkotása és kilobbizása útján, így a fehérek nyakára hozott bevándorlók érinthetetlensége tovább növelte azok arcátlanságát, s ezzel egy időben a „gyűlölettörvények” a zsidóknak is speciális védelmet biztosítottak, a ma tapasztalható kritizálhatatlanságukig.
Ezt a folyamatot hosszasabban mutattam be egy korábbi írásomban.
https://kuruc.info/r/9/148277/
Ha mindez nem lett volna elég, a nem olyan távoli múltban is zsidókat találunk az idegen beáramlás elősegítőinek főszerepében. A Blair-kormány 2000-ben a zsidó Jonathan Portest, a Miniszterelnöki Hivatal vezető közgazdászát kérte fel egy tanulmány elkészítésére, amivel a bevándorlást érintő változtatásaikat alapozhatják meg. Portes letette az asztalra a tömeges nem fehér bevándorlást gazdasági alapon lehetővé tevő tanulmányt, s erre alapozta fajtársa, Barbara Roche menedékjogi és bevándorlási államminiszter az addig viszonylag kevésbé nyitva lévő kapuk teljes széttárását, utat engedve az azóta jól ismert tömeges afrikai és közel-keleti beáramlásnak. Portes azóta is aktív támogatója az Egyesült Királyság idegenek általi bomlasztásának, a The Guardian oldalain, vagy a BBC-n bukkan fel megpróbálva gazdaságilag hasznosnak beállítani a primitív harmadik világbeli migránsokat, azokat „energikus, erősen motivált (és gyakran képzett, iskolázott)” embereknek nevezve.
http://www.theguardian.com/uk-news/2015/aug/01/calais-illegal-immigrant-uk-facts
A bevándorlási reformok hatására a bevándorlók és menedékkérők teljes mértékű segélyeket, egészségügyi ellátást és szállást kaptak, ezzel is vonzóbbá téve az országot a migránsok előtt. Tom Bower, egy nemzetközileg elismert oknyomozó újságíró a közelmúltban megjelent könyvében (Broken Vows) a Blair-kormány titkolt tervét mutatja be, a tervet, mely az Egyesült Királyság végérvényes etnikai átformálását célozta a szent multikulturalizmus nevében. Bower közel 200 meghatározó politikussal, hivatalnokkal folytatott beszélgetései, kutatásai alapján jól dokumentáltan egyértelművé teszi: a Munkáspárt, s annak (zsidók által pénzelt: lásd fentebb) vezetője, a pszichopata politikai prostituált mintapéldánya, Tony Blair, illetve Portes és Roche, mint a két hóhér, szándékosan, ideológiai okokból, de a társadalom elől a valós helyzetet eltitkolva árasztotta el az országot idegenekkel, a sok európai munkavállaló mellett elképesztő mértékű nem fehér tömegekkel. Blair szabad kezet adott Roche-nak, egyetlen kikötése az volt, hogy a nem valós „menekülteket” ne engedje be. Roche nem nagyon foglalkozott még ezzel sem, elmondása szerint:
(http://www.dailymail.co.uk/news/article-3466485/How-Blair-cynically-let-two-million-migrants-Explosive-biography-reveals-PM-s-conspiracy-silence-immigration-debate.html):
„a menekülteknek meg kellene engedni, hogy maradhassanak Britanniában. A kitoloncolásuk túl hosszas folyamat és érzelmes dolog is.” Így is lett, a hamis menedékkérőket munkavállalókká nyilvánították, munkavállalási és tartózkodási engedéllyel (és persze segélyekkel) ellátva.

A természetes globalizáció által, egy nyugodt világban, sok-sok száz év múlva, valószínűleg valóban összekeverednének az emberek, rasszok, és talán a népek is, és csak egy lenne ezekből. A mostani folyamatok azonban nem erről szólnak. Itt nem keveredés van, és nem természetes folyamat, hanem sunyi, rafinált kiirtás, vagyis valakik a humanizmus köpönyegével lefedve le akarják győzni a többieket...

Az uralkodásnak a történelem folyamán két haszna volt, egyrészt pszichológiai (a pszichopaták részére), másrészt leginkább gazdasági hasznot jelentett. A 21. században egyre kevésbé van értelme az emberek feletti uralkodásnak, ugyanis egyre inkább a gépek dolgoznak, és nem az emberek. Ezért az emberek már nem hasznot, hanem terhet jelentenek, akikkel meg kell osztani földi javakat. A rabszolgásítás helyett a cél az elpusztítás lett.:
Idézetek Mózes V. könyvéből, a törvények summájából:
http://mek.oszk.hu/00100/00161/html/o/5-moz/chap007.html
Mózes V. 7/16 És megemészted mind a népeket, a melyeket néked ád az Úr, a te Istened; ne kedvezzen a te szemed nékik, és ne tiszteld az ő isteneit; mert tőr gyanánt volna az néked.
Mózes V. 12/2
Pusztára pusztítsátok el mind azokat a helyeket, a hol azok a nemzetek, a kiknek ti urai lesztek, szolgáltak az ő isteneiknek a magas hegyeken, a halmokon, és minden zöldelő fa alatt.
Mózes V. 15/6
Mert az Úr, a te Istened megáld téged, a miképen megmondotta néked; és sok népnek adsz zálogos kölcsönt, te pedig nem kérsz kölcsönt, és sok népen fogsz uralkodni, és te rajtad nem uralkodnak.
Mózes V. 20/16
De e népek városaiban, a melyeket örökségül ad néked az Úr, a te Istened, ne hagyj élni csak egy lelket is;
Mózes V. 23/20
Az idegentől vehetsz kamatot, de a te atyádfiától ne végy kamatot, hogy megáldjon téged az Úr, a te Istened mindenben, a mire kinyujtod kezedet, azon a földön, a melyre bemégy, hogy bírjad azt.
Mózes V. 28/10
És megérti majd a földnek minden népe, hogy az Úrnak nevéről neveztetel, és félnek tőled.

A cionizmus mára tényleg semmi más, mint Rothschild cionizmus. A világ vezető elitje, vagyis Rothschildék (bilderberg-csoport, stb.) , a zsidó népnek vezető, és túlélő szerepet szánnak a diktatúrájukban, cserébe pedig a zsidó nép, támogatja Rothschildékat a törekvéseikben. Azonban a zsidó népet is, nemcsak felhasználják, de akár feláldozzák is, ha kell, de mivel a zsidó nép jelenleg nyertes pozícióban van, addig ez nem téma náluk...
 Itt érdemes utánanézni a Rothschild-család és a vezető zsidó elit többi tagjának a tevékenységének is (mi ma egyébként a bilderberg-csoportban csúcsosodik ki).
http://csakhogyeztistudd.blog.hu/2011/05/11/kinek_fizetjuk_az_allamadossagot
http://munka-hely.blogspot.com/2014/06/hatterhatalom.html
----------------------------------------------

Zsidó finanszírozók:
Rothchildék kifutófiúján, Soroson keresztül finanszírozzák a népirtást:
https://kuruc.info/r/2/174405/


Az átverés, és a kiirtásunk eszköze, a multikulti:

Nincs olyan hogy multikulti! A bevándorlók manapság is, mindenhol negyedekbe, gettókba tömörülnek, mivel minden népség egy család, ők is a társaik között és saját kulturális környezetükben érzik jól magukat! Ha elég sokan vannak, akkor már nem akarnak asszimilálódni, csak az emancipációt (jogaikat) követelik maguknak, majd megkezdik harcukat a bennszülött nép ellen pl.: https://kuruc.info/r/4/159203/) . A multikulti tragédiához vezet! Néhány példa a magyar történelemből a multikulti következményeire: Trianon, délvidéki mészárlás, zsidók holokausztja, lakosságcserék, magyarok elüldözése, magyar irtások Romániában, Benes Dekrétum, kunok elleni lázadások, zsidók elleni lázadások, a cigányprobléma, a sor végtelen. A külföldi példa még szélesebb, az indiánoktól, a tuszi-hutu másfél millió áldozaton át, a mostani albánokig. Az albán példa egészen friss: Az albánok Koszovóban kiszaporodták a szerbeket, majd NATO és EU támogatással leválasztották ezt az ősi szerb földet maguknak. Most hogy ezek az albánok magukra vannak ott utalva, és magukat kellene ellátniuk, gazdasági menekültként a nyugat európaiak javait vették célba. Macedónia 1999-ben NATO nyomásra 400 000 albán menekültet fogadott be egy régiójába. 2001-ben ezen albánok ezen régióban új albán államot kívánnak létesíteni, és megalakult a terrorista szervezetük, amellyel már lövik a macedónokat. Macedónia jelenleg a polgárháború szélén áll, pontosabban a macedónokat fegyveresen meg is támadták a befogadott menekülők. Ennyire működött csak a multikulti! Néhány adat az EU-ból: Néhány adat:
http://youtu.be/gzM3NK6dq4s
Ez pedig Európa lehetséges jövője:
http://www.youtube.com/watch?v=1TX7sCZp6H0

 Ezekre, és a multikulti veszélyességére millió példa van, ez az általános, nem az, hogy működik! "Letűnt népekről meg, akkor beszélhetünk, ha utódai más népektől elkülönülve már nem képeznek politikai, kulturális és nyelvi egységet." Több száz népről (pl. abodriták, tangutok) népcsoportról, nyelvről tudunk, ami eltűnt, ez a könyv csak kétszázat említ:
http://www.libri.hu/konyv/harald_haarmann.letunt-nepek-lexikona.html
Itt egy film is erről:
https://www.youtube.com/watch?v=MOvPNulcFf0
Nektek miért nem érték a fehér ember és a magyarság? Milyen furcsa, értéknek tekintjük a hóvirágot, mert értékeljük hogy egyedi, meglátjuk benne a szépséget, és fontosnak gondoljuk a biodiverzitást, ami az élet záloga, feltétele!
A hóvirágra vigyázunk, védetté tettük, egy szál letépése 10 000 forint büntetés, 5 szál fölött bűncselekmény! Ugyanezen okokból védjük a jegesmedvét, az esetleges kipusztulását nem fogadnánk el természetes folyamatnak, de a fejlődés természetes velejárójának sem:
 http://1.bp.blogspot.com/n68mcegyGUY/U24FeDE0PII/AAAAAAAAA70/w6bgQOAwY0g/s1600/cionistakvilaga.jpg
Tehát sokkal inkább az a kérdés, hogy ti mire alapozzátok azt, hogy a tömeges bevándorlás (beszélhetünk nyugodtan népvándorlásról), nem veszélyes, és nem fog tragédiába torkollni?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_yRtp2d2olMAj6N33Ticj-IE-CFaZw9u6J1fj_FgXGkLUmG9ZbSQtz-tyn0M4GYFqTlQGuiCjibmpeHAuUCMkYJxVP9b8BUTRR3yG0tBqQXw1cQpXdEk8R9hg5HLEWS7hsc7lUTY3e69K/s1600/nepirtok.jpg
-------------------------------------------

A Bilderbergesek  további érvelései hibái:
""Az érvelési hibákat szándékosan helyezik el mondanivalójukban, hogy segítségükkel az igazságot és a valóságot elfedjék, attól eltérő benyomást, képzetet keltsenek másokban, és így próbálják meg hallgatóságukat meggyőzni a nekik kedvező álláspontokról." http://a.te.ervelesi.hibad.hu/

Hamis dilemma, avagy segíteni csak a befogadással:
Amikor a bilderbergesek azt állítják, hogy az egyetlen segítség a menekültek (akik valójában bevándorlók) befogadása, A szóba jöhető alternatívák mesterséges leszűkítésén, bizonyos opciók elhallgatásán keresztül egy hamis választási dilemmát állítanak fel, hogy az általuk favorizált alternatíva tűnjön a legelőnyösebbnek. Ez a hamis dilemma érvelési hiba: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-dilemma
Segíteni csak ésszerűen érdemes, mert ha rosszul segít az ember, akkor nagyobb bajt csinál. Azért nem fogadsz be te se hajléktalanokat a lakásodba, mert tudod, hogy avval csak te csúsznál le az ő szintjükre, és nem ez a módja a segítségnek, nem pedig azért, mert szívtelen vagy. Amennyi pénzbe kerül egy bevándorló Svédországba vagy Németországban, abból a meglévő afrikai vagy közel-keleti országokban lévő menekülttáborokban 10 embernek lehetne segíteni, támogatva a befogadó országot is, akiknek így nem teher, hanem akár üzlet is lenne a segítség. A tömeges bevándorlás mellett valójában semmilyen érv nincs, csak az érzelmeinket manipulálják. https://www.youtube.com/watch?v=Qt3qJadmeXY
"Németország évente 55 milliárd eurót akar költeni rájuk:
http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_76384720/fluechtlinge-koennten-bis-zu-55-milliarden-euro-im-jahr-kosten.html
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLz9XYQzU0lUisUQ8MrZl2-hhBDSx27S-_hi_jmgz81NMYyzHc2c03GBEpGl9uGW0syQ7bSoE6Zjs7PDWuk0b3lbmIABFHCD9ZKRFuCZI7m7DP3PPw1I_nf8v3Oz5VUGxaVqXsxscDTQ_s/s1600/kontraervek.jpg
A bevándorlás nem megoldás:
https://youtu.be/WSNG9XLByIo
németül:
https://www.youtube.com/watch?v=zNERcF1J1uY

Megbélyegzés, személyeskedés, náci kártya:
Gyűlölködőnek, idegenellenesnek, menekültellenesnek, szívtelennek, nácinak, szélsőségesnek bélyegzik azokat, akik a tömeges bevándorlást veszélyesnek tartják, és ismerve a történelmet, a jelent, előregondolva a jövőt, látják, hogy tragédiába torkollik. Valójában a megbélyegzéssel ők maguk a gyűlöletkeltők:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKG0-WDRXW5RXiVJBpj3CpPVXFfu-Ojat95K6ojJfYUCFE-V6o_yzz_L3l0-zffzta9NIO5SLSFUH6Zdas6TiOLHyJSd3Vi_mNMGAYbgyN2W8dADiTYGPBSfIwlC2pUfXU1w6-h3RaGz7k/s400/plakat3.jpg
Amikor valaki adatait, érvelését a személyén keresztül akarják cáfolni, az személyeskedés, vagy náci kártya érvelési hiba: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kommunista-liberalis-kartya
Magukra ellenben meg pozitív címkét raknak, magukat liberálisnak, demokratának, toleránsnak, haladó gondolkodásúnak állítják be, de konkrét racionális (igazságkereső) vitát nem lehet velük lefolytatni, mert csak személyeskednek, hasbaráznak.

56, Jézus, honfoglaló magyarok, stb.
Amikor avval akarnak cáfolni, hogy te is, vagy az általad tisztelt, szeretet személy is ezt csinálta, a TE IS érvelési hibát követik el: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is

Az ember elsősorban érzelmi lény, csak másodlagosan értelmi. Ezt azok is tudják, akik uralni akarják a többieket, ezért az érzelmeiken keresztül manipulálják őket.
Példa: http://hvg.hu/vilag/20150519_Foto_Haromeves_riadt_es_bevandorlo

Ők fogják eltartani a nyugdíjasokat:
A valóságban miattuk akarják emelni Svédországban a nyugdíjkor határt: https://kuruc.info/r/4/180783/

Bolgár kertészek, stb.:
http://hvg.hu/gazdasag/201547_bolgarkertesz_bevandorlok_zoldsegek_roluk
Egy kis mértékű bevándorlás kifejezetten hasznos, ott valóban működik, hogy a beérkező kultúra nem harcol, hanem gazdagít, és kell a vérfrissítés is. A 18 000 bolgár az Osztrák–Magyar Monarchia területén, vagyis 52 millió ember között csepp volt a tengerben. A bolgár kertészek esete a mennyiségi, és minőségi különbség miatt teljesen más jelenség, mint a mostani tömeges bevándorlás. A bolgár bevándorlás nem volt tömeges, nem borította fel az etnikai erőviszonyokat, a bevándorlók kultúrája pedig nem hódító, és támadó jellegű volt, a bevándorlók így asszimilálhatók voltak. Ezen különbségek miatt más jelenségről beszélhetünk,  amelyet a mostani tömeges bevándorlásra érvként példának akarnak felhasználni! Ez leginkább a mazsolázgatás érvelési hibához áll a legközelebb: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/mazsolazgatas
--------------------------------------------
2017-ben a legújabb érv, hogy a sorozás elől menekülnek, és mindenkinek joga van élni, életben maradni.
Már aki Szíriából jön, mert már nem onnan jön a többség, saját bevallásuk szerint se. Ráadásul nem minden katona hal meg, tehát nem a biztos halál a katonaság, főleg a gyáváknak nem, bár kétségtelen háború idején nem egy életbiztosítás.
 Az egyénnek, mint a „legkisebb alapegység” jogainak is helye van, ez nem kérdés, és az sem, hogy az egyén érdekeit csak a szükséges mértékben szabad korlátozni, de az egyén túlélése a közösség túlélésétől függ, és ez annyira így van, hogy az egyéni jogok is csak a közösségen belül, ahhoz képest definiálhatók, és a törvény is a közösségre veszélyt jelentő viselkedést bünteti! A közösség érdekei, így természetes módon felülírják az egyén érdekeit, vagy úgy is megfogalmazhatjuk, hogy az egyénnek nem csak jogai, de kötelességei is vannak a közösségében. Ebből adódik az, hogy minden (!) országban, háború idején agyonlövik a katonaszökevényeket! Ez a törvény pedig teljesen jogos, és ésszerű! Szerintetek nem az? Jön az Iszlám Állam, meg akarja ölni a srác szélesebb, és szűkebb családját, erre ő elmenekül, sorsára hagyja a népét, és a szűkebb családját is. Ezután sajnáltatja, sőt, hősként tünteti fel magát, ahelyett, hogy csöndben szégyenkezne. Amikor a kötelességét kellene teljesítenie, akkor abból kihúzza magát, amikor amikor segítségre van szüksége, akkor meg egy másik közösségben a jogait hangoztatja!
 A csernobili baleset után 11 nappal újabb robbanás fenyegetett. Akkora, amely egész Európát (!) megölte volna. Le kellett merülni egy rádióaktív vízzel telített tartályba, és kinyitni szelepeket, de ez az akció nem volt túlélhető. Hárman jelentkeztek: Valerij Bezpalov, Alekszej Ananenko, Borisz Baranov, és megmentették az életünket. Ólomkoporsóba temették el őket... Mi lett volna, ha ők is azt mondják, hogy joguk van élni, és elmenekülnek, mint a ti hősötök? Akkor hogyan oldottátok volna meg? Kérlek, válaszoljatok!

-------------------------------------------
Te mit tennél?
Ez az érv is a Te is érvelési hibára van felépítve.
Képzeljük el, hogy valakinek van egy tanyája, és próbálja magának és a családjának az élelmiszert megtermelni. Egyszer jön arra egy nélkülöző, és ő emberségből megvendégeli. Ez tök jó, és szép dolog. Aztán rá egy hónapra jön egy másik. Mivel szimpatikus neki, és olyannak tűnik, aki ért a mezőgazdasághoz, és szerény, nem él vissza a vendégjoggal, alkalmazkodik, beilleszkedik, így úgy dönt emberünk, hogy befogadja. Nem mindenkit fogad ám be, de ez a nyomorult jó ember, őt igen. Ez szép, és jó dolog. Fél év múlva kitör a gazdasági világválság. Az emberünk kerítést húz a földje köré, mikor látja, hogy éjszakánként ellopják a terményét. Ez ésszerű dolog. A munkahelyek 80%-a megszűnik. a városokban több százezer ember éhen hal, és milliók megindulnak a falu felé, hogy elvegyék az ételt azoktól, akiknek még van. Te mit tennél az emberünk helyében? Ha nem tesz semmit, akkor megölik, és elveszik mindenét, ha elmenekül, ő és a családja is éhen hal két hónapon belül. Így fogja a puskáját, és elbarikádozva lövi a támadókat. És mit tennél a városiak helyében? Fognál egy puskát és hogy megments a családodat, hogy enni tudjál adni nekik, megindulnál a tanya felé, hogy azoktól elvedd! Ezért nem érv az, hogy te mit tennél a másik helyében. Az hogy mit kell tenned, az a helyzet határozza meg, amiben vagy. Nekünk most kerítést kell építenünk, és puskát kell beszereznünk, mert ezt diktálja a józan ész!
Nagyszerűen szemlélteti napjaink helyzetét Gróf Széchenyi István az alsó tábla 1844. április 24-i kerületi ülésén mondott beszédének részlete, amely az akkori etnikai-vallási különbözőségek miatt került napirendre:
„Egy bárkában ülök és abban van a gyermekem és másnak a gyermeke, és a bárkába bejön a víz, s előttem apodictice áll, hogy a két gyermeket benn nem tarthatom. Az igaz, hogy ha a magamét lököm ki és a másikat benn tartom, azt az újságban fogják hirdetni. De én bizony inkább a magam gyermekét tartom benn és a másikat lököm ki. E tekintetben tehát a liberalizmus egyenesen a nemzetiség rovására történik. És ez nem vélekedés, mert apodictice számszerűleg is be lehet bizonyítani, hogy minden ilyenféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve.”
A mai szélsőséges liberális felfogás szerint Széchenyi minden bizonnyal legalább idegengyűlölőnek, hacsak nem nácinak lenne kikiáltva.

A tudósok szerint valószínűleg az alábbiak szerint alakul az elvetkezendő néhány évtized! Akkor miért erőltetik a vezetők a bevándorlást, ha az éppen hogy olaj a tűzre, amivel természetesen tisztába vannak, ha nem pont a népirtás a cél?
Az erőforráshiány:
"Az egész harmadik világ népességére nézve ez mintegy 4-4,5 milliárd ember halálát jelentheti majd, körülbelül 2040-ig bezárólag."
https://hu.wikipedia.org/wiki/Olajhozamcs%C3%BAcs
"Ha az olvasó 1960 után született, elég jó esélye van arra, hogy erőszak, járványok, vagy éhínség végezzen vele."
"Ez, és az erőforráshiány, óhatatlanul zavargásokkal jár majd, így nyugaton is számítani kell 50% emberveszteségre, ez kb. 700 millió fő."
"A legrosszabb forgatókönyv, a bukás:
Az iszlám és a nyugati életfelfogás közötti szakadék mélyül, a két világ közötti súrlódások, és összecsapás egyre hevesebb. A szélsőséges iszlám erők elérik a céljaikat, bizonytalanná teszik a fejlett világ olajellátását."
"A csökkenő népességű országokba a bevándorlás ellenőrizhetetlenné válik"
http://www.geo-solar.net/pages/123321/contents/static/28/jovokep.pdf

A kerítés embertelen, és saját magunkat zárjuk be!
Az alábbi képen a Gyurcsány villa kerítése látható:
https://inacioangelos.files.wordpress.com/2012/05/02b02b02b02bgyurcs25c325a1ny-lak.jpg
A határ kerítése jelenleg ugyanazt a célt szolgálja, mint az otthoni kerítés, és a zár az ajtón is, azaz az illegális behatolók ellen van, és nem azt jelenti, hogy az ország Auchwitch lenne. http://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-kompozicio-vagy-felosztas . Főleg értelmezhetetlen, hogy miért lenne embertelen, ha nem engedjük meg, hogy hazánkba ellenőrizetlenül be,-és áthaladjon bárki is. A lakásunkba se engedünk be bárkit. Azt is állítják, hogy nincs illegális ember, de ha behatolnék a lakásukba, akkor azonnal hívnák a rendőrséget, akik ha ellenállnék, erőt alkalmaznának velem szemben. Nem azért rossz az érvelésük, mert ők is kerítésekkel, és zárral védik az területüket a hívatlan behatolók ellen, hanem mert teljesen normális dolog, hogy ezt teszik ők is, és mi is. Nem csak az egyénnek van magántulajdona, hanem csoportoknak és népeknek is van tulajdona. Ahogy egy család tulajdona egy lakás, úgy tulajdona egy szélesebb családnak is a háza (haza)! Ők akkor miért eresztenék be a többség engedélye nélkül, antidemokratikus módon, kisebbségként ráerőszakolva a többségre a bevándorlókat hazánkba, hiszen ők is ebben a házban élnek? Mert ők csak itt élnek, de nem Magyarország a hazájuk, hanem Izraelt tekintik annak. Oda nem is engedik be a bevándorlókat, és nem is érvelnek amellett, hogy Izraelt multikulturálissá kéne tenni:
 https://www.youtube.com/watch?v=fqfbScLsFws
Ellenben minden más népet meg akarnak semmisíteni, hogy uralmuk alá vonják, majd elpusztítsák őket, hogy a végén csak a zsidók maradjanak a földön.

Kettős mérce:
Németország az Ukrajnából érkezett valódi háborús menekültek 95%-át kiutasítja, és nem ad számukra menekültjogot, miközben a máshonnan érkezett migránsokat minden kérdés nélkül befogadja.

Az a néhány millió csepp a 750 millió Európában:
Ez Európa?
Franciaországban tilos az etnikai statisztika (mint nálunk). Így lehetetlen adatokban bemutatni Franciaország népességi összetételében bekövetkező változásokat.
Csakhogy a radikális francia portálnak (magyarul kb. „Mélyfranciát” jelent) most ez sikerült. Ugyanis a sarlósejtes anémia („drépanocytose”) olyan genetikai betegség, amely szinte kizárólag az Európán kívüli népességben lelhető fel és lényegében csak az Antillákról, a fekete Afrikából és Észak-Afrikából származó emberekben található.
A portál most olyan francia egészségügyi adatokat szerzett meg, amelyek azt mutatják, hogy az összes csecsemő közül hány csecsemőt vizsgáltak meg abból a szempontból is, hogy van-e sarlósejtes anémiájuk.
Fehér gyerekeknél ezt a szűrővizsgálatot nem végzik el, mert felesleges.
A FdeSouche most közzétette az adatokat.
Ezek szerint Franciaországban az ilyen szempontból megvizsgált csecsemők legnagyobb arányban Párizsban és környékén találhatók: 73,56 %.
Franciaország többi részére vonatkozóan a táblázaton láthatóak az arányok.

A hexagon etnikai lecserélése szép ütemben folyik. És jóval hamarabb lesz befejezett tény, mint a legoptimistább előrejelzések."


Nem, ez már nem az! Anglia, birminghami utcakép:
https://youtu.be/L4YnGKpRkKI

Angliában már a Mohamed a leggyakoribb gyermeknév, amit az újszülötteknek adnak:
http://www.breitbart.com/london/2017/09/20/muhammad-top-english-baby-name-fifth-year-running/

Lakosságcsere számokban: A külföldön született állampolgáraok aránya az európai országokban:
2014-ben: Luxemburg 44%!
http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Foreign-born_population_by_country_of_birth,_1_January_2015_(%C2%B9)_YB16.png

Németországban 2020-ra kisebbségbe kerülhetnek a németek, a 35 éven aluliak körében!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEszjUh7iqkWMpd2zIy4tUqAJqQzA22TIkwFFEmy_UtlJtvOyaZqKpGJKdhXdDsPbcL59_gi34eHRKiRpwWlyP-QV17IXyWMWrtfIDL6mueB8fd7SeSxM7Y1aibDrGdZWjmj7x_lV-RVgw/s320/bj1652503.jpg

Japán turista a szerelem városában:
"Ez Afrika?"
https://www.youtube.com/watch?v=5MMKF4LPVN8

Svédországot rekordszámban hagyják el svédek, s költöznek más országokba.
http://www.thelocal.se/20160107/more-swedes-than-ever-are-moving-abroad
Ennek ellenére - teszi hozzá a lap - az ország lakossága rohamosan növekszik a bevándorlás miatt.
Malmö 44%-a bevándorló, 25%-a muzulmán, 2040-re kisebbségbe kerülnek a svédek.


 Brüsszelben is, a gazdasági minisztérium szerint „az elmúlt 20 évben az arab nevek lettek a legnépszerűbbek”, a lakosság 62%-a pedig már „külföldi születésű”.
http://www.moroccoworldnews.com/2015/08/165577/lina-aya-and-mohamed-among-most-popular-baby-names-in-brussels/

A szomszédos Hollandiában is már a négy legnagyobb városban a Mohamed a leggyakoribb gyereknév.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/netherlands/6022588/Mohammed-is-most-popular-boys-name-in-four-biggest-Dutch-cities.html

Metro Párizsban, alig van fehér ember:
https://www.youtube.com/watch?v=yxc_2HmTNT0

Már Ausztria lakosságának is több, mint 20%-a bevándorló:
http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/08/ausztria-lakossaganak-tobb-mint-husz-szazaleka-elso-vagy-masodik-generacios-bevandorlo.html

Bécs lakóinak 52% bevándorló:
"Az osztrák főváros lakóinak több mint fele (52%) rendelkezik bevándorló háttérrel, a legtöbben Szerbiából és Montenegróból (4,69%) származnak. Őket a törökök (3,73%) és a németek (2,61%) követik."
http://hvg.hu/plazs/20160325_Mi_lenne_Beccsel_migransok_nelkul

Németországban már 2012-ben, amikor még nem is érzékeltük az illegális bevándorlást, több, mint 1 millióan vándorlóztak be!
http://mandiner.hu/cikk/20140115_egymillio_bevandorlo_erkezett_nemetorszagba_2012_ben

Németországban már 2013-ban 20% volt a bevándorlók aránya:
http://nol.hu/kulfold/nemetorszag-minden-otodik-lakoja-bevandorlo-1498567

A fehérember, aki elmenekült a nigger Párizsból a megvalósult (Kalergi terv):
https://www.youtube.com/watch?v=FzujX0UPzj4

Haldokló Svédország, dokumentum film:
https://www.youtube.com/watch?v=zfCgLmifahc&t=621s

Kis biológia:
"A harlekinkaticát eredetileg a környezetkímélő technológiájú biológiai növényvédelemben való alkalmazás céljával telepítették be Észak-Amerika, majd később Európa több államába."
"az USA leggyakoribb katicafaja lett, kiszorítva az őshonos fajokat."
"hazai előfordulását regisztrálták, és a bogár azóta is folyamatosan terjed."
"A harlekinkatica elterjesztése, korábbi életteréhez képest új élőhelyekre történő betelepítése az elhibázott biológiai védekezési módszerek iskolapéldája lett." Forrás wiki: harlekinkatica

Az úgynevezett humanista liberálisok folyamatos tévedése:
Folyamatosan tévedésben vannak, minden érvük megdől, és minden állításukra rácáfol az élet, de mivel mindig új, és új hamisságokat eszelnek ki, az emberek memóriája meg nem tart tovább két hétnél, megtehetik.
Pl.:
-Nincs menekültügy, nincs ilyen veszély. az iszlám békés vallás, nem jönnek terroristák, csak riogat a kormány:
http://nol.hu/belfold/bevandorlo-terroristakkal-riogat-a-fidesz-1510911
http://index.hu/belfold/2015/02/06/fidesz_sajtotajekoztato/
http://nepszava.hu/cikk/1049056-menekultekkel-riogat-a-fidesz
-Nincs is bevándorlás, csak menekültügy van:
http://mszp.hu/hir/bevandorlas_nincs_menekultugy_van
-Nincs baj a menekültekkel:
http://pestisracok.hu/botka-szegeden-nincs-baj-a-bevandorlokkal/
-A kerítés nem hatékony, és nem állítja meg a menekülteket.
http://helsinkifigyelo.blog.hu/2015/06/24/a_vasfuggony_nem_tartja_vissza_a_menekuloket
http://mandiner.hu/cikk/20150624_menekultaradat_mire_jo_egy_kerites
http://mandiner.hu/cikk/20150831_rtl_kesz_a_drotkerites_de_nem_tul_hatekony
-Sőt, még presztízsveszteséget is okoz:
http://www.vg.hu/kozelet/a-szakrerto-szerint-presztizsveszteseget-okoz-a-kerites-magyarorszagnak-452055
-Elképzelhetetlen, hogy a menekültekkel terroristák szivárogjanak be:
https://www.youtube.com/watch?v=BTfX92umWqk
-A menekültkérdés megoldása a korlátlan befogadás
-Nem igaz, hogy a befogadástól még többen fognak jönni.
-Korlátlanul jöhetnek, nem gond
-A bevándorlók integrálhatók.
https://kuruc.info/r/4/157608/
-A bevándorlóktól nem nő a bűnözés
-A bevándorlás jó gazdaságilag, ők fogják eltartani a német nyugdíjasokat.
A tévedéseik sora végtelen...
--------------------------------

A bevándorlók kultúrája sokkal agresszívabb, mint a miénk :
Korán:
http://mek.oszk.hu/06500/06534/06534.pdf
8.55 Íme! A leggyarlóbb népek Allahnál azok, kik tagadnak, s ők nem hisznek.
9.28 "Ó kik hisznek! Hanem a bálványimádók tisztátalanok"
9.29 Harcoljatok azokkal, akiknek megadatott az Írás és nem hiszik Allahot, az Ítélet Napját, s nem tiltják azt, mit Allah és az Ő Hírnöke megtíltott, s nem vallják az igaz Hitet addig, míg nem fizetik készséggel a sarcot, s lealacsonyodnak.
9.30. Mondák a. Zsidók: Ez Allah fia . S mondák a Keresztények:
a Megváltó Allah fia . Ezt mondják szájaikkal.
 Ők azok mondását utánozzák, kik azelőtt tagadtak.
Küzd velük Allah (is) . Mily megátalkodottak ők!
9. 123. Ó, kik hisznek! Harcoljatok azokkal a hitetlenekkel, kik a közeletekben vannak. s hadd találjanak ők haragot bennetek, s tudjátok, hogy Allah az őrizkedőkkel tart.
3.28 S a hívők ne vegyék oltalmazóul a hitetleneket a (többi) hívő helyett. S ki ezt teszi, hát nem veszi őt Allah semmibe, s hanem hát őrizkedjetek tőlük őrizkedéssel. Allah int titeket maga és Allahhoz vezet a végzet.
5. 33. Hanem részesedése azoknak, kik háborúban állnak
Allahhal es az Ő Hitnökével,
s azon vannak a földön, hogy megrontók legyenek,
hat hogy megöletetnek, vagy keresztre feszíttetnek, avagy
levágattatnak kezeik és lábaik egymással szemben
(mindkettő), avagy kiűzettetnek a földről. Ez nekik
megaláztatottság az evilágon, s övék a Túlvilágon
a hatalmas szenvedés.
3.33 Íme! Allah kiválasztotta Ádámot, Noét, Ábrahám nemzetségét, és Imrán nemzetségét mindenek felett.
3.34 Ők egymásnak utódai. Allah mindent Halló, mindent Tudó.

3. 85. S ki más hitvallásra vágyik mint a megbékélés (Iszlám),
hát nem fogadtatik el tőle soha, s ő a Túlvilágon a
vesztesek között.
2.282 "S hívjatok két tanút férfiaitok közül. S ha nem lenne két férfiú, hát egy férfit és két nőt, kiket jóváhagytok tanúként, így ha egyikük tévedésbe esik (felejt) a másikuk emlékezik. "
2.223 Az asszonyaitok barázda számotokra, hát jöjjetek barázdáitokhoz akaratotok szerint, s ajándékozzátok meg magatokat. És tartsátok számon Allahot s tudjátok hogy találkozótok lesz véle. S hirdess a hívőknek.


33:59
Ó próféta!Mond hitveseidnek, lányaidnak, s hívő asszonyaidnak, hogy vonják magukra lepleiket. Ez így jobb, s ők megismerhetők s nem háborítattnak. S Allah a megbocsájtó s könyörületes.

4.34
A férfiak kiállnak az asszonyokért, miáltal
Allah kiváltságában reszesitette egyiket a másikkal szemben, s miáltal áldoznak vagyonukból
(eltartani az asszonyt).
Hát a jótét asszonyok engedelmesek, megőrzői
az ismeretlennek, mit Allah őrizett.
Kiktől féltek, hogy fellázadnak, hát intsétek meg őket, s kergessétek őket a nyugóhelyeikre, s verjétek őket.
Ha engedelmeskednek nektek, hát
ne keressétek ellenük az utat (sorsot).
Lám! Allah a Magasságos, a Nagy.

98.6 Lám! Kik az Írás népe közül tagadnak, s a bálványimádók, (hát ők) a pokol tűzén, s itt  ők örökkévalók.
9.5 A ha elmúlnak a sérthetetlen hónapok, hát vágja ok le a bálványomádókat, bárhol is találtok rájuk, s vegyétek őket, ostromoljátok őket, s fektessetek nékik mindannyinak csapdát. S ha megbánják, és megtartják az imát, kötelező alamizsnát adnak, hát hagyjátok az útjukat. Lám Allah a megbocsájtó, könyörületes.


22.19 S ez a két ellentét (hívők és hitetlenek) szemben
állnak az ő Urukat illetően. S azok, kik tagadnak,
hát tűzből szabattatik nekik az öltözék, s fejeikre
fentről forró lé öntetik.
24.13 Miért ne hoznak reá négy tanút? S ha nem hozzák el a tanukat, hát ők Allahnál hazugok. 
4.25 S aki nem képes közületek (megengedni magának), hogy jótét hívő (asszonyokkal) nemezzék (párosodjék), Hát (tegyétek) azzal, kit jobbotok bír, a hívő (szolga) leányaitok közül. Allah ismeri legjobban hiteteket. Egymásból jövétek, hát nemezzetek (párosodjatok) vélük családjuk engedelmével, s adjátok meg nékik bérüket (részüket) illően. Jótét lelkű (asszonyok) nem kicsapongók,s laza viseletűek. S ha (férjhez mennek) tisztességgel, s elkövetik a ledérséget, hát reájuk fele annyi büntetés, mint jótét lelkű asszonyokra (ugyanilyen helyzetben). Ez (adatott) azoknak, kik félik a bűnt megkísérelni közületek. S ha állhatatosak vagytok jobb nektek. Allah a Bűnbocsájtó, a Könyörületes.
47.4 . S midőn ha találkoztok azokkal kik tagadnak, hát
(legyen) nyakszegés addig, míg fel nem morzsoljátok ők
s rabláncra nem fűzitek őket. S majd a kegyelem
ezután, avagy a váltság addig, míg a háború le nem fekteti terhét. Ez hát. S ha Allah akarná, hát győzne
felettük (egyedül is), hanem (ö ezt teszi),
hogy próbára tegyen titeket egyiket a másikán. S azok
kik Allah útján ölettek le , hát sohasem lesznek hiábavalók az ő cselekedeteik.
8.12. Sugallá Urad az angyaloknak, (mondván): Én veletek
vagyok. Hát szilárdítsátok meg azokat, kik hisznek.
Félelmet vetek azoknak a szívébe, kik tagadnak. Hát sújtsatok
le a nyakakra, s sújtsatok le minden ujjra.
stb.
35.19 S nem egyenlő a vak a látóval!
71.26 S mondá Noé: Uram! Ne hagyd meg a földön a hitetlenek otthonát!
8.60 Készítsétek elő nekik azt, mit bírtok erővel, pányvázott lóval, hogy  megnémítsátok vele Allah ellenségeit, ellenségteket, és másokat rajtuk kívül, kiket nem ismertek. Allah ismeri őket. S bármit áldoztok Allah útján, hát visszonoztatik néktek, s ti nem kárhoztattok el.

stb. , stb.

Ellentmondások feloldása, amely lehetővé teszi, hogy a békésebb mekkai verseket felülírják az agresszívabb medinai  utasítások:
2.106
S nem vonjuk vissza igénket s nem is feledtetjük azt, hanem jobbat hozunk belőle, avagy hasonlót. Nem tudod-é hogy Allah Mindenre Képes?

Megtévesztés:
Takija, mudarat, kitman, muruna:
https://kuruc.info/r/9/147651/

--------------------------------------------------------------
A párizsi terrortámadás és az iszlám:
https://www.youtube.com/watch?v=cb9QvtVBxik

Szakértők az iszlámról:
https://www.youtube.com/watch?t=30&v=vW3JlJXDux4

Mohamed próféta is bevándorló volt, majd hódítóvá vált, és az időszámítást ezen eseménytől számítják a muszlimok:
https://youtu.be/CWb5lkQ9y9o
https://hu.wikipedia.org/wiki/Mohamed_pr%C3%B3f%C3%A9ta

--------------------------------------------------------------------------------


Gazdaságilag káros:

Pont annyira okos dolog muzulmánokra alapozni a gazdaságot, mint a cigányokra. Amikor felborul az erőviszony, a etnikai arányok, a bevándorlók nem eltartják az őslakosokat, akikhez semmilyen módon nem kötődnek, hanem megkezdik a terrort ellenük. Ezt lehet megfigyelni a történelemben, és a jelenben. Menj le egy elcigányosodott faluba, és nézd meg hogy segítik a cigányok az öreg magyarokat át az úton...
https://www.youtube.com/watch?v=PwI_ohh66h8
Ezekre a szakemberekre van szükség?:
https://www.youtube.com/watch?v=U8l3gBGVgWI
A bevándorlók 90% alkalmatlan bármire is:
http://www.sueddeutsche.de/news/politik/migration-aigner-90-prozent-der-fluechtlinge-unzureichend-qualifiziert-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-160109-99-804590
A bevándorlók nagy részeanalfabéta:
Analfabéták:
http://foldrajzmagazin.hu/diagramok/orszagok-ahol-a-legmagasabb-az-analfabetak-aranya/ , http://valasz.hu/itthon/analfabeta-programozok-115196,
http://nol.hu/kulfold/20100707-tiz_afgan_ujoncbol_kilenc_analfabeta-729041,
http://444.hu/2014/01/28/ot-ev-es-ketszazmillio-dollar-keves-volt-arra-hogy-megtanitsak-olvasni-az-afgan-katonakat/ ,
http://alfahir.hu/nemet_gazdasagkutato_intezet_a_menekultek_tobbsege_nem_elegge_kepzett
A második, harmadik, negyedik generációnál se sokkal jobba helyzet:
Esseni Török Kutató Intézet 2004-es kutatása szerint a Németországi törökök egyre vallásosabbak lesznek és ez táptalaja az iszlám fundamentalisták gyökeret eresztésének, és nem keverednek másokkal. 2009-es adat szerint csak a 14% szerez közülük érettségit, 30% semmilyen iskolai papírral nem rendelkezik, a nők leginkább háztartásbeliek, a muzulmán nők között legendás a munkanélküliek száma. Jellemző a tanárverés, a második generáció nyelvtudása pedig omlott az elsőhöz képest, tehát egyre kevésbé beszélnek németül, 46% küzd komoly problémákkal a matematika terén, e szerint 2007 ben 20% volt a török munkanélküli arány, kétszerese a németnek, csakúgy mint a bűnözési ráta. http://elib.kkf.hu/edip/D_14965.pdf A következő doksiban Hollandiából adat, már 2009-es: "A két legnagyobb nem nyugati allochton csoport a leghátrányosabb társadalmi-gazdasági helyzetben van Hollandiában. Alacsony munkaerő-piaci részvétel, magas munkanélküli arány jellemzi őket, a legtöbbjük szociálisan eltartott. Iskolai végzettség terén a nem nyugati származású bevándorlók nagyon alulmaradnak a natív hollandokhoz képest. A török és marokkói tanulók sokkal nagyobb valószínűséggel esnek ki az iskolai rendszerből. Az alacsony iskolai végzettség pedig erősen befolyásolja foglalkoztatottsági helyzetüket. A marokkóiak egyharmada, a törökök fele rendelkezik munkahellyel. " http://otdk.zskf.hu/Dolgozatok/153.pdf Az alábbiban: " Németországban a bevándorlók gyermekeinek 35 %-a nem fejezi be az általános közismereti képzést nyújtó iskolákat sem" 2008 https://jak.ppke.hu/uploads/articles/12332/file/Wetzel%20Tam%C3%A1s%20PhD.pdf ...

Anglia szociális rendszerén élősködő muszlimok. A muszlim férfiak 50% a muszlim nők 75% munkanélküli és segélyen él. Ingyen lakás, ingyenes orvosi ellátás, ingyen kaja. Mindezeket a javakat a bevándorlókat eszetlenül pártoló Konzervatív Munkáspártnak és a liberális demokratáknak köszönhetik.
http://www.liveleak.com/view?i=40f_1435801861

Hollandiában például az egykori "menekültként" befogadottak 50-70%-a segélyeken él
Forrás: https://muslimstatistics.wordpress.com/2015/08/02/netherlands-50-70-of-former-asylum-seekers-live-on-welfare/

2016 Az idei év májusában megérkezett a 200 ezredik bevándorló "Németországba".
három negyedük férfi, 1,8 %-uk állította magáról, hogy beszél németül, 80%-uk nem rendelkezik Németországban elfogadott formális képzettséggel. A BA igazgatótanácsi tagja, arra számít, az első két évben 10%-uk találhat munkát. 
MTI nyomán: https://kuruc.info/r/4/159013/

"egyetemi tanulmányokkal bíró menedékkérők matematikai és ábrafeladatokban átlagosan 93-as IQ-t mutatnak fel (ez a 10-16 éves németek] képességszintje."
http://www.focus.de/finanzen/news/wir-verteidigen-europas-werte-ingenieure-auf-realschulniveau_id_5016680.html
https://kuruc.info/r/7/159205/

Mennyibe kerülnének nekünk csak az első egy évben?
https://kuruc.info/r/2/157766/

A bevándorlók még annál is képzetlenebbek, mint amit eddig gondoltunk:
https://kuruc.info/r/4/176417/

A bevándorlók és a bűnözés:
2016 első felében Németországban 142 500 bűntényt követtek el a migránsok:
https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/Kurzmeldungen/DE/2016/09/kriminalitaet-im-kontext-von-zuwanderung-halbjahresbilanz.html
Az Express közli, hogy csak a tavalyi évben 208 344 szabálysértést és bűncselekményt követtek el betolakodók Németországban.
http://www.express.co.uk/news/world/644827/refugees-committed-crimes-Germany-migrant-crisis-last-year
Németországban a bűncselekmények 45% a frissen bevándorlók követték el: https://youtu.be/Hjbo_RemF9c

"Elegedetlen, beilleszkedni keptelen, jövökep nelküli fiatalok radikalizalodnak."
Váli Tyrwing:
" Azta. Ezek a fiatalok, fa***opo, genetikai hulladek, lusta sza**k. En romaniaban egy kommunista diktaturaban szüllettem; magyar kent. A fel labbamat adtam volna azert ha Magyarorszagon vagy pl belgiumba vagy barmelyk nyugat europai orszagban születtem volna. Nyomor, üldözes, szegenyseg, kilatastalansag volt az osztalyreszem. 13 eves koromig egy kezemen meg tudom szamolni, hogy hanyszor ettem csokoladet.15 evesen kaptam meg az elsö farmeromat. 17 evesen kaptam egy hasznalt biciklit...stb De szorgalommal, tanulassal es sokk munkaval jobbra forult az elettem. Ezeknek a senkihazi lusta szaroknak mindenük megvan, megvolt. Fogalmuk nincs mi a nyomor, mi a szegenyseg, mit jelent dolgozni, tanulni, letteni valamit az asztalra. HULLADEK; HULLADEK;HULLADEK:. "


A bevándorlók és a terrorizmus:


Félmillió brit muszlim egyetért a párizsi mészárlással:
http://www.atv.hu/kulfold/20151123-friss-kutatas-felmillio-brit-muszlim-egyetert-a-parizsi-meszarlassal

Egy a Pew Reseach Center kutatóintézet által készített 2013-as világszintű felmérés azt vizsgálta, hogy milyen a muszlimok hozzáállása szociális, vallási, politikai dolgokhoz. A Dél-Szudánban, Észak-Afrika és a Közel-Kelet országaiban végzett kutatás szerint 22% egyetért azzal, hogy civilek megtámadása az iszlám védelmében indokolt lehet. 60%-uk támogatja a megkövezést mint a házasságtörés büntetését. 53% szerint halált érdemel, aki elhagyja az iszlámot, és 62% szerint egy női családtagot megölni indokolt lehet a család becsületének védelmében, ha az házasság előtt szexuálisan aktív, vagy házasságtörő.
Forrás: http://www.pewforum.org/files/2013/04/worlds-muslims-religion-politics-society-full-report.pdf

Szintén a Pew Reseach Center kutatóintézet 2006-os felméréséből azt láthatjuk, hogy a terrorizmus nagy támogatást élvez a muszlimok között Európában. Az Egyesült Királyságban 24% (tehát négyből egy) szerint erőszak civilek ellen elfogadható az iszlám védelmében. Franciaországban ez 35%, Németországban 13%, míg Spanyolországban 25%. Konkrét eseteket is nézhetünk: az 52 halálos áldozattal járó 2005. július 7-i londoni bombatámadások után a YouGov nemzetközi kutatóintézet felmérése szerint az Egyesült Királyság muszlimjainak 6%-a indokoltnak tartotta a terrorcselekményt, további 24% szimpatizált az elkövetők érzéseivel, motivációjával. Ez a 6% kb. 150 ezer muszlimot jelent, ők tehát mint indokoltnak tartották az őshonos brit civilek felrobbantását
Forrás: http://www.pewresearch.org/files/old-assets/pdf/muslim-americans.pdf
https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net/today_uk_import/YG-Archives-pol-dTel-Muslims-050725.pdf

Egy 2007-es felmérés, melyet az angliai Policy Exchange készített, arra mutat rá, hogy a 16-24 év közötti muszlimok 13%-a felnézett olyan szervezetekre, mint az Al-Káida. Ez kb. nyolcból egy fiatal muszlim, akik terrorista szervezetekkel szimpatizálnak.
Forrás: http://www.policyexchange.org.uk/images/publications/living%20apart%20together%20-%20jan%2007.pdf

Egy újabb felmérés 2015. novemberéből, melyet a Felmérés és Politikatudományok Arab Központja készített, hét különböző arab országban kutatott, továbbá Libanonban, Jordánban és Törökországban 900 szír menedékkérőt kérdezett meg. A felmérés központjában a válaszadók Iszlám Államról és a térségben való fejleményekről való véleménye volt. A felmérés szerint a válaszadó szír menedékkérők 13%-a pozitív véleménnyel van az IÁ-ról. Ez tehát nyolcból egy, aki szimpatizál a terrorszervezettel, de mégis inkább a nyugat-európai liberalizmus kell nekik.
Forrás: http://english.dohainstitute.org/file/Get/40ebdf12-8960-4d18-8088-7c8a077e522e
További adatok:
 https://kuruc.info/r/9/156696/

https://kuruc.info/r/4/174427/

Osztrák felmérés 2017. Minden harmadik szomáliai kész meghalni a vallásáért:
https://kuruc.info/r/4/176597/

Török muzulmánok véleménye:
https://youtu.be/Of2vYRKNQIA
Így szervezi be Európa fiataljait az IA:
https://youtu.be/IZUpMuXnkvY
Bevándorlók, akik helyeslik a párizsi terrorcselekményt:
https://www.youtube.com/watch?v=wk34hjNmlv8

Bécsi felmérés szerint utálják a nyugatot, de a még is itt eszi őket a fene:
https://kuruc.info/r/4/165070/

Érdekesség: A magyarok 12 %-a tartja elfogadhatónak bizonyos körülmények között a terrorizmust,
http://www.politicalcapital.hu/wp-content/uploads/PC_ISEC_political_violence_opinions_hun_web.pdf

Jó ötlet a multikulti?

A bevándorlók, és az integráció:
Egyenlőségi vezető beismerése: A muszlimok soha nem fognak beolvadni:
https://kuruc.info/r/4/157608/
Migrációkutató: A muszlimokat nem lehet integrálni:
http://www.origo.hu/itthon/20161121-integralhatatlanok-a-muszlim-bevandorlokat.html
Brüsszelbe 2030-ra többségre kerülnek a muszlimok, de nem integrálódnak:
https://kuruc.info/r/6/174543/

Definíciók:

ki a magyar:
A logika eldönti, mint ahogy azt is, mennyi 2+2 ! A magyar állampolgárság nem jelenti azt, hogy identitásában is magyar valaki, tehát attól, hogy valaki magyar állampolgár, még nem lesz magyar nemzetiségű! A magyar, az egy nemzetiség!
A magyarságnak is joga van egyedi népként léteznie, és meghatároznia magát!

Magyar az, akinek magyar az identitása, 100% magyar az, akinek nincs más identitása! Ezenkívül tesz a magyarságért, de nem tesz ellene! Ezek a magyarság kritériumai!
Ezért 100% magyar, például Petőfi!

Egy kisebbséghez való hovatartozás is elsősorban identitás kérdése!
Kisebbségi az, aki identitását felvállalja, vagy aki nem vállalja fel, de egy kisebbség kulturális vagy nemzeti mozgalmának életében részt vesz, vagy/és egy kisebbségért rendszeresen tesz, vagy dolgozik, érvel, stb. 
Ezért cigány például Dopeman és ezért zsidó Vadai Ágnes, hiszen nem is lehet őket semmiben megkülönböztetni a cigány ill., a zsidó származású cigányoktól, zsidóktól.

A cigányok legnagyobbrészt azért sem magyarok, mert maguk sem tartják magukat annak! Általánosságban a zsidóknak pedig a zsidó identitása is sokkal erősebb, mint a magyar. Tehát általánosságban zsidóként érdemes tekinteni rájuk. Vadkapitalista szintén nem lehet magyar, mert milyen nacionalista (tágabb család közösségében is gondolkozó) az, aki a saját nemzettársát (családtagját) szívatja?! Semmilyen! A szélsőséges individualisták sem gondolkoznak közösségben, így ők is kizárják magukat a magyarok közösségéből. Kisebbségekből azon személyek, amelyek tesznek a magyarság ellen, a fentiekből levezethetően szintén nem lehetnek magyarok! Elég sokan vannak!


Rasszizmus valódi jelentése: 

"Rasszista az, aki etnikai alapon akar hátrányt okozni másoknak. 
Viszont az "előnyokozás" a közös büdzsé miatt mások hátrányát okozza..."
Idézet: Harkai Bulcsú Bánktól

A diktátorok legveszedelmesebb hadereje nem a katonaság vagy a rendőrség, hanem a filozófusok!
A rasszizmust a cionista zsidók a többi népség legyőzősére irányuló rafináltságból teljesen félremagyarázzák!
A háború a megtévesztés művészete. Ez a háborújuknak a része!

Természetesen hazugság az, hogy a különböző népségeknek nincsenek jellemző kulturális, fizikai, stb. különbségei, hiszen ha nem lennének, akkor nem is beszélhetnénk különböző népségekről!

Hazugság az, hogy attól mert hierarchiát állítasz fel a különböző emberek között, gyűlölnéd őket, vagy ez természetellenes lenne.

Az, hogy hierarchiát állítasz fel etnikai alapon, teljesen természetes! Például attól, hogy a feleségemet jobban szeretem mint a többi nőt (hierarchiát állítok fel), még nem fogom a többit gyűlölni. Attól pedig, hogy a gyerekemnek több tízórait csomagolok, mint az osztálytársainak (hátrányosan diszkriminálva őket), nem akarom a többi gyereket kinyírni. Ha a nemzetedet (a szélesebb családodat) jobban szereted, mint a még tágabbat, vagy akár a ha a rasszodat jobban szereted mint a többit, és ebből adódóan hierarchiát állítasz fel, és a szélesebb családod tagjait kevésbé támogatod (vagyis diszkriminálod), mint a szűkebbet, az teljesen természetes dolog, és nincs benne semmi negatív!

Hazugság az, hogy a pozitív diszkrimináció ellenzése rejtett rasszizmus lenne! 
A természetben kétféle életszemlélet, életstratégia van. Az egyik abban hisz, úgy él, hogy lehetne egymással és egymás mellett békésen élni. A másik abban hisz, hogy az egyik legyőzi a másikat, a győztes virágzik, míg a legyőzött elpusztul, azonban ő is a békés egymás mellett élést fogja neked hirdetni!

Ha tőlem javakat vonnak el azért, hogy cigánygyerekek létszámát növeljek, közben pedig én nem tudok szaporodni anyagi okokból, avval nekem etnikai alapon hátrányt okoznak, valójában rafináltan le akarnak győzni, tehát nem az a rasszista, aki ezt ellenzi, hanem aki ezt a rendszert működteti, és támogatja!

Hazugság az, hogy egy csoporttal szemben általában előítélet állna fenn. Egy csoporttal, népséggel szemben általában tapasztalatról beszélünk, és általában csak az általunk nem ismert személlyel szemben lehet előítéletről szó, amennyiben nem adjuk meg számára az esélyt, hogy eldönthessük a többségéhez tartozik, vagy kivétel!

Hazugság az, hogy az általánosítás rossz dolog. Ha nem általánosítanánk, akkor gyorsan meghalnánk. Akik nem akarnak meghalni, azért nem ugranak le a tizedikről, mert akik leugranak, azok általában meghalnak. 
Fontos szabály, hogy általánosítani csak az általánosból lehet, és nem a kivételből, ill. a kisebb részből. Az általánosítás nem az egészet jelenti, általában van mindig több-kevesebb kivétel. 

Hazugság az, hogy általánosítás azonos a kollektív bűnösség elvével! Az általánosítás egy általános jelenség megállapítása.
A kollektív bűnösség elve az, amikor az egész csoportot megbüntetjük, miközben el lehetne különíteni az ártatlanokat és a bűnösöket.

Hazugság az, hogy rasszokat, vagy etnikai alapú csoportokat ne lehetne kritizálni, és hogy a kritizálás  rasszizmust jelentene.
A kritika konkrétumokat felsorolva, az igazságot keresve, a vita, a bizonyítás igényével hívja fel a figyelmet azokra, akik rossz dolgokat cselekszenek, vagy próbálja javítani valaki tévedését. Célja a konfliktus megoldása, vagy az igazság megközelítése, nem a bántás. Pozitív és természetes dolog!
Gyűlöletkeltés az, amikor kritika nélkül, nem konkrétumokra alapozva, hogy miért, pusztán szitokszavakkal bélyegzek meg másokat, hogy a többiek utálják, gyűlöljék.
Fejlettebb formája, ha hamis dolgokkal vádolva teszik ezt, de ez a ritkább. Vitában a hamisságot sem tudják megvédeni. Ezért ezekre az a jellemző, hogy kerülik a vitát, ha pedig belekeverednek, csak szitokszavakra futja, konkrétumokra nem! Tevékenységük negatív, gyümölcsük a békétlenség, a boldogtalanság, stb.

Hazugság az, hogy az utálat és a gyűlölet ugyanazt jeleneti!
Utálom azt, amitől valamilyen rosszat kapok, például egy rossz fogorvost, aki fájdalmat okoz, és annyira szétfúrja a fogamat, hogy egy hét múlva letörik, és lehet kihúzni.
Amit utálok, azt első körben megpróbálom elkerülni, ha nem megy, akkor felveszem ellene a harcot, olyan arányban, hogy megnyerjem. Az utálat természetes dolog!

Gyűlölet az, amikor valakinek gonoszságból okozok rosszat, nem védekezésből, hanem irigységemből, felsőrendűségi, vagy kisebbrendűségi érzésemből, egyszerűen csak rosszindulatból, stb. A gyűlölet az etika hiányából ébred, és nem ismeri az arányosságot. Tehát két fél konfliktusában az aránytalanabbul válaszoló a gyűlölőbb. Negatív dolog, és visszanyal!

Hazugság az, hogy a szegénységet a feltétel nélküli segélyezéssel fel lehet számolni! A szegénység felszámolásának legfontosabb része a családtervezés lenne! Amíg az alacsonyan szocializáltak ilyen mértékben szaporodnak, nincs az a költségvetés, amely megszabadíthatná őket a kultúrájuktól. Rasszista az, aki etnikai alapon akar hátrányt okozni másoknak.
Viszont az "előnyokozás" a közös büdzsé miatt mások hátrányát okozza...  Senki nem kötelezhető arra, hogy másokon úgy segítsen, hogy közben ő maga aránytalanul nagy kárt szenvedjen el! 
----------------------------------------------------

A befogadástól nem csökken a menekültek száma, hanem nő:
"A német belügyminisztérium adatai szerint idén több mint 400 ezer menedékkérelmet adtak be, kétszer annyit, mint egy évvel korábban és négyszer annyit, mint 2010-ben. Szakértők szerint ez a szám a következő években sem csökken.
Ezzel egy időben nő a országban a menekültek által elkövetett törvénysértések száma. A Rheinische Post című regionális napilap szerint tavaly 38 ezer menekültet gyanúsítottak meg valamilyen bűncselekmény elkövetésével, míg 2013-ban 16 ezret."
A legnagyobb részük nem menekült, hanem bevándorló! 
"tavaly 28 ezer menekültkérelmet nyújtottak be Ausztriában, ezekből kilencezret fogadtak el.Érdekes ugye?A többi 19 ezret visszatoloncolták az anyaországukba."

A józan ész:
Ferenc Zsedely hozzászólása lopva: Én azt gondolom, a múlt tapasztalatainak tükrében kell meghozni a jelenben, a jövő döntéseit.
Meg kell értenünk: szívből nem gondolkodhat az ember ilyen kérdésekben, mert könnyen lehet, hogy pillanatnyi jóindulatával önmaga és gyermekei jövőjét emésztheti el. Meg kell nézni, milyen tapasztalatokkal bírunk, és színt kell vallanunk pro és kontra.
Mindig lesz valahol háború. Nem megoldás az, hogy mindenkit befogadunk ész nélkül, mert megsajnáljuk őket. Ebben a sajnálatban komoly következmények rejlenek az adott régióra nézve, és az ottani lakosság jövőjét tekintve.
A kulturális különbség óriási bajok forrása lehet. Nehéz integrálni olyan embertömegeket egy társadalomban, akik szinte mindenben (szokásjogok, morális, erkölcsi értékek, stb.) mást hoznak magukkal. Hogyan várhatsz el megértést, szolidaritást olyan emberektől akik eleve harmadrangú emberként kezelnek a hitük szerint, attól függetlenül, hogy te segítesz rajta?
Ugyanígy tekintenek szinte mindenre, ami veled, vagy a kultúráddal kapcsolatos. Számukra nem érték az, ami neked az életed...
Milyen közösségi hozzáállás az, hogyha hozzátenni nem tudok (vagy akarok) a közösséghez, cserébe inkább bomlasztom azt. Mire is gondolok?
Például adva van egy angol város és egy 15 éves menekültközösség, ami az idők folyamán tekintélyes létszámúvá nőtte ki magát. Ez idő alatt mindent megkaptak, ami az egyéni (szociális segélyek, iskoláztatás, lakhatás, stb.), illetve közösségi (kommunális és vallási építmények, működési hozzájárulások, stb.). Létrehoztak egy területileg is elkülönült csoportot, ahol viszont nem látják szívesen, a törzslakosokat. Napi szintű problémát jelentenek a helyi rendvédelmi szerveknek és óriási kiadást a helyi önkormányzatnak. Befogadták őket, de ők még a helyi (keresztény) vallást is támadják (egyenlőre csak verbális módon) a törvény adta eszközökkel. Két éve a "karácsonyi vásár" kiírás és a Télapó műsor csípte a szemüket a helyi bevásárló központban (a muszlim gyerekek vallási fejlődésének provokatív gátolását látták benne). Addig tüntettek, petíciókat nyújtottak be, amíg átnevezték "téli vásárra", és megszűnt a Télapó műsor a többi kisgyermek nagy bánatára. Egy 1000 éve keresztény hagyományú település megszünteti, átalakítja a szokásait, mert egy új keletű kisebbséget ezek zavarnak...
És ezek csak a legkisebb dolgok.
Én azt gondolom, aki menekült, az örül, ha befogadják, és ha esélyt kap egy jobb életre, nem kezd el átalakítani mindent a maga ízlésére, vallási meggyőződésére önző, pökhendi módon.
A menekültek azért jönnek Európába, mert itt boldog-boldogtalant eltartanak a semmiért cserébe. Ez a tény azt generálja, hogy még több menekült érkezik évről évre. Öngerjesztő és öngyilkos tendencia ez Európára nézve.
Csak a multiknak jó üzlet ez, hiszen az olyan vásárlóerő, akik tudattalanul vásárol nagy tömegben, nagyon jó profitot hoz. Az adóból kifizetett segély jól csengő bevételt jelent...
Egy szó, mint száz: a szolidaritástól harsogó fotelliberalistákat szívesen beköltöztetném egy nagy multi-kulti városba. Biztosra veszem, hogy nem telik bele egy év, és a lokálpatriótizmussal egybefüggő enyhe rasszizmus jeleit fedezik fel magukon...
A kulturális különbség hosszú távon óriási problémákat fog okozni a jövőben.


Józan ész 2
-Az alacsonyan szocializáltabbak agresszívabbak, primitívebbek. 
-A bevándorlók alacsonyabban szocializáltabbak, mint az európai őslakosok.
-Ha alacsonyan szocializáltak tömegeit telepítjük Európába, akkor Európa alacsonyabban szocializált lesz. Növekszik az agresszió, a bűnözés, csökken a gazdaság, és Európa minden téren leépül.
-Az, hogy az európaiak felemelik az alacsonyan szocializáltakat, vagy hogy az alacsonyan szocializáltak húzzák le az európaiakat mennyiségi kérdés. A rossz könnyebben terjed, az alacsonyan szocializáltak ész nélkül szaporodnak. Az alacsonyan szocializáltakkal csak addig lehet kezdeni valamit, amíg durva kisebbségben vannak, és arányuk nem éri el a 10-15%-ot.
- Amikor felborulnak az etnikai erőviszonyok, polgárháborúk törnek ki, ez történelmi tapasztalat, tény!
Az alacsonyan szocializáltak fizikailag is megpróbálják megsemmisíteni az európai őslakosokat.
- Ezután Európa pont olyan hely lesz, mint ahonnan eljönnek azok, akik a saját területüket már pokollá tették. Európába is bevezetik a sariját,  Európa nélkül az egész földi civilizáció bukik, megvalósul a majmok bolygója.

Róma bukása:
A nacionalizmus az államot összetartó erő!
Minden nem nemzetállam vagy birodalom vagy nemzetállammá válik, vagy szétesik, eltűnik!
"Vagy ezer éven keresztül a római katonai technológia és szervezés annyira felsőbbrendű volt, és a római seregek olyan eltökéltek voltak, hogyha a faltörő kosaik megjelentek a városok védőfalai alatt, az már elég volt, hogy az ostrom alatt lévő városok megadják magukat. Habár a római seregek brutálisan leverték a felkeléseket, a római megszállás viszont azzal az előnnyel járt, hogy a Római Birodalmon belül a Pax Romana uralkodott, a törvény hatalma, ami lehetővé tette a kereskedelem és a kultúra felvirágzását. "
"Korábbi bevándorlók, mint pl. a gallok, letelepedtek, és beintegrálódtak Róma multikulturális és multivallásos olvasztótégelyébe, és néhányan sikerrel jártak. De a lehetőség, hogy egy szép napon ez a szivárgás egy kezelhetetlen áradattá váljon, amit a túloldali népességi nyomás váltott ki, és ami elöntötte Európa legrégebbi és legnagyszerűbb birodalmát, szinte felfoghatatlan volt a rómaiak számára."
"A bevándorolni akaró barbárokat csőcseléknek tekintették, de ugyanakkor a bevándorlást nem tekintették veszélynek. De amikor rájöttek hogy milyen veszélyekkel is jár ez, akkor már túl késő volt."
"Róma nem külső, hanem belső gyengeségek miatt bukott, amik között az elsők között kell megemlíteni a cél, identitás, és az akaraterő az ellenállásra (stand up), akár katonailag, elvesztését."
"Érdemes megjegyezni, hogy a behatoló barbár hadseregek kicsik voltak a népességhez képest. Egyszerűen jobban voltak motiválva."
"A Róma bukását követő világot igazából csak a "káoszként", és a "sötétség világaként" lehet leírni. A kereskedelem, valuta, és a tanulás szinte megszűnt. A városok elnéptelenedtek, és a várható élettartam lecsökkent. Róma városának a lakossága 100 ezerre csökkent a 6. században. Pár évszázaddal korábban elérte az egy milliót. Britanniában a lakosság 400 és 700 között a felére csökkent. Egyiptomban, Görögországban, és a Balkánon 1000 évre volt szükség, hogy elérjék a Római Birodalom alatti lakosság méretét. Britanniában a Római Birodalom bukását követő két évszázadban a pénzverés és a pénz használata teljesen megszűnt, és az összes kereskedelem barteren alapult. Valószínűleg nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy Róma bukása Európát 500 évvel vetette vissza"
Az idézetek innen:
http://cikkek.soti.ca/rome-and-the-barbarians.html

Elemzés:
Arról hogy Merkelék nagyon bátrak, mivel szerintem egyre több emberben születhet meg az alábbi gondolat:

Mindig az az agresszor, náci, geci, stb. aki nem akar racionális vitát, aki nem az igazságot keresi, csak le akarja győzni a másikat, hogy őt aránytalanul sújtva rákényszerítse akaratát. Aki nem akar racionális vitát, aki nem az igazságot keresi, az a háborút választja, vagyis háborúzik! Amikor egyértelmű lesz, hogy valaki tudatosan háborúzik, akkor azt arányosan, de le kell legyőzni, hiszen az önvédelem nem csak jog, de természeti kötelesség is!

A bevándorlást erőltetők összes érve meg van cáfolva! Ha hajlandóak lettek volna racionális vitára, akkor már rég le kellett volna állnia a bevándorlásnak, és megkezdődött volna a népirtás kivizsgálása, és a letartóztatások. E helyett a gazdasági elit médiája, és az általuk korrumpált politikusaik mantraként ismételgetik a hazugságokat, és folytatják a népirtást, a háborút! Ők az agresszorok!

Arra, hogy a józan ész ellenére folytatják tevékenységüket, nincs más magyarázat, mint a Kalergi terv, az európai őslakosság kiirtása, aminek a végrehajtásában már szinte visszafordíthatatlanul előre járnak.

Láthatóan a rendszer jogi keretei között nem lehet őket megállítani!
Az egyetlen, hatékony, ésszerű, arányos, és etikus megoldás, ha egy-egy önfeláldozó német, vagy európai hős hazafi kilövi Merkeléket!

Adatok, linkek, videók:
A Magyar Tudományos Akadémia volt alelnökének véleménye:

https://youtu.be/N05zdOVJD2w

Egy magyar ember véleménye:
https://youtu.be/uB7RIzsWZlg

Érvek:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLz9XYQzU0lUisUQ8MrZl2-hhBDSx27S-_hi_jmgz81NMYyzHc2c03GBEpGl9uGW0syQ7bSoE6Zjs7PDWuk0b3lbmIABFHCD9ZKRFuCZI7m7DP3PPw1I_nf8v3Oz5VUGxaVqXsxscDTQ_s/s1600/kontraervek.jpg

Néhány adat az Európai helyzetről:
http://youtu.be/gzM3NK6dq4s

És az adatokból levezetve ez Európa jövője:
http://www.youtube.com/watch?v=1TX7sCZp6H0 ,

Az iszlám hatása "Németországra"
https://www.youtube.com/watch?v=PwI_ohh66h8

Pokol Béla szociológus véleménye:
https://www.youtube.com/watch?v=nIhmXviQ5G0

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő véleménye:
https://www.youtube.com/watch?v=tKfQuKEzsu0

Földi László Titkosszolgálati szakértő véleménye:
https://youtu.be/i-KvCsu-O7g

Hetesi Zsolt tanulmánya (a legrosszabb  forgatókönyv- "a bevándorlás ellenőrizhetetlenné válik")
http://www.geo-solar.net/pages/123321/contents/static/28/jovokep.pdf

Szakértők az iszlámról:
https://www.youtube.com/watch?t=30&v=vW3JlJXDux4

Bevándorlás az önvédelmi oktató szemével:
https://www.youtube.com/watch?v=5ALJPyO2vZQ

Rasszirtás:
https://www.youtube.com/watch?v=cKpOvObTUoU
https://youtu.be/DHCNa2NN-Uo
Franciaország képtelen integrálni a bevándorlókat:
https://www.youtube.com/watch?v=QDGCkBHM06Q

Svédországban immár 55 életveszélyes migránsok által lelakott zóna van, ahova a svéd rendőrök is csak páncélozott erősítéssel mernek bemenni: https://www.youtube.com/watch?v=thXCb1VUBDg

A bevándorlás népírtás: https://youtu.be/-o7HWX7lkKU

Egyéb:
Zajlik a németek  integrációja, arabul akarják tanítani őket:
http://www.vilaglato.info/kotelezo-arab-nyelvoktatas-egyre-sikeresebben-integralodnak-a-nemetek/

Így hazudnak a migrációt segítő magyarellenes szervezetek önkéntesei:
https://www.youtube.com/watch?v=-8Aty6fub1k

Összetépik a papírjaikat!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1688191554736155&id=1681439842077993
https://www.facebook.com/1681439842077993/photos/a.1682333858655258.1073741830.1681439842077993/1688204328068211/?type=1
https://www.facebook.com/laszlo.toroczkai/posts/443495439165088
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1688192691402708&id=1681439842077993
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1683337558554888&id=1681439842077993


Átlagban 5000 dollárt költenek, mire ideérnek:
http://index.hu/video/2014/12/29/menekultek_a_hataron/

Mennyibe kerül nekünk egy bevándorló:
http://nemzeti.net/olvaso-migszol-avagy-mennyibe-kerul-nekunk-egy-muszlim-almenenkult-3290855.html

svéd fiatalok üzenete:
https://www.youtube.com/watch?v=8bePFj4DZVg

Külföldi bevándorlásellenes plakátok:
http://spiler.blog.hu/2015/06/09/top-bevandorlasellenes-kampany

Így kezeli a bevándorlókat Ausztria:
http://spiler.blog.hu/2015/07/15/igy_kezeli_a_bevandorlokat_ausztria
--------------------------
Szilveszter:
https://kuruc.info/r/4/153399/
Erőszak és gyilkosság:
https://kuruc.info/r/9/149132/
Francia szilveszter:
http://napimigrans.com/tobb-mint-800-autot-gyujtottak-fel-szilveszterkor-franciaorszagban-muszlimok/
Cipekedő muszlim mezítlábas asszony, és cipős esőkabátos férfiak:
http://napimigrans.com/12dobbenetes-foto-mezitlabas-muszlim-no-gyerekeket-cipel-a-hidegben-korulotte-het-ferfi-cipoben/
Holland muszlim fiatalok.Megváltoztok, vagy meghaltok:
https://www.youtube.com/watch?v=SW548C84yLg Özönlenek, elárasztanak:
https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc&feature=youtu.be
A bevándorlók félelemben tartják a franciákat.
http://hir.ma/18-2/rasszista-bevandorlok-felelemben-tartjak-a-francia-embereket-video-18/552647?utm_source=HIR&utm_medium=HIR&utm_campaign=HIR
"Angliába" már nem lehet mindenhol sétálgatni a keresztények számára:
https://youtu.be/fA6XcyXsxXU
https://youtu.be/hWkheDufAdU

Ebben egy muszlim ezt ordítja a Britain First (Elsősorban Britannia) tagjának, valószínűleg Jayda Fransen helyettes vezetőnek: „Takarodj az országomból, te kretén! Ez a mi országunk! Mozgás, te dagadt kretén! Takarodj az országomból, te kretén, te koszos picsa!”:
https://youtu.be/tMZe5hXodQg

Ebben az iszlám járőr Londonban azt mondja a rövid szoknyás őslakos angol lánynak, hogy ez muszlim terület, menjen innen!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Vu77cXxqos

Ausztráliában is lázadoztak a muszlimok:
https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/vb.300455573433044/870403776438218/?type=2&theater

Bevándorlók dzsemborit rendeztek Párisban:
https://www.facebook.com/jasonmillmusic/videos/1017787514919752/?hc_location=ufi

Svédeknél napi szinten csinálják már a balhét:
https://youtu.be/JdXUmIoP768

Integrálódni, és asszimilálódni vágyó muszlimok:
https://www.youtube.com/watch?t=137&v=mcKc4fKvesM

Muszlimok vernek egy nőt:
https://www.facebook.com/KfrWAyman6/videos/vb.584600854887683/1118212984859798/?type=2&theater

A "hajókról megmentett menekültek" hangot adnak követeléseiknek Dél-Olaszországban...
https://youtu.be/fX73ggsMNEI

 Illegális bevándorlás: járványtól tart a WHO
http://www.weborvos.hu/lapszemle/illegalis_bevandorlas_jarvanytol_tart_a/224284/

Németországban integrálódott kontinensfoglalók gyerekei verik a német gyereket:
https://www.facebook.com/844314728955238/videos/874205785966132/?hc_location=ufi

Spanyolország no go zóna, a fehéreket ütik a négerek:
https://www.facebook.com/canariasidentitaria/videos/vb.599869923459753/841763185937091/?type=2&theater

Színesek viselkedése vitahelyzetben:
https://www.facebook.com/1069735109717969/videos/vb.1069735109717969/1078619005496246/?type=2&theater

Sariarendőrség "Németországban":
https://kuruc.info/r/4/152285/

Itt a "hajókról megmentett menekültek" hangot adnak követeléseiknek Dél-Olaszországban...
https://youtu.be/fX73ggsMNEI

Franciaországban megvertek egy lányt a muszlim lányok, mert bikiniben napozott:
https://kuruc.info/r/4/146244/

A bevándorló így fenyegeti a magyar rendőrt:
https://kuruc.info/j/480/egyeb/rendoresbevandorlo.jpg

Elszabadultak a zsidók eszközei? Most már Európából is iszlám államot akarnak csinálni:
http://vigyazo.blog.hu/2015/02/23/rejtett_kameraval_az_europai_isis-sejtekben

Miért veszélyes a tömeges bevándorlás? Franciaországban több mint 400 No Go zóna van, ahová fehér ember nem teheti be a lábát, mert a bevándorlók megölik!
https://www.youtube.com/watch?v=QDGCkBHM06Q

Ha már Franciaország, egy francia nő egy gyermeket szül, egy fekete bevándorló Franciaország déli részén 8-at segélyből! Ez azt jelenti, hogy egyszerűen kiszaporodjak a franciákat... Ez alkalmazkodás a franciákhoz? Ebben a videóban a angliai muszlim bevándorló azt mondja az őslakos francia rövid szoknyás nőnek, menjen innen, mert ez muszlim terület
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Vu77cXxqos

Európából a muszlim bevándorlók muszlim államot akarnak csinálni, ezt hívod te alkalmazkodásnak? http://vigyazo.blog.hu/2015/02/23/rejtett_kameraval_az_europai_isis-sejtekben

interjú egy londoni muszlimmal:
https://vimeo.com/120300313

A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset imámja-Eltapossuk Európát:
http://www.atv.hu/belfold/20150924-imam-szaporodjatok-veluk-igy-fogjuk-meghoditani-europat

Be akarják vezetni mindenhol a Sariját:
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xtf1/v/t43.1792-2/11803098_1024508600914310_1213478036_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTE4MiwidmVuY29kZV90YWciOiJoZCJ9&oh=ed8a796528202328c253f6978790b36a&oe=55F43E8C

Ez nem Európa,a Tahrír tér:
https://www.youtube.com/watch?v=d1d0J0LNFz0

A "menekültek" meg akarják ölni a keresztényeket:
http://www.express.co.uk/news/world/661416/Aid-worker-warns-Britain-many-migrants-have-no-intention-of-living-under-Christian-law