Statisztikai adatok

A magyarság kiirtásáról:
                           


(a  zöld a feltételezett)


Összefoglalva:

30-35  év alatt a valóságos GDP, azaz a reál GDP szinte egy vízszintes vonal. Ha beleszámoljuk az elképesztő technológiai fejlődést, gondoljunk csak a mobiltelefonra, és a számítógépre, a robotokra, stb., és hogy mennyivel többet, és hatékonyabban dolgozunk, igaz kevesebben, akkor ez valójában azt jelenti, hogy szarabbak vagyunk, mint az átkosban, ahol állítólag csak hulladékokat gyártottunk (persze nem)!

A reáljövedelmek alig magasabbak, de ha beleszámoljuk a jövedelmi különbségeket, azt, hogy közben mennyire eladósodtak az emberek, és hogy az átkosban volt egy csomó szociális juttatás, pl. vállalati üdülés, ingyenes óvoda, valamint volt szabadság, betegállomány, és csak nyolc óra volt a munkaidő, és a meló is lazább volt, akkor az jön ki, hogy akkoriban anyagilag is jobb volt az átlagnak!

Egyedül furcsa mód az öngyilkossági mutatókban vagyunk jobbak (vajon miért lehet ez?), de ha azt vesszük, hogy az embereknek már nemhogy családjuk nincs, de még társuk se, hogy az átlag a nyomorba, a munkanélküliségbe, vagy a túlmunkába döglik meg, akkor azt kell hogy mondjuk, akkoriban, az átkosban jobb volt az élet!

A magyarság pedig szinte visszafordíthatatlanul a kipusztulás útjára lépett, illetve kiirtottak minket!
Kijelenthetjük, hogy a kapitalizmus számunkra megbukott! Rendszerváltás kell!Államadósság alakulásáról adatok itt:
http://www.wikiwand.com/hu/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga
Látható, hogy az Orbán kormány alatt:
A GDP arányos államadósság némileg csökkent, kb 80-ról 74%-ra, azonban közben megváltozott a számítási metódus! A régivel számolva most is 80 körül, vagy inkább felette lenne, miközben ezen időszakban több Uniós forrás áramlott be az országba, és a nyugdíjpénztáraktól elvett pénzt is elvileg az adósság kifizetésre használták. Az adósság nominális értéke pedig brutálisan megnövekedett, a harmadát a mostani Orbán kormány hozta létre. A reál GDP, azaz a valódi GDP az időszakban nem változott, a versenytársaink jobban teljesítettek. A GDP és az GNI közötti olló 2013-ig csökkent, ami jó lett volna, ha ezt nem a külföldre távozó magyarok hazautalt pénze, és a nagyobb EU pénz beáramlása okozta volna, hanem a magyar tőke térnyerése külföldön.
Valójában az Orbán kormány az adósság csökkentésében érdemi eredményt nem ért el, egyedül a pozitív változás az, hogy a devizaadósságot forintra konvertálta.


Új állampolgárokról:
http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/pdf/ujmagyarallampolgarok.pdf
A statisztikák általában lakónépességgel számolnak, ami nem veszi figyelembe az állampolgárságot, hanem a területen lévőket számolja, vagyis a 12 hónapnál tovább itt szándékozni tartózkodó külföldieket is.
A kivándorlók nagy része ugyanakkor valószínűleg beszámítva marad.
A honosítás viszont nem csak arról szól, hogy a külhoniak felveszik az állampolgárságot, hanem a bevándorlásukról is. Jellemzően előbb bevándorolnak, majd utána kérik a honosításukat.
2011-től 2015-ig az új törvény hatására a honosítottak 50% -volt külhoni, 2013-tól már többségében a ténylegesen be is vándoroltak igénylik az állampolgárságot. A bevándorolt honosítottak 40%-a élt több, mint 8 éve itt.
A honosítás tehát jellemzően bevándorlást jelent, és csak 2011-2013 közötti időszak lehet kivétel. A honosítottak nagy része így jellemzően megjelenik a lakónépességi mutatókban is, de közel se az egész.
 Ebből is látszik, hogy ezek a statisztikák semmit nem mond arról, hogy hogyan fogy a magyar. A magyarság szempontjából szinte nulla relevanciával bír. A nemzetiségi adatok, és a reprodukciós adatok, amik fontosak.