2014. május 10., szombat

Zsidókérdés

Felhívom a figyelmét a cenzúrázóknak, hogy minden cenzúrázás után hiperaktivizálom magam,  a számukra kínos információkat újabb három helyre töltöm fel, és egészen addig hiperaktív maradok, amíg rövidebb idő alatt meg nem háromszorozom a tartalom nézettségét is! Ez eddig is így volt, és így lesz! Így minden cenzúrázással csak annyit értek el, hogy hiperaktivizáltok, és 2-3 hétig tényleg megnehezített lesz a tartalom elérése, de utána megtöbbszöröződig a nézettsége, és maximum ez ismétlődik! Egyedül a bebörtönzésemmel, vagy a megölésemmel tudnátok elhallgattatni, de állok elébe ezeknek is, ráadásul ezekben az esetekben meg mások állnának a helyemre! Tehát sok sikert minden, magát liberálisnak, demokratának, toleránsnak hazudó szélhámosnak, továbbra is! 😛

A zsidóság kritikája:
-Azt állítom, hogy a zsidók hazudnak a történelem tálalásában is, mert a zsidóság nem egy passzívan szenvedő kisebbség volt, mint ahogy ma sem az, hanem  a zsidóság tevékenysége alakította és alakítja leginkább a történelmet!
-Az általuk írt történelmet pedig gazdasági, politikai fegyverként, és az identitásuk erősítésére használják.
-Azt állítom, hogy míg ők a világ legnacionalistább népe, addig mindent megtesznek annak érdekében, hogy mások ne gondolkozzanak nemzetcsaládban. (vallásuk is, nacionalista, soviniszta)
-Azt állítom, hogy míg ők a világ legsovinisztább népe, addig másokat vádolnak sovinizmussal.
-Azt állítom, amíg másoknak azt hirdetik, hogy ne legyenek rasszisták, és ne nézzék ki milyen származású, identitású, addig ők a sajátjaikat pozícióba helyezik.
-Azt állítom, hogy a nemzeti öntudatuk általában felülírják az egyetemes emberi etikát!
-Azt állítom, hogy miközben állandó kárpótlást kérnek, és folyamatosan számon kérik a 78 évvel ezelőtti holokausztjukat, addig ők maguk a jelenben népirtást, etnikai tisztogatást, emberiségellenes, és háborús bűncselekményeket követnek el! 
-Azt állítom, hogy a vezető elitjük a világ vezető elitje, amely világdiktatúrát épít, és amellyel kölcsönösen támogatják egymást (Rothschild cionizmus)! 
-Azt állítom, hogy nem akarnak békésen egymásmellet élni, hanem le akarják győzni a többieket (harcolnak, támadnak)!
-Azt állítom, nem tartják be a magyarok házszabályát! 
-Azt állítom, hogy a második világháború a zsidóság és a fehérember háborúja volt, a győztesek, a zsidók írják a történelmet, ők irányítják a társadalmat azóta is, és a háborús propagandájuk érvényesül.
-Azt állítom, hogy a társadalmat szándékosan elhülyítik, félrevezetik, a fiatalokat a háborús propagandájukkal nevelik, programozzák őket, és az iskolában hazugságokat oktatnak nekik! 
-Azt állítom, hogy a többi népséget, elsőként a fehéreket ki akarják irtani!

-A zsidóság kultúrája, cselekedetei, eszmeisége, gondolkodásmódja a zsidó valláson alapul. 
A zsidó vallás lényege az, hogy a zsidók egy egyedi felsőbbrendű nép, amelynek őriznie kell identitását. 
Mózes V. 7/6
"Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén."
A többiek életterébe nyomulva, de tőlük elkülönülve, elsősorban rafinált fegyvernélküli hadviseléssel meg kell szerezni felettük a hatalmat, majd ezt sikeren teljesítve ki kell irtani őket! 
Mózes V. 23/20
Az idegentől vehetsz kamatot, de a te atyádfiától ne végy kamatot, hogy megáldjon téged az Úr, a te Istened mindenben, amire kinyújtod kezedet, azon a földön, amelyre bemégy, hogy bírjad azt.
Mózes V. 7/16 És megemészted mind a népeket, a melyeket néked ád az Úr, a te Istened; ne kedvezzen a te szemed nékik, és ne tiszteld az ő isteneit; mert tőr gyanánt volna az néked.

Mi a gyűlölet, az utálat, a gyűlöletkeltés és a kritika között a különbség:

Utálom azt, amitől valamilyen rosszat kapok, például egy rossz fogorvost, aki fájdalmat okoz, és annyira szétfúrja a fogamat, hogy egy hét múlva letörik, és lehet kihúzni.
Amit utálok, azt első körben megpróbálom elkerülni, ha nem megy, akkor felveszem ellene a harcot, olyan arányban, hogy megnyerjem. Az utálat természetes dolog!

Gyűlölet az, amikor valakinek gonoszságból okozok rosszat, nem védekezésből, hanem irigységemből, felsőrendűségi, vagy kisebbrendűségi érzésemből, egyszerűen csak rosszindulatból, stb. A gyűlölet az etika hiányából ébred, és nem ismeri az arányosságot. Tehát két fél konfliktusában az aránytalanabbul válaszoló a gyűlölőbb. Negatív dolog, és visszanyal!

Gyűlöletkeltés az, amikor kritika nélkül, nem konkrétumokra alapozva, hogy miért, pusztán szitokszavakkal bélyegez meg másokat, hogy a többiek utálják, gyűlöljék.
Fejlettebb formája, ha hamis dolgokkal vádolva teszik ezt, de ez a ritkább. Vitában a hamisságot sem tudják megvédeni. Ezért ezekre az a jellemző, hogy kerülik a vitát, ha pedig belekeverednek, csak szitokszavakra futja, konkrétumokra nem! Tevékenységük negatív, gyümölcsük a békétlenség, a boldogtalanság, stb.

A kritika konkrétumokat felsorolva, az igazságot keresve, a vita, a bizonyítás igényével hívja fel a figyelmet azokra, akik rossz dolgokat cselekszenek, vagy próbálja javítani valaki tévedését. Célja a konfliktus megoldása, vagy az igazság megközelítése, nem a bántás. Pozitív és természetes dolog!

Voltaire- "Ha tudni akarod ki uralkodik feletted, elég kiderítened, hogy ki az, akit nem szabad bírálnod."


Ennek az oldalnak sem a gyűlöletkeltés a célja!
A zsidósággal szemben konkrét kritikákat hoztam fel, alul pedig bővebben is kifejtésre kerülnek, a cél pedig nem a sértés, nem is a gyűlöletkeltés irányukban, hanem az, hogy az elhallgatott igazság kimondásával, a zsidóságot elgondolkodtatásra, és a viselkedésének önkéntes megváltoztatására késztessem! A csoportevolúciós stratégiájuk az, amely állandóan tragédiákhoz vezet! A legjobb az lenne, ha ezt a hibás stratégiát ők felismernék, és megváltoztatnák. Ehhez azonban nyitott szívre, elmére, és az önkritika elsajátítására lenne szükség. Az igazság kimondása gyűlölködésnek tűnik azoknak, akik nem tudnak vele szembenézni. 
Legyen béke, szeretet!

Ki  a zsidó?
A zsidók szerint zsidó az, akinek az anyja is zsidó.

Nem zsidó nézőpontból: 

A logika eldönti, mint ahogy azt is, mennyi 2+2 .
A zsidó egy nemzeti identitás, bár kétségtelen, van zsidó vallás is.
Zsidó az, akinek zsidó az identitása. Ezenkívül tesz a zsidóságért, de nem tesz ellene. Ezek a zsidóság kritériumai.
Zsidó az is, aki zsidó identitását nem vállalja fel (kriptozsidó), de a zsidóság kulturális, vagy nemzeti mozgalmának életében részt vesz, vagy/és a zsidóságért rendszeresen tesz, vagy dolgozik, érvel, stb.

Ezért zsidó például Vadai Ágnes, hiszen nem is lehet őt megkülönböztetni a zsidó származású zsidóktól.

Ki a kriptozsidó?
Kriptozsidó olyan zsidó eredetű személy, akinek tevékenysége arra irányul, hogy a zsidók érdekét szolgálja, de zsidóságát következetesen tagadja, esetleg keresztény templomba jár, gyerekeit is megkeresztelteti, vagy magát "ateistának" vallja, stb... Megjelenése gyakran elárulja származását.
Általában azt lehet mondani, hogy zsidók származásukat illetően szívesen titkolóznak, és kevés közöttük, aki nyíltan és következetesen vállalja hovatartozását. 

Ez a zsidó mimikri, rejtőzködés része, azaz annak mutatom magam, ami számomra e pillanatban a legelőnyösebb. Például mind az 1919-es "tanácsköztársaság", mind az 1945-1990-es bolsevizmus idején egy személy kivételével (1919: Garbai Sándor, 1945-1990: Dobi István) minden magas beosztású bolsevista politikus és állami vezető zsidó volt, de ezt nem hozták nyilvánosságra. Léteztek ugyan nem zsidó kommunisták és baloldaliak is, ha nem is túl sokan, ezeknek azonban semmi esélyük nem volt a magas beosztásba kerülésre - ezek foglalták el az alacsonyabb szintű vezető helyeket, némelyikük viszont börtönben ment tönkre, pl. Fáy Aladár. Ugyanúgy a zsidó eszmékről mint liberalizmus, anarchizmus, bolsevizmus, globalizmus sem közismert, hogy ezek zsidó eszmék, pontosan a jól bevált mimikri és a zsidó médiamonopolizálás miatt.

A wikipédia, az elsősorban zsidó érdekeket szolgáló lexikon például cikkeinek döntő többségében csupán már nem élő magyarul beszélő zsidókról írja oda, hogy az illető zsidó, és ma élő, nyilvánvalóan zsidó személyek esetén, például a már meghalt zsidók gyerekei, unokái esetén is szinte mindig elhagyja az utalást az illető zsidóságára.
Megfigyelésem szerint gyakran hivatkoznak több száz évre visszavezethető magyar felmenőkre. Ha azonban ez igaz is lenne, akkor sem számít, lásd.:  ki a zsidó részt!
Magyarországi felmérés a zsidó közösségről (Ónodi-Molnár Dóra):
https://kuruc.info/r/2/187496/
Vagy itt:
http://168ora.hu/itthon/divat-a-tradicio-atfogo-kutatas-keszult-a-magyarorszagi-zsidosagrol-152126

Talán azt is fontos itt is megemlítenünk, hogy ki a magyar:
Hogy ki a magyar, a logika eldönti, mint ahogy azt is, mennyi 2+2 ! A magyar állampolgárság nem jelenti azt, hogy identitásában is magyar valaki, tehát attól, hogy valaki magyar állampolgár, még nem lesz magyar nemzetiségű! A magyar, az egy nemzetiség!
A magyarságnak is joga van egyedi népként léteznie, és meghatároznia magát!

Első körben mondhatnánk azt, hogy magyar az, akinek legnagyobbrészt magyar az identitása, 100% magyar az, akinek nincs más identitása! 

Ugyanakkor a magyarság nem szó, hanem tett, hasonlóan a szeretetthez. Hiába mondja valaki a párjának, hogy szereti, az csak egy szó. Az ilyen értelmű szavakat bárki mondhatja, nem kerül semmibe, önmagukban súlytalanok. Hogy valaki mennyire szeret valakit, valójában az mutatja meg, hogy milyen áldozatokat hajlandó meghozni érte!

Magyar az, aki aktívan tesz valamit, bármit, akármit a magyar megmaradásért! Mindenki más csak valami más, bármit is állítson magáról...
 Ez a magyarság kritériuma, bár kétségtelen, hogy mint csoport vannak genetikai jellemzői is! Ezért 100% magyar, például Petőfi! 

Természetesen, aki tesz a magyarság ellen, az főleg nem lehet magyar! 

Nem magyar az sem, aki olyan kisebbség kulturális vagy nemzeti mozgalmának életében részt vesz, vagy/és egy kisebbségért rendszeresen tesz, vagy dolgozik, érvel, stb. amely nem összeegyeztethető a magyarsággal.

Több nemzeti identitása egy embernek csak akkor lehet, ha ezek az identitások összeegyeztethetők, a másik identitása az adott országban súlytalan, mert abból az etnikumból kevés van, és társadalmilag nagyon gyenge, érdekeiket itt nem tudja a magyarokkal szemben érvényesíteni. Például lehet valakinek magyar és japán identitása, de magyar és zsidó nem! A magyar, és a zsidó érdek ugyanis különböző, a zsidók érdekképviselete itt erős, sőt valójában erősebb, mint a magyar, ezért döntenie kell, hogy zsidó vagy magyar, és ennek a döntésnek megfelelően kell cselekednie. Tehát amikor egy zsidó arra hivatkozik, hogy ő magyar is, akkor hazudik, mert zsidóként kell rá tekinteni! 

Vadkapitalista szintén nem lehet magyar, mert milyen nacionalista (tágabb család közösségében is gondolkozó) az, aki a saját nemzettársát (családtagját) szívatja?! Semmilyen! A szélsőséges individualisták sem gondolkoznak közösségben, így ők is kizárják magukat a magyarok nemzetcsaládjából. Az sem feltétlen magyar, akinek a nagyapja magyar volt, ellenben azzal, akinek szándéka szerint az unokája magyar lesz!

Mi a különbség a zsidó, és a többi nép között?
Letűnt népekről  akkor beszélhetünk, ha utódai más népektől elkülönülve már nem képeznek politikai (külön terület, ország), kulturális és nyelvi egységet. A zsidó nép az egyetlen, amely hosszú ideig, kizárólag diaszpórában, önálló nyelv nélkül is meg tudta tartani magát, mivel az identitásának, és a kultúrájának a forrása az elkülönült vallásuk.
A természetben csak kétféle eszme van! Etikus, amely szerint lehet egymás mellett békében élni, és etikátlan, amely szerint az erős legyőzi a gyengébbet, az erős tovább virágzik, a gyenge pusztul. A zsidó vallás, és az abból gyökerező kultúrának is ez az utóbbi az alapja. Ebből kifolyólag filozófiájuk az, hogy az egyéni érdekük felülírja a közösség érdekét, ugyanakkor a közösségi érdekük felülírja a többi közösség érdekét, tehát a másikat le akarják győzni, háborúznak. Nemcsak a világ legnacionalistább (ami még lehetne pozitív), hanem a legsovinisztább népe is. Minden háború a megtévesztésen alapul, avagy a háború a megtévesztés művészete.
Ezért van az, hogy míg másoknak azt hirdetik, hogy ne nézzék ki a zsidó, ki nem, ők egymást pozícióba helyezik. Le akarják győzni egymást, és a többi népet is. Kiegyezni ilyenekkel lehetetlen! A békés egymásmelltettélésre nincs lehetőség, ők nem abban hisznek, nekik a háború az identitásuk.
A zsidók nagy része nem filozofál, csak a szocializáló kultúráját, és vezetőit követi a háborújában, és vezetőinek is csak kisebb része van tisztában a fentiekkel. Mégpedig azért, mert akinek az az életstratégiája, hogy a másikat le akarja győzni, és nem hisz a békés egymás mellett élésben, az nem is értheti meg azok kritikáját, akik meg igen. A farkas nem érti a bárány kritikáját, hiszen csak a saját természeti törvényét követi. A zsidóság így az önkritikára teljesen képtelen, felelősséget soha, semmiért nem vállal, mindig másokat hibáztat, és ezeket a sorokat meg nem értheti. Ha megtenné, akkor a zsidó identitását vesztené el, ezt pedig megakadályozza a tudatalatti, és feletti énje, hiszen zsidóknak ez a legjobb, legpontosabb definíciója: 

A zsidók azok, akik a többieket le akarják győzni!

A zsidóság viselkedésének tudományos vizsgálata:




A kivétel, ami erősíti a szabály! Egy önkritikus zsidó műve az antiszemitizmusról:
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/antihr/blazare.htm 

A soviniszta zsidó vallás:
Először is, a zsidó vallás nem fogadja el Jézust, mint Messiást, így a tanítását se fogadják el hitelesként. Ha elfogadnák, akkor keresztények lennének, és új alapokra kellene építeniük az identitásukat, de ezt csoport szinten nem képesek megtenni. 
A zsidó vallás viszont azt mondja, hogy a zsidók az Isten népe, és a többiek nem azok. Azon többi nép, illetve ember, akinek Isten törvénye a szívükbe van írva (szeretet és lelkiismeret van bennük),  a Biblia szerint csak Jézus által, illetve az Újszövetségtől üdvözül, azaz a kereszténységtől érvényes minden más ember számára a pokoltól való megmenekülés, és az örök haláltól vagy örök büntetéstől való megszabadulás. 
de mint említettem, ezt nem fogadják el a zsidók. A zsidók szerint csak egy szövetség van érvényben, az Ószövetség, amely a zsidó nép és az Isten szövetsége, és szerintük Isten nem kötött szövetséget a többiekkel. A zsidók így a többi népre hasonlóan tekintenek, mint a keresztények az állatokra. A zsidó érdek így felülír mindenki más érdekét, és ez a zsidó igazság, igazságosság.  A zsidók tehát magukat felsőbbrendűnek gondolják, miközben gusztustalan módon ezzel az ellenségeiket, leginkább a fehéreket vádolják. 

Michael Berg
Chabad Lubavics zsidó mozgalom volt tagja.
Forrás: https://www.henrymakow.com/
"Addig is remélem, hogy a fehér európaiak, és azok, akik ellenzik a fehérek ellen irányuló genocídiumot, ráeszmélnek, mi az oka az ellenük irányuló hadjáratnak. Ez az ok földünk abszolút rasszista ideológiája, a judaizmus."

Idézetek Mózes V. könyvéből, a törvények summájából:
http://mek.oszk.hu/00100/00161/html/o/5-moz/chap007.html
Mózes V. 7/16 És megemészted mind a népeket, a melyeket néked ád az Úr, a te Istened; ne kedvezzen a te szemed nékik, és ne tiszteld az ő isteneit; mert tőr gyanánt volna az néked.
Mózes V. 12/2
Pusztára pusztítsátok el mind azokat a helyeket, a hol azok a nemzetek, a kiknek ti urai lesztek, szolgáltak az ő isteneiknek a magas hegyeken, a halmokon, és minden zöldelő fa alatt.
Mózes V. 15/6
Mert az Úr, a te Istened megáld téged, a miképen megmondotta néked; és sok népnek adsz zálogos kölcsönt, te pedig nem kérsz kölcsönt, és sok népen fogsz uralkodni, és te rajtad nem uralkodnak.
Mózes V. 20/16
De e népek városaiban, a melyeket örökségül ad néked az Úr, a te Istened, ne hagyj élni csak egy lelket is;
Mózes V. 23/20
Az idegentől vehetsz kamatot, de a te atyádfiától ne végy kamatot, hogy megáldjon téged az Úr, a te Istened mindenben, a mire kinyujtod kezedet, azon a földön, a melyre bemégy, hogy bírjad azt.
Mózes V. 28/10
És megérti majd a földnek minden népe, hogy az Úrnak nevéről neveztetel, és félnek tőled.
Mózes V. 14/21
"Semmi holttestet meg ne egyetek; a jövevénynek, a ki a te kapuidon belől van, adjad azt, hogy egye meg azt, vagy add el az idegennek, mert szent népe vagy te az Úrnak, a te Istenednek. Ne főzd a gödölyét az ő anyja tejében."
Mózes V. 7/6
"Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén."
EZSDRÁS KÖNYVE 9/12
"Annakokáért leányaitokat ne adjátok az ő fiaiknak és az ő leányaikat ne vegyétek fiaitoknak, és nem keressétek barátságukat, sem javokat soha, hogy megerősödjetek és éljetek e föld javaival, és örökségképen adhassátok azt fiaitoknak mindörökké."
Mózes V. 7 /1 és 2 és 3 és 4 és 5
"1. Mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a melyre te bemenendő vagy, hogy bírjad azt; és sok népet kiűz te előled a Khitteust, a Girgazeust, az Emoreust, a Kananeust, a Perizeust, a Khivveust, és a Jebuzeust: hétféle népet, náladnál nagyobbakat és erősebbeket;
2. És adja őket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és megvered őket: mindenestől veszítsd ki őket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok.
3. Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak;
4. Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket.
5. Hanem így cselekedjetek velök: Oltáraikat rontsátok le, oszlopaikat törjétek össze, berkeiket vágjátok ki, faragott képeiket pedig tűzzel égessétek meg."

ÉSAIÁS KÖNYVE
60. fejezet
Sion dicsősége. A pogányok megtérése:
" hozzád fordul a tenger kincsözöne, és hozzád jő a népeknek gazdagsága. "
"Az idegenek megépítik kőfalaidat, és királyaik szolgálnak néked "
"a nép és az ország, a mely néked nem szolgáland, elvész, és a népek mindenestől elpusztulnak. "
"És szopod a népek tejét, és a királyok emlőjét szopod"


Általánosságban a zsidó vallás,  más népek, más vallások tagjainak kiirtását parancsolja, a szegényeikkel, a jövevényeikkel, az árváikkal, és az özvegyeit együtt.
Így elsőre elég ellentmondásosnak tűnik, hogy van pár rész, ahol szegényeket, jövevényeket, árvákat, özvegyeket védeni parancsol. A zsidók a vallásukból másoknak ezeket a részeket idézik:

Mózes II. 22:21
"A jövevényen ne hatalmaskodjál, és ne nyomorgasd azt, mert jövevények voltatok Égyiptom földén."

Ezt nem nehéz betartaniuk a zsidóknak, mivel mindig ők a jövevények, és mivel ők a jövevények, ezért amikor ezt a részt idézik, akkor is a maguk érdekéből teszik.

Mózes II 22:22
"Egy özvegyet vagy árvát se nyomorítsatok meg."

Mózes V 24:14
"A szegény és szűkölködő napszámoson ne erőszakoskodjál, akár atyádfiai, akár a te jövevényeid azok, a kik a te földeden a te kapuid között vannak."
(Atyádfia alatt másik zsidót kell érteni, a te jövevényeid alatt meg a te munkásaidat. )


 A zsidó vallásból hiányzik, énem célja az alábbi etikai szabály:
"Minden ember szabadsága csak a másik szabadságáig terjedhet! "
A zsidó vallás lényege, a célja az, hogy nem tűri a multikultit, és nem tűr meg más vallásokat, népeket. A zsidó vallás arról szól, hogy a többieket rabszolgává kell tenni, majd ki kell irtani, a földjeiket pedig el kell venni!
AMIKOR  KÉT UTASÍTÁS VAN, amely látszólag ellentmond egymásnak, akkor azt kell megnézni, hogy melyik csupán az eszköz, és melyik inkább a cél, és ennek alapján kell ezeket alkalmazni, hol ezt, hol azt. (Lámpás-fény) Ez az alapja a híres zsidó kettős mércének!
http://zsido.com/fejezetek/zsido-filozofia-miert-nem-valtozhat-a-tora/
http://www.szombat.org/hagyomany-tortenelem/a-halalbuntetes-es-az-elet-vedelme
http://zsido.com/fejezetek/zsido-filozofia-abszolut-erkolcs/#_ftn21
 Ha egy jövevényt egyből egyszerűen kinyírnának, akkor más népek tömegeinek nyilvánvaló lenne, hogy kik a zsidók, és mit akarnak. Ha pedig a más népekből való napszámosokat sanyargatnák, akkor nem lenne a következő évben munkásuk. 
Tehát a jövevény védelme eszköz arra, hogy később a cél érdekében ki lehessen irtani az egész csoportot!
A zsidó vallásnak a célja nem ez emberek boldogsága, hanem a zsidók istenének, és a zsidók érvényesülése!
Minden további rendelkezés csak ezeknek az eszköze. A cél pedig felülírja az eszközt! A logika az, hogy ne ölj, de öld meg, aki vétkezik a Tóra ellen!Ebből adódik, hogy szeresd a felebarátodat (a másik zsidót), de öld meg az ellenségedet!

 Mózes II. 23/ ...
Mert az én Angyalom te előtted megyen és beviszen téged az Emoreusok, Khitteusok, Perizeusok, Kananeusok, Khivveusok és Jebuzeusok közé, és kiirtom azokat.
Az én rettentésemet bocsátom el előtted, és minden népet megrettentek, a mely közé mégy, és minden ellenségedet elfutamtatom előtted.
Darazsat is bocsátok el előtted és kiűzi előled a Khivveust, Kananeust és Khitteust.
De nem egy esztendőben űzöm őt ki előled, hogy a föld pusztává ne legyen, és meg ne sokasodjék ellened a mezei vad.
Lassan-lassan űzöm őt ki előled, míg megszaporodol és bírhatod a földet.
És határodat a veres tengertől a Filiszteusok tengeréig vetem és a pusztától fogva a folyóvízig; mert kezeitekbe adom annak a földnek lakosait, és kiűzöd azokat előled.
Ne köss szövetséget se azokkal, se az ő isteneikkel.
5 Móz. 7,2.
Ne lakjanak a te földeden, hogy bűnbe ne ejtsenek téged ellenem: mert ha az ő isteneiket szolgálnád, vesztedre lenne az néked.

ZSOLTÁROK KÖNYVE
137.9 "Áldott legyen, a ki megragadja és sziklához paskolja kisdedeidet!"


A zsidók legfontosabb vallási irata a Talmud se semmi, amely a Tóránál is erősebb!
 https://kuruc.info/r/39/14258/
Ellenőrizd a fentiekből az adott részeket:
https://www.sefaria.org/Shabbat.55b?lang=bi
A zsidók által elkövetett egyik népirtásnak a vicces kimagyarázása: 
Gondolom, ha a zsidókat kicseréljük németekre, és ugyanezt mondanánk, hogy ők csak Istenük angyalai, és igazából Isten döntött a nép kiirtásáról, ők csak Isten parancsát hajtották végre, Akinek a tetteit ember meg nem ítélheti meg, akkor azt valamilyen különös ok már nem fogadnák el.:
Soviniszta zsidó szekták:
https://kuruc.info/r/9/152389/
https://kuruc.info/r/39/181067/


Zsidók egyoldalú, és hazug történelmi alapjai és vádjai:
Mint tudjuk a történelmet a nyertesek írják és a nyertesek propagandája válik hivatalossá, az igazság helyett.

"Emberekről volt szó akik semmi olyat nem tettek amivel kiérdemelték hazájuk hatóságainak készséges segítségét a halálba küldésért." 
Mi pedig rasszista, antiszemita, nácik vagyunk!


Ezzel szemben az igazság az, hogy a zsidóság is ugyanolyan nép, mint a többi és ezért pontosan ugyanúgy kell megítélni őket.
 Pontosan azok a rasszisták (bár nem tiszta ezen szitokszó alatt mit értenek), akik a szerint ítélnek, és állnak hozzá az etikához is, mely népről van szó! Szerintük gyújtóbombát dobni német, vagy palesztin gyerekekre nem gond, zsidók pedig nem lehetnek bűnösök, bármit is követnek el, mert ők zsidók!
 Bár csak 1948-tól van hivatalosan államuk, de a zsidóságnak már az első világháború előtt kialakult a határozott vezető elitje, ráadásul ez a világ legjelentősebb gazdasági és politikai elitje volt, és azóta is az. Itt érdemes utánanézni a Rothschild-család és a vezető zsidó elit többi tagjának a tevékenységének is.
http://csakhogyeztistudd.blog.hu/2011/05/11/kinek_fizetjuk_az_allamadossagot
http://munka-hely.blogspot.com/2014/06/hatterhatalom.html
Így a zsidóság tevékenysége alakította és alakítja leginkább a történelmet! Ha közvetlen katonaságuk pedig még nem is volt, a zsidók más nemzetek katonaságát felhasználva (sokszor ma is ezt teszik) háborúztak, illetve harcoltak a szövetségesek hadseregeiben, és partizánként is.
 Óriási hazugság az, hogy a zsidó népet az első és második világháborúban is, csak mint egy passzívan szenvedő nemzetiségként említik meg! Ha a zsidóságot felsoroljuk a háborúzó nemzetek között a megfelelő oldalon, akkor a történelmet könnyebben felismerhetjük a maga valójában! A zsidók a németek és a magyarok ellenségei voltak, ezért semmi meglepő nincs benne, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentettek! A zsidóság nem passzív, ártatlan elszenvedő kisebbsége volt a történelemnek, de az első és második világháborúnak se, mint ahogy most sem az, hanem pont fordítva, a magyarságnál sokkal inkább felelős résztvevője, alakítója!  A teljesség igénye nélkül, a zsidóság ellenséges tevékenysége a németek ellen:
Először is, kísérlet, etnikai alapon az elit leváltására, a társadalom összes területén.
Első világháború kitört, állítólag mert Németország túlzottan megerősödött, és ezt a már kifejlett gyarmatbirodalommal rendelkező angolok, franciák és az oroszok nem nézték jó szemmel. Valójában egyszerübben azért, mert a  háttérhatalom háborút akart, miközben a bolsevikok finanszírozásával, a velük szövetséget kötni nem hajlandó arisztokrácia megsemmisítésével, és a háborús szarkeveréssel is erősítik magukat. A zsidóknak Palesztinára is fájt a foguk, de az török fennhatóság alatt állt, akik a németekkel voltak szövetségben, de tőlük nem kaphatták meg! Ellenben, miközben a németek az angolokkal harcolnak, a zsidók megállapodnak az angolokkal, ha azok megszerzik Palesztina felett a fennhatóságot, akkor a zsidók megteremthetik az államukat rajta! 
Az amerikai zsidók, akik eddig Németország pártján álltak, beléptetik az USA-t az első világháborúba! Amerikai zsidó bankárok pénzén a bolsevikok legyőzik a cárt Oroszországban. Németországot zsidó bolsevikok gyengítik meg belülről, a német cár lemond, Németország elveszíti az első világháborút!
Aláírják a versaillesi békediktátumokat, a győztesek oldalán a németek nagy megrökönyödésére megjelenik 117 zsidó küldött, lengetve a Balfour nyilatkozatot, és kérik Palesztinát! Az első világháborút lezáró békediktátumban kifosztják Németországot (és persze a teljesen ártatlan Magyarországot)! A lengyelek folyamatosan egyre nagyobb területeket csatolnak el a németektől, és megnyílnak az első koncentrációs táborok Lengyelországban, amiben németek vannak! Az amerikai zsidó bankárok kölcsönöket adnak Németországnak, majd akkora jóvátételre kötelezik, amely miatt a nyomor elképesztő szintet ér el! Ezrek halnak éhen, milliók lesznek hajléktalanok. A franciák és belgák csapatokat küldenek Németországba! Az amerikai zsidók fillérekért felvásárolnak mindent, a megnyomorított és eladósított németektől. A bolsevikok és a nemzeti szocialisták harcolnak az irányításért, de az utóbbiak nyernek!
Aztán a zsidók bojkottja Németország ellen:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Júdea_hadat_üzen_Németországnak
1936 németországi bolsevik zsidók ezrei mennek harcolni a spanyol fasiszták és az odaküldött német katonák ellen! Tehát a németországi zsidók, ténylegesen fegyvert fognak, és lövik a német katonákat már a második világháború kitörése előtt!
Chaim Weizman a Cionista Világszervezet elnöke 1939. szeptemben 2-án egy levelet írt Neville Chamberlain angol miniszterelnöknek, amely így szólt. "a súlyos válság ezen órájában ... a zsidók Nagy-Britannia mellett állnak és a demokrácia oldalán fognak harcolni."
Tehát a zsidók egy része bár Németországban lakott, de a németekkel szembeni erőkhöz tartozott!
 Ugyanez a helyzet állt elő közben az USA-ban! Pearl Harbour után, 1942-ben, az USA nyugati partján élő japánokat, aggastyántól a csecsemőig, koncentrációs táborokba zárták!
http://www.mult-kor.hu/20120530_a_japanamerikaiak_internalasa_a_masodik_vilaghaboruban
http://www.hir24.hu/idogep/2010/03/23/koncentracios-taborok-amerikaban-1942/

Mégpedig úgy, hogy ellentétben a zsidókkal, soha nem derült ki egy japán származású amerikairól se, hogy tett volna valamit Amerika ellen, mivel ők maximálisan lojálisak voltak az USA-hoz! Vajon mi a legjobb megoldás erre a helyzetre?

Hitler háborúja? A második világháború kitörése előtt az angolok, és a franciák célja Németország gyakorlati MEGSEMMISÍTÉSE volt! Tehát nem békét akartak, ezért nem fogadták el soha a németek számtalan békeajánlatát. Az oroszok célja a komcsi rendszerük terjesztése volt. A stratégiájuk szerint segítik az európai országok egymás közti háborúját, és amikor azok kivéreznek, akkor lerohanják őket. Tehát a céljuk Európa elfoglalása volt (ami fele részt sikerült is nekik), azaz a háború. A háttérhatalom, és a fajtársi segítséget nyújtó zsidók célja szintén a németek megsemmisítése volt, mivel Hitler keresztbe tett nekik, tehát háborút akartak. A németek célja a túlélés volt, az igazságtalan békediktátumtól való felszabadulás, és egy új, szociális állam kialakítása, a zsidó bankárok háttérhatalmával szemben. Őket a háborúra rákényszerítették!
https://www.youtube.com/watch?v=RqKK_YSZIuw
https://www.youtube.com/watch?v=SV_ZsUlw35g


Hitlerék bűne:
Hitlerék ideológiai tévedése, hogy átvették a zsidóktól azt, hogy uralkodni akartak a többiek felett.
A legnagyobb bűne pedig az volt, hogy bár az eredeti terv szerint Hitlerék a cionistákat támogatva, és együttműködve velük (Haavara-egyezmény),  át akarták Palesztinába telepíteni a zsidókat, és a Madagaszkár terv meghiusulása után végül nem elkergette a zsidóságot, hanem rabszolgakén dolgoztatta. És ez akkor is etikátlan, ha tudjuk, hogy óriási szükség volt a munkaerőre, és tudjuk, hogy a zsidók ellenségek voltak. Határon belüli ellenségek! És tudjuk azt is, hogy az amerikaiak is koncentrációs táborba zárták akkoriban a nyugati parti japánokat, mivel Japánnal háborúban álltak. A kollektív bűnösség elve az, amikor az egész csoportot megbüntetjük, miközben el lehetne különíteni az ártatlanokat és a bűnösöket. Ha pedig elkülöníteni nem tudjuk, akkor olyan arányos védekezési formát kell választanunk, amely a legkevésbé érinti negatívan a csoport ártatlan tagjait. Hitlerék használták a kollektív bűnösség elvét is, és azt a formát választották amely nem volt arányos. Mint ahogy Hitleréknek ez bűnük volt, úgy az Izraelieknek is bűnük ez. Ezen nem besértődni kell, hanem el kell fogadni! Pontosan azok a rasszisták, akik a szerint ítélnek, és állnak hozzá az etikához is, mely népről van szó! Szerintük gyújtóbombát dobni német, vagy palesztin gyerekekre nem gond, zsidók pedig nem lehetnek bűnösök, bármit is követnek el, mert ők zsidók!

Akkor viszonyítsunk, kik voltak a gonoszabbak! 

Vajon az angolok, franciák, amerikaiak, oroszok, vagy a zsidók voltak a gonoszabbak, vagy a németek, esetleg a magyarok?

Az USA, és Irán összehasonlítása, de azóta az USA listája újabb országokkal bővült, például Szíria, Ukrajna, stb.

Vajon a német nacionalizmusnak, sovinizmusnak, vagy a magyar nacionalizmusnak van több áldozata, vagy a  kommunizmusnak,  liberalizmusnak (=vadkapitalizmus), esetleg a cionizmusnak?
Leginkább ez a két nemzet, az osztrákokat pedig valami rejtélyes ok miatt egyáltalán nem emlegetik, legalábbis itt Magyarországon, és a többi tengelyhatalmak oldalán lévő országot sem, mint például Szlovákiát, Romániát sem.
Akkor nézzük meg a vezető szövetséges országokat, népeket:
Egyesült Királyság, Franciaország, majd 41-től a Szovjetunió, az USA, és a zsidóság (Izrael), ők a főbb győztesek, akik állítólag közel nem olyan gonoszak, mint a magyarok és németek. Pedig ezek az országok, népek, a legfőbb gyarmatosítok, más országokat meghódítók, kifosztók, tönkretevők, más népeket, népségeket rabszolgásítók, kirablók! Ők lennének a jobbak, különbek?
 A cionista befolyás alatt lévő USA,  az ENSZ Emberjogi Bizottságának hatáskörét kikerülve kubai felségterületen büntetőtáborba hurcolta mindazokat, akiket bírói ítélet és jogorvoslati lehetőség nélkül önkényesen terroristagyanúsnak nyilvánítottak és ott dokumentáltan megkínoztak és kivégeztek.
Sőt évente több száz ártatlan (pl.: 2010.09-2011.09 között 265-öt biztosan) embert merényelnek meg határaiktól távol, a föld másik felén drónjaikkal!
http://hir.ma/18-2/kipakol-a-volt-dronoperator-akinek-meg-ma-is-remalmai-vannak-video/192394
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/04/20/cselekvesi-hullam-indult-az-amerikai-egyesult-vallalatok-korrupt-rendszere-ellen-truthseeker/
http://benswann.com/u-s-drone-strikes-in-pakistan-mainly-hit-homes-and-schools/
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76262
Itt olvashatsz Ukrajnai tevékenységükről:
http://munka-hely.blogspot.hu/2014/06/ukrajna.html
A többiekről, a zsidókról is lehetne írni annyit, hogy a google egész tárhelye nem lenne hozzá elég! Egy frászt!
De azért itt is megemlítek példát:
A világ legrasszistább állama- Izrael (videó). Pontosabb etikátlanabb és sovinisztább, ezeket ne keverjük a rasszizmussal: https://www.youtube.com/watch?v=Xbk6yRFNkn0&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1532240877024125&set=a.1517892645125615.1073741828.100007146818944&type=1
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=2330&n=hunjano&blog_kategoria=A%20zsid%F3%20n%E9p%20b%FBnei%20I.%20r%E9sz
http://betiltva.com/files/luzsenszky_zsido_nep_bunei1.php
http://hu.metapedia.org/wiki/A_vil%C3%A1g_legnagyobb_zsid%C3%B3b%C5%B1n%C3%B6z%C5%91i
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/jewcrimm.htm

és persze azért ezt sem tudom kihagyni:

KI VITTE A RABSZOLGÁKAT AMERIKÁBA? A következő információ Elizabeth Donnan 4 kötetes dokumentációjából származik, amely az amerikai rabszolgakereskedelmet írja le. Megtalálhatók a National Libraryban Washington, D.C-ben és a Carnegie Institute of Technology Library-ban, Pittsburgh, PA.
Hajó neve, és a hajó tulajdonosa: --- Abigail és Aaron Lopez, Moses Levy and Jacob --- Franks, és Crown Isaac Levy and Nathan Simpson --- Nassau, és Moses Levy --- Four Sisters, és Moses Levy --- Anne and Eliza, és Justus Bosch and John Adams --- Prudent Betty, és Henry Cruger and Jacob --- Phoenix Hester, és Mordecai and David Gomez --- Elizabeth, és Mordecai and David Gomez --- Antigua, és Natham Marston and Abram Lyell --- Betsy, és Wm De Woolf --- Polly, és James De Woolf --- White Horse, és Jan de Sweevts --- Expedition, és John and Jacob Roosevelt --- Charlotte, és Moses and Sam Levy, Jacob Franks -- Caracoa, és Moses and Sam Levy

-Azt állítják, hogy háborús és emberiségellenes bűnöket csak a magyarok, és a németek követtek el.
Csak példaképpen, az angolok civilek elleni terrorbombázása, az orosz vérengzések (pl. Majakovszkoje), az USA atombombái, a délvidéki népirtás, háború utáni millió megölt német hadifogoly, az orosz katonák által elkövetett nemi erőszakterror, az, hogy lelőtték a hadifoglyokat vagy az amerikai katonák által elkövetett mészárlások, a háború előtt és után (!) elkövetett német-és magyarellenes bűnök, cselekedetek, kiesik a látókörükből, hát még a folyamatosan emberiségellenes és háborús bűnöket elkövető Izrael!
folyt. köv.

-Azt mondják, a németek, és a magyarok kezdték a háborút, ill. ők felelősek érte.

A második világháború ráadásul erőteljesen az első folytatása volt, ha meg akarjuk érteni, akkor innen kell kezdenünk. Az első világháború kitörésénél Magyarország osztrák megszállás alatt volt! Az Osztrák–Magyar Monarchia nem volt más, mint megszállás! Semmi érdekünk és közünk nem volt az első világháborúhoz, mégis minket büntettek meg a legjobban, még az Osztrákok is elloptak tőlünk. A megszállt Magyarországot semmiféle felelősség nem terheli az első világháború kitörésééért, de Németország sem volt gonoszabb, mint ellenfelei, mint például a jelentős gyarmatbirodalommal rendelkező angolok akik nem nézték jó szemmel, egyetlen állam erősödését sem a kontinensen, így Németországnak sem engedhették Afrika felé terjesszék gazdasági befolyásukat, ill. hogy tovább erősödjenek. Első világháború után a németeket és a magyarokat nem csak a "béke"diktátum, a gazdasági válság, hanem a  zsidóságnak a befogadók elleni harca is sújtotta, ami még a jelenben is folytatódik!Alább részletesebben kifejtve...

-Azt állítják, hogy a németek és a magyarok pusztán származásuk miatt üldözték a zsidókat.
Valójában mind a két nép sajnos túlzottan is befogadónak bizonyult a történelem folyamán.  Németország az első világháború előtt a  zsidóság központja volt, ide menekültek más országokból is, ahol üldözték őket. Virágzott a kultúrájuk, gazdaságilag erősek voltak, nőt a politikai befolyásuk!Magyarországra is igen sok bevándorló özönlött az évszázadok alatt, zsidóból is, egymillió, sőt még a második világháború alatt is ide menekültek!

A németek miért utálták meg a zsidókat?
Azt szokták mondani, hogy bűnbakot kerestek a válság miatt, miközben elfelejtik,  hogy Hitler a második világháború kitörése előtt, már kivezette Németországot a válságból, sőt, a világ legerősebb országává tette, mégpedig úgy, hogy kilépett Rothschildék pénzrendszeréből!, másrészt állítólat az eltérő vallásuk miatt,  az amúgy első világháború előtt a Németországban is zavartalanul virágzó zsidóságot találták meg.
Fentebb már volt szó arról, hogy milyen tevékenységet végzett a zsidóság a németek ellen. Kiegészítésként, nézzünk utána, mit gondoltak a kor tanúi :
Freedman beszéde Nem így tanultuk a történelmet. Freedman, mint szemtanú kongresszusi beszédében meséli el, a második világháború előzményeit, ahogy ő látta...

Hitlert is vehetjük autentikus forrásnak, olvassuk el, mit gondolt:
Tehát megvizsgálva Hitler szavait, összefoglalva úgy tűnik, hogy Hitler nem az eltérő vallásuk miatt utálta meg a zsidókat, sőt, saját bevallása szerint, mikor még azt hitte, mások ezért bántják őket, zsidópárti volt, és éppenséggel az antiszemiták taszították. Amikor azonban úgy gondolta, rájött, hogy a zsidó egy külön nép, és egymást teszik pozícióba, saját identitásukat őrizve, saját fajtájukat rejtve segítve elfoglalják a média, a kultúra, a gazdasági és politikai élet kulcspozícióit, és innen rombolják a németséget, annak identitását, és erkölcseit, akkor utálta meg őket.
Ugyanilyen okokról beszél Henry Ford, a híres autógyáros. Igen színvonalas tanulmányát innen töltheted le:
A nemzetközi zsidó http://mkh.valosag.net/index.php/ford
Itt pedig egy zsidó, Manny Friedman ír a zsidóságról:
http://www.antalffy-tibor.hu/?p=7198
http://blogs.timesofisrael.com/jews-do-control-the-media/ )


Kárpótlás, és elítélés:
 A zsidók állandóan kárpótlást követelnek!  A kollektív bűnösség elve az, amikor a bűnösöket, bár el lehet különíteni a csoportból, mégsem teszik, hanem az egész csoportot büntetik! Tudtommal az  elkövetőket  elítélték, az ország élére új kormányt helyeztek, az országot pedig nagyon súlyosan, és igazságtalanul megbüntették a háborút lezáró békediktátumban, a zsidók pedig olyan kárpótlásban részesültek, amelyekben semelyik más nép nem. A bocsánatkérést én nem tartom olyan fontosnak, mert az állam az nem más, mint az emberek, akik alkotják. A ma élők meg nem bűnösek a nagyszüleik tetteiért. Halkan jegyzem meg, tudomásom szerint a nagyszüleim sem öltek zsidókat....  Azonban az igazságtalanságot el kell ismerni, és orvosolni kell, amennyire lehet. Az igazságtalanságot, hogy ártatlan zsidók haltak meg, vagy a bűnükhöz képest aránytalanul, ezt mindenki elismeri, de felhívom a zsidóság figyelmét, hogy a háborúban több tízmillió nem zsidó is meghalt, leginkább ugyanúgy ártatlanul, vagy a bűnökhöz képest aránytalanul.  Orvosolni az igazságtalanságot pedig nem lehet durván egyoldalúan, és részlehajlóan, mert az is igazságtalanság! Ezért kell a zsidó kárpótlásoknak , stb. befejeződniük! De azért én linkelek néhány bocsánatkérést, meg felelősségvállalást is, és kérem, cserébe te is linkeljen valaki olyat, amikor valaki a magyaroktól kért bocsánatot, vagy egy olyat, ahol a zsidók:
http://infopoly.info/h-2014/2014/01/23/mti-a-magyar-ensz-nagykvet-bocsnatot-krt-a-holokausztrt/  , http://index.hu/belfold/bocs0505o/ , http://mek.oszk.hu/11500/11506/html/haromoldal/Braham1312.htm , http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/AT_EBESZ/hu/Hirek/Holokauszt_emlekbiz.htm?printable=true , https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=53_6MY1dqrc,, https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HrN7jnLSXKM ,
Kárpótlás:
1974. júniusig 21.300 „élő személy”, és 28.500 örökös kapott kártérítést, valamint 18.000 esetben anyagi károkért összesen 850 millió forintot. Később fejenként még 7500 Ft kártérítés-kiegészítésben részesültek a Magyarországon élő közvetlen károsultak.
A rendszerváltás után a Horn-kormány vállalta, de csak a Gyurcsány-kormány teljesítette, hogy öt év alatt 21 millió dollárnak megfelelő összeget fizet előlegként. Az első három évre szóló 12,6 millió dollárnak megfelelő 2,3 milliárd forint 2008 decemberben megérkezett a zsidó kárpótlási vagyont kezelő Mazsöknek a Magyar Államkincstárnál vezetett számlájára. Ezek nem érintik a kormányok által kifizetett különböző támogatásokat, külföldről érkező kárpótlásokat.
A zsidók szerint a ő esetükben nincs elévülés. Vajon nekünk is érdemes lenne beperelni a mongolokat, a törököket, az osztrákokat, az amcsikat pl. a szegedi szőnyegbombázásért, a cigányokat a sok gyilkosságért, a zsidókat a tanácsköztársaságért, vagy perelni kellene Trianonért, a délvidéki mészárlásért, ők meg a hideg napokért? Lenne esélyünk a bíróságon? Aligha! Hány zsidó háborús bűnöst ítéltek el? Elítélték Shlomo Morelt, Jacob Bermant, vagy hogy újabbat említsek Netanjahút, vagy egyszerűen a győzteseket, Obama, Bush, stb. még mindig büntetlenül élnek, mint hal a vízben, sőt, díjakat kapnak. Ezeknek áldozatai, mikor kapnak kártérítést? Fizettek valaha a sabrai és shatilai, Mỹ Lai-i, stb. stb. stb. mészárlásokért? Ez az egész elítélés, és kárpótlás olyan szinten részrehajló, hogy az már elviselhetetlen! Ráadásul a zsidók elítélősdije, és kárpótlás követelése már ott tart, hogy péket ültetnek a vádlottak padjára, mert kenyeret sütött a náciknak, vagy a MAV-ot perlik.. A következő a diósgyőri vasgyár lesz, mert ők gyártották a síneket? A MAV-nak meg pert kellene indítani,  mert a zsidók nem fizették ki a jegy árát? Ilyen módon, mint ahogy most megy ez, nem mehet tovább!

A zsidók bűntudatot keltenek ellenségeikben:
A holokausztot a zsidók politikai és gazdasági fegyverként használják. A fiatalokat úgy programozzák be, hogy bennünk az a gondolat alakuljon ki, hogy az ükapájaik súlyos bűnöket követtek el az ártatlan zsidók ellen, amiért ők is felelősek, ezért végre kell hajtaniuk azt, amit a zsidók mondanak nekik. Például bevándorlókkal kell megsemmisíteni saját magukat, és azért is, hogy ezek a bűnk még egyszer ne történhessenek meg. Ez a kollektív bűnösség elve, amelyet egyedül Izrael alkalmaz állami szinten, bár kétségtelen, hogy a fehérellenes Woke ideológia mindenhol  terjed. A híres zsidó kettős mérce itt is megragadható, mert termesztésen,  amikor a zsidóságról van szó, a zsidók a kollektív bűnösség elvét nem támogatják, csak mások esetében alkalmazzák. 
Az ükapák bűneiről is lesz szó az alábbiakban, de mindenki csak a saját tetteiért lehet felelős! 

Zsidóság Magyarországon:

A 17. század közepén a török kori Buda zsidóságát az egyik legjelentősebb európai zsidó közösségként tartották számon." -Wiki. Valójában néhány tucat emberről beszélünk, ezért a pontos adatot törölték azóta... További, az általuk szerkesztett wikis adatok:
 A török kiűzése során az addig virágzó magyarországi zsidó közösségek vagy a vérengzések áldozatául estek, vagy elmenekültek, vagyis gyakorlatilag nem volt zsidó az országban! Vajon miért üldözték el őket a törökök legyőzése után? Majd megint megkezdőik a zsidók betelepülése. A 18. században német nyelvű askenázi zsidók vándoroltak be. 1769-ben mintegy 20 000, 1787-ben már kb. 80 000 fő. 1867-ben minden jogot megkaptak, jogegyenlők lettek! Így a 19. század második felében vált tömeges méretűvé a bevándorlásuk. 1891-ben 612 803 fő, 1910-ben Horvátország nélkül 911,227 fő! A kereskedők 61%-a, a nyomdászok 58%-a, az orvosok 48,5%-a, a kocsmárosok 42%-a zsidó 1910-ben! 1913-ban a budapesti Pázmány Egyetem diákjainak 34,1%-a és a Műegyetem diákjainak 31,9%-a volt izraelita. (1920-as adat szerint a kisebb ország újságróinak 34%-a, zenei előadóművészeinek 24,5%-a, színészeinek 23%-a, festőinek és szobrászainak 17%-a volt zsidó. Ugyancsak 1920-as adat, hogy a gyárak tulajdonosainak 40,5%-a, és az 1000 holdnál nagyobb birtokok tulajdonosainak 19,6%-a volt zsidó.) Később Budapest lakosságának majd 25%-a zsidó. Ráadásul pl. az újságíróknál is, azt is kell nézni, hogy a vezető szerepet betöltő újságírók között milyen az arány, és biztosak lehetünk benne, hogy még magasabb számokat találunk, a helyi, senki által nem olvasottak közé szorultak a nem zsidók. Természetesen az igazgatóknál, bankároknál és politikusoknál a durva felülreprezentáltságot már nem merik kiírni a wikin! Mindezt úgy, hogy a Magyar Királyság lakossága ekkor Horvátországgal együtt 20 836 681 fő. A zsidó diaszpóra tehát a társadalom csak 4,47%-át jelentette, akkor is, ha majd 1 millió zsidó volt! Ez azt jelentette, hogy megszerezték a vezető pozíciókat, tehát idegen nép szerezte meg a magyarság felett a vezetést! Erős zsidó identitásuk miatt egymást segítették és tették pozícióba származási alapon! 1919-ben, a patkányforradalom kitörésével a régi, nem cionista elitet fizikailag is elkezdik kiiktatni! 

A bevándorlók manapság is, mindenhol negyedekbe, gettókba tömörülnek, mert olyan "rasszisták", hogy társaik között és saját kulturális környezetükben érzik jól magukat! Ha elég sokan vannak, akkor már nem akarnak asszimilálódni, csak az emancipációt (jogaikat) követelik maguknak, majd megkezdik harcukat a bennszülött nép ellen. Ugyanis két domináns, eltérő kultúrájú vagy/és vallású nép nem fér meg egy országban, hanem harcolni fognak egymás ellen! A zsidó bevándorlás története bizonyítja a legjobban a multikulti életképtelenségét! A multikulti tragédiához vezet!
A zsidóság ma is harcol a magyarság ellen!

 B. K. Attila
"V. kerületi zsidók nonkonformista, frusztrált hányadával igen nagy baj van! Erőszakosan, arrogánsan, kioktató módon olyan politikai és szellemi környezetet próbálnak teremteni maguknak, maguk körül, amelyben minden részlet sajátos zsidó gondolkodásukból ered, s ezért megfelel sajátos ízlésüknek is.
Igen ám, de ez az értékrend nem a magyar emberek értékrendje!
Ezen nem lehet csodálkozni és nem is szabad.
Hiszen a zsidóság és a magyarság is egy egészen más etnikai, vallási, és történelmi eredet és sorsközösséget alkot.
Egészen mások az etnogenetikai és kultúrtörténeti gyökereik.
Egészen más a nemzeti szellemük.
A feszültség abból ered, hogy a zsidó etnikum, mint az egyik magyarországi népességhányad, csak ott érzi magát kiteljesedve, ahol dominálhat. Viszont ott hozhatja létre zsidó etnikumára, történelmi eredet és sorsközösségére jellemző nemzeti szellemet, ahol Ő AZ ÚR (!) Ennek elérése érdekében fokozatosan megpróbál környezetéből kiemelkedve úrrá válni és a magyar etnikumok fölé kerekedni.
Ha ebben a törekvésében kudarcot vall, akkor előhúzza az antiszemita kártyát, vagy mint a megriasztott rózsabogár bűzös folyadék gyanánt locsolja környezetére az igaztalan vádak tömegét.
Ezáltal önmaga gerjeszti az antiszemitizmust saját maga ellen."

Ma cionista érdekek mentén vezetik az országot, holott ez Magyarország, nem Izrael, a magyar érdek és cionista érdek nem fedik egymást, sőt! Magyarország a magyaroké! Közben a cionizmus, vagyis a zsidók soviniszta ordas eszméje támogatandó, a magyar nacionalizmus, vagyis a hazaszeretet és nemzetcsaládban való gondolkodás üldözendő! Mindent megtesznek azért, hogy a magyar nemzeti öntudatot, vagyis a magyar családot rombolják! Támogatják a különféle kisebbségeket, a további bevándorlást erőltetik, a devianciákat reklámozzák, megosztanak, és bűntudatot keltenek, hogy az ellenállásunkat letörjék stb.

(A bevándoroltatás és a kisebbségek pozitív diszkriminációja valóban rasszista filozófia , ám a nemzeti önvédelem e filozófia ellen nem filozófia, hanem a természet-követelte megmaradási TÖRVÉNY! A magyaroknak joguk van egyedi népként létezni!

 Ha megnézzük a balliberális oldalt, levonjuk a konzumidióta választókat, és azok maradnak, akik aktívan politizálnak, nem találunk másokat, mint cionistákat! Beszélünk Magyarország kettészakadásáról, de a fórumokon szinte kivétel nélkül cionistákkal, kriptozsidókkal vitatkozom! Tehát a szakadék valójában a zsidóság és a magyarság között van (a zsidóság 99%-a balliberális)! A zsidók iránti ellenszenv esetében így nem bűnbakképzésről kell beszélnünk, hanem valós konfliktusról!

A cionizmus mára tényleg semmi más, mint Rothschild cionizmus. A demokratikus, liberális, vadkapitalista rendszer, minden szinten, a népek szintjén is működik. Azaz a világ vezető elitje, vagyis Rothschildék, a zsidó népnek vezető szerepet szánnak a diktatúrájukban, cserébe pedig a zsidó nép, támogatja Rothschildékat a törekvéseikben. Azonban a zsidó népet is, nemcsak felhasználják, de akár feláldozzák is, ha kell, de mivel a zsidó nép jelenleg nyertes pozícióban van, addig ez nem téma náluk...

.A rothschild cionista zsidó gondolkodásmódban nem a békés egymás mellett élésre törekszel, hanem arra, hogy legyőzd a többieket. Saját magad vagy az első, és ha kell, a szegényebb fajtársaidat is feláldozod. A zsidó, a világ legnacionalistább népsége, de még annál is inkább individualistább! A többiek elleni háborújukban mindig az aktuális legerősebb a legnagyobb ellenség. Így megnézik, hogy kit tudnak felhasználni, vagy hogy melyik kisebb ellenségükkel tudnak összefogni ellene. Amikor legyőzik, akkor az lesz az ellenség, akivel azelőtt összefogtak. A zsidó, a buzi, az iszlamista, a vadkapitalista, mind ugyanilyen haszonelvű, etikátlan, rothschild cionista zsidó gondolkodású!

Nézzük meg, mit gondolt Vass Albert : Patkányok honfoglalása című műve!
http://www.youtube.com/watch?v=BkSX7l_sAKo

A zsidók világhatalma:
A törvénykezésben:

Az iskolákban:

A  politikában:
https://kuruc.info/r/9/159040/

A zsidók uralma Amerikában:
https://youtu.be/8incXKJC-no
https://kuruc.info/r/39/181067/
https://kuruc.info/r/7/269744/

Például Angliában:
Gilad Atzmon, a londoni neves jazzmuzsikus és író:
"Ha eddig valaki nem vette volna észre a zsidó hatalom és zsidó politikai lobbizás korrozív hatását, az immár a felszínen látható. A zsidó lobbinak és zsidó támogatóknak köszönhetően a Munkáspárt nem egy szabad hely. Intoleráns, elnyomó, egy megszállt terület. Csak az emberek egy csoportja érdekli, és ezek az emberek nem a dolgozók. Ők, tulajdonképpen, egy rakás zsidó oligarcha, messze a legkiváltságosabb emberek a földön."
http://www.gilad.co.uk/writings/2016/4/29/labour-has-a-jewish-problem-it-is-dominated-by-zionist-oligarchs
A The Jewish Chronicle zsidó lap egy 2006-os cikkében nem szégyenlősködik és kimondja: „A zsidó közösség jelentős tagjai nagy szerepet játszanak David Cameron hatalomra jutásának finanszírozásában”
http://website.thejc.com/home.aspx?AId=46698&ATypeId=1&search=true2&srchstr=++%22big+jewish+backers+%22&srchtxt=0&srchhead=1&srchauthor=0&srchsandp=0&scsrch=0
Ez azóta megtörtént, jelenleg ő a miniszterelnök. A cikk megnevezi ezeket a személyeket: Lord Steinberg, Stanley Fink, Dame Vivien Duffield, Trevor Pears, Poju Zabludowicz, Simon Wolfson, Oliver Letwin, Michael Green és Andrew Feldman, majd hozzáteszi:
 „A finanszírozókon túl zsidó konzervatív hivatalnokok és politikusok egy kicsi, de befolyásos csoportja szintén kulcsfontosságú szerepet játszott Cameron hatalomszerzésre irányuló kampányában.”
Szintén a The Jewish Chronicle egy adománygyűjtőt is idézve írja:
https://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/britain/jews_in_charge.htm
"Minden miniszterelnök úgy tűnik, hogy rendelkezik egy zsidó társsal, aki a fülébe súg. Valamilyen zsidó személy a hatalom központjához közel lesz."
 A Zsidó Vezető Tanács egyik tagja, Sir Ronald Cohen például Gordon Brown kancellárhoz áll közel, ugyanakkor Brown nagy tisztelője Sir Jonathan Sacks főrabbinak. David Cameron a párt vezetésére irányuló kampányának egyik finanszírozója Andrew Feldman üzletember.
A részben zsidó származású és magát cionistának valló David Cameron (aki szerint Izrael támogatása „a párt DNS-ében van”) mellett az imént említett barátja, és immár a párt elnöke, Andrew Feldman is zsidó (s olyannyira „konzervatív”, hogy támogatja a homoszexuálisok „házasságát”).
http://www.haaretz.com/news/tory-leader-calls-himself-zionist-u-k-jews-campaign-against-boycott-1.223009
Mellette a társelnök éveken át Grant Shapps volt, szintén zsidó (és a B'nai B'rith Ifjúsági Szervezet egykori vezetője). A párt parlamenti képviselőinek 80 százaléka a cionista Izrael Konzervatív Barátai (CFI) csoport tagja, saját bevallásuk szerint.
http://powerbase.info/index.php/Conservative_Friends_of_Israel#People

 A Channel 4 egyik riportjában idézi Michael Mates konzervatív képviselőt, aki szerint „Az Izrael-lobbi a leghatalmasabb politikai lobbi. Semmi sem ér fel hozzájuk.” A riport megemlíti azt is, hogy William Hague, akkori külügyminisztert azzal fenyegette meg Stanley Kalms, egy pártfinanszírozó, és a CFI tagja, hogy megvonja támogatását, miután Hague Izrael 2006-os Libanoni támadását „túlzottnak” nevezte, számol be róla a The Guardian.
http://www.theguardian.com/politics/2009/nov/16/pro-israel-lobby-conservatives-channel4-dispatches

 A zsidó befolyás korábban is hasonló volt. Ahogy arról a The Sunday Times egyik 1996-os
(https://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/britain/blairs_secret_donors_exposed.htm)
cikke beszámol, Blair legnagyobb anyagi támogatói, Sir Trevor Chinn, Sir Emmanuel Kaye, Alex Bernstein és Bob Gavron mind zsidók. A párt mögötti további pénzemberek, Michael Levy (az iraki háború egyik nagy támogatója Blair mögött, aki izraeli vezető politikusokkal is jóban van), Alan Sugar, Michael Foster és Greville Janner szintén zsidók. A Middle East Monitor
(https://www.middleeastmonitor.com/20141020-how-money-from-pro-israel-donors-controls-westminster/)
tanulmánya hosszasan részletezi ezt, és ki is kijelenti: „Egyetlen másik külföldi nemzet sincs annyira jelen a brit választások kampányainak finanszírozásában, mint Izrael.”

Lehetne még sorolni adatokat, neveket, idézeteket ezt alátámasztandó. A lista hosszú, a helyzet világos: a zsidók messze felülreprezentáltan, súlyosan befolyásolják az ország sorsát, azt saját törzsi igényeikhez igazítva. Ez a zsidó faji aktivizmus azonban nem merül ki a politika manipulálásában, politikusok megvételében: a társadalmat, a nemzetet is át igyekszenek formálni, annak egységét gyengíteni.
https://kuruc.info/r/9/159040/
----------------------------------------------
226 Sorosügynök az EP-ben:
https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf
----------------------------------------------
http://birkakvagytok.hu/egyenlok-es-egyenlobbek-a-szemitizmus-szervezett-maganhatalom-2014/
A jogalkotásban:
https://kuruc.info/r/39/140039/
A társadalomban:
http://hvg.hu/vilag/20130524_Obama_alelnoke_a_zsidoknak_koszonhetjuk_a
Amerika legnagyobb médiavállalatainak listája és az igazgatói posztot betöltők származása:
1. Comcast Corporation (Brian L. Roberts - zsidó)
2. The Walt Disney Company (Robert Iger - zsidó)
3. New Corp/Twenty-first Century Fox (Rupert Murdoch - nem zsidó) [3]
4. Viacom/CBS (Sumner M. Redstone - zsidó, Leslie Roy Moonves, aki Izrael első miniszterelnökének David Ben-Gurion unokaöccse)
5. Sony Pictures Entertainment (Michael Lynton - zsidó)
6. Warner Bros. Entertainment (Kevin Tsujihara japán származású, 2013-ban váltotta le a zsidó származású Barry Meyer-t)
7. Metro-Goldwyn-Mayer Studios (Gary Barber – nem zsidó, 2010-ben váltotta a zsidó származású Harry Sloan-t)

8. Tribune Media Company (Bruce Karsh - zsidó)
http://articles.latimes.com/2008/dec/19/opinion/oe-stein19
http://www.theglobeandmail.com/arts/film/who-controls-hollywood/article19670867/
http://www.algemeiner.com/2011/07/20/israel-without-rupert-murdoch/


Magyarország zsidó megszállása a jelenben:
A zsidók akarják megmondani a magyarok házában a magyaroknak, hogy mit, és hogy csináljanak:
https://kuruc.info/r/2/168205/

Botrány! Zsidók írják át zsidó érdekek szerint a magyar történelemkönyveket! 
http://www.szombat.org/politika/tajkep-tankonyvvitak-kozben

A hazai média megszállása:
"A rádióban, televízióban általában én mindig a kisebbséghez tartoztam, aki nem zsidó. És azt vettem észre, hogy ők viszont, a zsidók marhára számon tartják egymás közt, közben meg mindig kikérik…” – mondta Havas Henrik a saját műsorában, zsidó barátai között az ATV csatornán"
http://www.youtube.com/watch?v=vXeYOPMcoRI
Példa:
http://naptv.hu/naptv/naptv.news.page?nodeid=41
Tehát ez a műsor közel 20 évig ( a "magyar" közszolgálati média vezető műsora volt. A felsorolt 26 műsorvezető közül egy nem zsidó, de az is cionista. Vajon hogyan lehet ez, miért a zsidóknak kell "Magyarországon" "hitelesen" tükrözni a valóságot? Hogyan lehet egy 1-2%-os kisebbség 100%-ban egy ilyen fontos tv műsorban, ha nem etnikai alapon?
Miért hirdetik a zsidók, hogy mi ne nézzük ki a zsidó, miközben ők etnikai alapon teszik magukat kiválasztottá? Mi evvel a céljuk?

100%-ban zsidó országos médiumok:
ATV, Klubrádió, Index, 444, HVG, Propeller, 168 óra, Népszava, Hír24, MNO, Magyar Narancs, 888 (Fideszes zsidók), Heti válasz, RTL Klub, TV2, stb.

A tudomány megszállása:
Elismerést és pozíciót csak úgy szerezhetsz a tudomány világába is, ha zsidó vagy, vagy minimum cionista!

Példa: Glatz Ferenc 1996. május Az MTA ("Magyar" Tudományos Akadémia) elnökévé választják, történész, Magyar Zsidó Kultúráért-díj, a Freedom kulturális-tudományos Nagydíj (adományozó: Zsidó Világkongresszus),  Interfaith Gold Medaillon-díj (adományozó: Zsidók és Keresztények Nemzetközi Tanácsa), és egyéb hasonlók kitüntetettje...
 Részlet A magyarok krónikája című "művéből" (1996).
“A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában.”
További magyarellenes tevékenysége:
http://tortenelemportal.hu/2012/02/glatz-ferenc-nagyapam-nem-foglalta-vissza-delvideket/
http://www.valtozast.hu/web/index.php?option=com_content&task=view&id=100
http://karpatiharsona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=3511:glatz-bilderberg-ferenc-mveibl-idezetek-rovasirassal-is-&catid=86:dr-kollar-lajos-budapest&Itemid=72

Tanulmány a  Nobel-díj zsidó részrehajlásáról:
Itt a netes egyszerűbb változat,
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3A363cSeaEGPgJ%3Awww.janbiro.com%2Ffiles%2FBIRO_A_Nobel-dij_zsido_reszrehajlasa.doc+&cd=5&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
itt a tanulmány:
http://www.janbiro.com/files/BIRO_A_Nobel-dij_zsido_reszrehajlasa.doc
Szerkesztés alatt..
A művészet, kultúra megszállása:
https://kuruc.info/r/9/157888/



A hazai politika megszállása:
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_Fideszben
 Szerkesztés alatt...
A gazdaság megszállása:  Szerkesztés alatt...
A zsidók hatalmának legfőbb bizonyítéka az óriási kettős mérce!
Például:
http://mno.hu/migr_1834/izrael-nem-adja-ki-a-kommunista-tomeggyilkost-587939
https://www.facebook.com/titkolthirek/photos/a.283013548459093.63092.167654416661674/786596651434111/?type=1

A zsidók a világ háborúi mögött, több tízmillió áldozat:
Hillary Clinton akinek a kampányának 7 legfőbb anyagi támogatója mind zsidó levele:
http://davidduke.com/hillarys-sleezy-seven-top-donors-hillarys-superpacs-jewish/)
https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328#efmADMAFf
"Irán nukleáris programja és Szíria polgárháborúja nem tűnik úgy, mintha összetartozna, pedig összetartozik. Ami miatt izraeli katonai vezetők aggódnak - de nem beszélhetnek róla - az a nukleáris monopóliumuk elvesztése. Egy iráni nukleáris fegyver nem csak véget vetne Izrael nukleáris monopóliumának, de más kihívásokat is jelentene, mint Szaúd-Arábia és Egyiptom nukleárissá válása. Az eredmény egy bizonytalan nukleáris egyensúly lenne, melyben Izrael nem tudna a provokációkra hagyományos katonai csapásokkal reagálni Szíriában és Libanonban, mint ahogy azt ma megteheti. Ha Irán egy nukleáris hatalom szintjét elérné, Teheránnak sokkal könnyebb lenne a szövetséges Szíria és Hezbollah segítségét kérni Izrael támadásában, tudván, hogy atomarzenálja elrettentően hatna Izraelre Irán ellen. Az Aszad-rezsim bukása véget vetne ennek a veszélyes szövetségnek. Izrael vezetése jól tudja, miért érdeke most Aszad megbuktatása. Aszad megbuktatása nemcsak Izrael biztonságának lenne nagyon jó, de enyhítené Izrael attól való érthető félelmét, hogy elveszti nukleáris monopóliumát. Ekkor Izrael és az Egyesült Államok kidolgozhat egy közös pontot, hogy mikor lesz az iráni program annyira veszélyes, hogy katonai beavatkozásra van szükség."

Mint láthatjuk, a kisebb-nagyobb Izrael számára nem kívánatos országok és vezetők egymás utáni kiiktatása volt a cél már a kezdetektől: nem olajszerzés, nem pénz. Cionista fanatikusok izraeli és zsidó érdekek mentén döntenek romba országokat, okoznak háborúkat, mert a zsidók fanatizmusa rendkívül vérszomjas és kíméletlen (láthattuk ezt már a bolsevizmus alatt is). Aki ezt megérti, megérti az utolsó bekezdést is: miután a kisebb hatalmakat kiiktatták a cionisták (és Szíriában évek óta ezt kísérlik meg), akkor majd az amúgy nagy falat Irán is következhet, mert így már nem lesznek szövetségesei. Clinton így folytatja levelét:

" Röviden, a Fehér Ház megszüntetheti a feszültséget, amely kialakult Izraelben Irán miatt azáltal, hogy a helyes dolgot teszi Szíriában. Saját és családjának élete lévén veszélyben, csak az erő használatának veszélye veheti rá a szír diktátor Bassár el-Aszadot, hogy meggondolja magát."

Madeleine Albright, az USA egykori zsidó némber külügyminisztere, aki szerint félmillió iraki gyerek halála „megérte” a beavatkozásokat
https://www.youtube.com/watch?v=omnskeu-puE


A zsidóság felforgató tevékenysége:
A feminizmus:
https://kuruc.info/r/9/154610/
https://kuruc.info/r/9/154720/
kommunizmus:
liberalizmus:
https://kuruc.info/r/9/270010/
kapitalizmus, globalizmus.
http://mek.niif.hu/01500/01560/html/05.htm
anarchizmus:
https://kuruc.info/r/9/167201/
Homoszexuálisok felhasználása a felforgatásra:
https://kuruc.info/r/9/160787/
https://kuruc.info/r/9/160826/
genderelmélet:
https://kuruc.info/r/9/156054/
zsidó-néger koalíció, a fehérek ellen:
https://kuruc.info/r/9/161910/
Remek cikk arról, hogy irtják ki a fehéreket a reklámokkal a zsidók:
https://kuruc.info/r/9/190208/
Woke:
Konzervatív nemzetárulás zsidó háttérrel:
https://kuruc.info/r/9/263576/

Néhány egyszerű példa a zsidóság magyarellenes tevékenységére.
https://www.youtube.com/watch?v=lwZAcfL2MCw
Mit is tartanak a videóban megvetendőnek? Egészség, mozgás, hazaszeretet, hazafiság, hagyományok megőrzése, egy ország határainak megvédése...

Kenesei Marcell zsidó fajvédő szerint a: „fő probléma, hogy „Magyarország egy nagymértékben fehér, keresztény ország, amely népességének csak 5 százaléka külföldi születésű".
https://www.npr.org/sections/parallels/2018/04/27/602375067/hungary-has-a-xenophobia-problem

"Hála" a zsidók tevékenységének, a fehérek a saját területükön kisebbségbe kerülnek:

https://kuruc.info/r/9/177683/
https://kuruc.info/r/39/183045/

Első körben a magyarság, és a fehér ember, majd a többiek kiirtása:
A zsidók a világ legnacionalistább népsége, miközben minden elkövetnek, hogy másokat lebeszéljenek a nacionalizmusról. Vajon miért csinálják ezt? Mert a zsidók a világ legsovinisztább népe is, amelynek minden rezdülése mások pusztításáról szól! A sovinizmus az, amikor valaki kisebbrendűségi vagy felsőbbrendűségi érzésből fokadóan, vagy csak egyszerűen azért, mert az a stratégiája, le akarja győzni a többieket. A természetben csak kétféle stratégia van, amely érvényes a növényekre, állatokra, emberekre, emberek csoportjára, és a népségekre, vallásokra is. Az etikus, amely abban hisz, hogy lehet egymás mellett, vagy egymással békében élni. A másik az etikátlan, amely abban hisz, hogy az egyik, az erősebb, okosabb, furfangosabb legyőzi a másikat, ő tovább virágzik, míg a legyőzött pusztul. Azonban ő is a békés egymás mellett élést fogja neked hirdetni, mivel a háborúja a megtévesztés művészete. A zsidósággal a probléma az, hogy ők a nem etikus stratégiát képviselik. Ez a vallásukból ered, ami az identitásuk, és a kultúrájuk alapja! Antiszemita az, aki evvel szembesíti őket. Az úgynevezett náci pedig az, aki ellenáll nekik. A zsidó az, aki nem a természet részének, hanem urának, és céljának tekinti önmagát. Ha a zsidóság győz, és megsemmisíti a többieket, akkor a zsidóság is megsemmisül! A zsidóság egy identitás. Valami csak úgy jöhet létre, ha megkülönböztetjük a többitől. Egy identitás is. Tehát ha a többi identitás megsemmisül, akkor a zsidó identitás is meg fog semmisülni... A zsidóság a megsemmisülését csak úgy tudná elkerülni, ha identitásának új alapot adna. Ha a zsidó az lenne, amely rögös útján felismerte, hogy magát csak a természet részének, és a sok népség egyikének tekintheti, különben elpusztul. A zsidó messiás az, aki ezt meg fogja tudni értetni velük! Az alma pedig nem a tudás, hanem az uralom jelképe...
Bővebben, és hogy mi lehet a lehetséges cél, itt:
http://munka-hely.blogspot.hu/2014/05/a-magyarsag-es-feher-ember-kiirtasa.html


A zsidó minden más embercsoporttól élesen megkülönbözteti magát, gyakorlatilag magukat tartják embernek, és a többieket nem tartják magukkal egyenlő szinten lévőnek!  A zsidók valójában mindenkinél jobban hisznek a saját, vagyis a zsidó felsőbbrendűségükben! 

Ha a világban valaki felsőbbrendűnek érzi magát, akkor az nem a fehér, hanem a zsidó! A fehér egészen egyszerűen csak meg akarna maradni, csakúgy, mint a föld összes félesége!

Első körben a  fehéreket akarják kiirtani, miközben természetesen magukat nem tartják fehérnek:

A fehérek kiirtását, ha éppen kivételesen nem őszinték, ami ritkán nagy magabiztosságukban előfordul, azzal indokolják, hogy a fehérek rasszisták, elnyomják a többieket. Arról egy szóval nem beszélnek, hogy valójában ők a legrasszistább népség (bármit is értsenek ezen a hasbarafogalmon), és mindenhol ordít a zsidó túlsúly, befolyás, hatalom, miközben természetesen saját magukat nem akarják eltörölni!

A zsidók által kierőszakolt multikulti így nem tévedés, és nem természetes, hanem zsidó tudatos népirtás! 

Tegyetek meg Ti is mindent a zsidó magyar-és fehérellenes népirtó tevékenység ellen! 

A természetes globalizáció által, egy nyugodt világban, sok-sok száz év múlva, valószínűleg valóban összekeverednének az emberek, rasszok, és talán a népek is, és csak egy lenne ezekből. A mostani folyamatok azonban nem erről szólnak. Itt nem keveredés van, és nem természetes folyamat, hanem sunyi, rafinált kiirtás, vagyis valakik a humanizmus köpönyegével lefedve le akarják győzni a többieket...

Noel Igatiev, a Harvard néha zsidó professzorának a mottója a következő volt: "a fehérség elárulása az emberiség iránti hűség", a lapja neve: Race Traitor, amelynek első számának első szavai meghatározták a népirtó zsidó célját:

„Szüntessük meg a fehér fajt – minden szükséges eszközzel”
https://www.aljazeera.com/opinions/2019/11/17/abolishing-whiteness-has-never-been-more-urgent

Az EU kitalálójának a terve! A fehér embert ki akarta irtani, hogy a zsidók uralkodhassanak:
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi

Itt lehet letölteni az elmebeteg könyvét:
http://www.mediafire.com/download/wwyl5p4stattbqm/richard-coudenhove-kalergi-praktischer-idealismus.zip
Vagy itt olvasható:
https://www.questia.com/read/9071759/practical-idealism
Bővebben:
http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php
A multikulti nem tévedés, hanem tudatos népirtás!

Svédország egyik legismertebb (zsidó) újságírója, Göran Rosenberg egy, a Zsidó Irányelv Kutatóintézet és az Európai Politika és Társadalomtanulmányok Központja által az izraeli Beér-Sevában szervezett 2008. december 18-án tartott A zsidók jövője a multikulturális Európában című értekezleten így beszélt erről: "Történelmileg a zsidók mindig virágoztak azokban a nemzetekben és birodalmakban melyek multikulturálisak, sokszínűek és toleránsak voltak, míg rosszul jártak erős vagy nacionalista társadalmakban. Az európai zsidók mindig is a jelképes idegenek, avagy "a mások" voltak. Így tehát, konkrétan, az a társadalom ahol az idegen szívesen látott, jó a zsidóknak, bár ők nem mindig méltányolták ezt a kapcsolatot [...] Az európai zsidóság jövője függ attól, hogy mennyire multikulturális, sokszínű és sokféle társadalmat sikerül formálnunk." https://kuruc.info/r/9/150529/

The European Institute for Jewish Studies in Sweden alapítója és igazgatója, Barbara Lerner Spectre:
"„Azt hiszem, hogy az antiszemitizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy hogyan legyen multikulturális. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek (az átváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidók pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt (valószínűleg azt akarhatta mondani, hogy a zsidókra fognak emiatt neheztelni - a szerk.). Azonban ez a (zsidók általi) vezető szerep, valamint az az átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.”
videón itt meg lehet nézni a sátáni beszédét:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4QoJGvEVogI


Tim Wise amerikai zsidó, az egyik legjelentősebb antirasszista publicista és pedagógus:
"A veszélyeztetettek listáján vagy. És nem úgy, mint például a fehérfejű rétisas, vagy a pézsmapockok valami egzotikus fajtája, te nem érdemelsz megmentést. Kb. negyven éven belül, talán örökre, nem lesz már több fehér ember, aki emlékezne a Leave it to Beaver, Father Knows Best [az ’50-es, ’60-as évek népszerű fehér sorozatai], Opie-Taylor-lemegy-horgászni jellegű lószarra, amit te olyan drágának tartasz és közelinek érzel a szívedhez. [...] Így hát a pokolba veled és mindazokkal, akik tisztelnek téged. [Kb. negyven év múlva] az ország fele fekete lesz, vagy barna. És nincs semmi, amit ez ellen tehetnél."
http://www.timwise.org/2010/11/an-open-letter-to-the-white-right-on-the-occasion-of-your-recent-successful-temper-tantrum/
https://kuruc.info/r/9/177683/

A HIAS vezetője, Mark Hetfield  a The Forward zsidó lapban, konkrétan úgy fogalmazott, hogy nekik, a zsidóknak a bevándorlás támogatása „stratégiai érdek”.
http://forward.com/news/179296/jews-unite-behind-push-for-immigration-reform/
"A zsidó történelmi emlékezetben semmi sem olyan borzalmas, mint egy homogén, nemzeti öntudattal rendelkező, összetartó fehér Európa."

Egyesült Királyság 2000 utáni történelmének egyik legkártékonyabb bevándorlást erőltető figurája . Barbara Roche a „sokszínűség” imádójaként zsidósága kapcsán így nyilatkozott a The Independentnek:
„Zsidóságom teljesen felvilágosít, megszabja politikai nézeteim. Megértem az etnikai csoportok másságát.”
Roche elmondása szerint ugyanakkor „imádja London sokszínűségét”, mert „kényelmesen érzi magát benne”
http://www.theguardian.com/global/2011/mar/02/hideously-diverse-britain-floodgate-conspiracy

Larry Auster amerikai zsidó író maga is hasonlóan vélekedik erről:
(http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=12534)
"Nem meglepő, hogy ezek a zsidók a harmadik világbeli és muszlim bevándorlásra nem rájuk esetlegesen veszélyes dologként tekintenek, hanem mint biztonságuk abszolút garanciájára, abban bízva, hogy egy fajilag kevert és elkereszténytelenedett Amerikában, a sorvadó többségi kultúra nem rendelkezik majd azzal az erővel, még akkor sem, ha esetleg rendelkezik a vággyal, hogy a zsidók ellen lépjen fel."

Menachem Margolin rabbi korábban azt kérte,
https://kuruc.info/r/9/148277/
hogy a zsidók (és csak a zsidók) tarthassanak maguknál fegyvereket, hogy szükség esetén meg tudják magukat védeni egyes bevándorlók antiszemita támadásaitól, illetve kérte zsidó intézmények külön védelmét is. (Kaptak is védelmet; http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jan/17/soldiers-guard-belgian-jewish-sites-europol-further-attacks katonák őrzik a zsidó intézményeket - a belgákat közben azért lehet robbantgatni.) Ennek ellenére ő maga is támogatja a bevándorlást - mármint Belgiumba és Európába. Olyannyira, hogy látogatásokkal és anyagi támogatással segíti őket, és erre szólít fel más közösségi vezetőket is.
http://eajc.org/page32/news52630.html

Az izraeli szervezet, az IsraAID például szintén aktívan kiveszi részét Európa elárasztásában, azokkal a tömegekkel, melyeket maga Izrael nem hajlandó befogadni: tavaly nyáron emeltek kerítést konkrétan a Szíriából jövő emberek kívül tartására. Az Egyesült Királyságban a Brit Zsidó Képviselőház Igazgatótanácsa hozott létre honlapot Support Refugees címen, melyen összpontosítják a megszállók segítését, s melyet szinte minden zsidó szervezet támogat az országban. Szerintük 20 ezer bevándorló befogadása nem elég. Oldalukon így írnak magukról:
http://www.supportrefugees.org.uk/about-2/about/

"2015. szeptember 7-én David Cameron bejelentette, hogy az Egyesült Királyság befogad 20 ezer szír menekültet az elkövetkező 5 éven belül. Van azonban igény rá, hogy többet tegyen ennél. Sokan az országban többet akarnak ennél tenni. A Support Refugees több módot is ajánl, amiken keresztül gyakorlati segítséget nyújthat a menekülteknek az országban vagy külföldön, adományokon, lobbizáson vagy önkéntességen keresztül. Ez az oldal a britanniai zsidó közösségnek készült útmutatóul, magunk is menekültek, vagy menekültek leszármazottai lévén, hogy mobilizálja a sok jóakaratot és támogatást. Az oldal eszköz mindenki számára, de konkrétan a zsidó szervezetekre koncentrál. "

Egy rajzfilm cinikus, de az igazságra rámutató rövid rajzfilm, amit érdemes megnézni. A szivárvány gyermekeiről:
Ez egy friss cikk, pont most olvastam: https://kuruc.info/r/20/146070/

Persze Izraelbe eszük ágában nincs bevezetni a multikultit, sőt népirtást és etnikai tisztogatást követnek el!
Izrael deportálja a bevándorlókat:
http://www.hirolvaso.com/izrael-deportalja-az-afrikai-menekulteket-1427879167/
https://kuruc.info/r/4/153207/
Izrael közvetlen számlájára írható 5 millió palesztin menekült, sok tízezer halott rengeteg halott, és több millió megnyomorított élet. Azonban ilyenkor nem jogvédők és humanisták...
Ez is bizonyítja, hogy zsidóság másokra kényszerített multikultija nem tévedés, hanem tudatos népirtás!
Pedig a zsidókérdésre a legjobb megoldás az lenne, ha a zsidóság átmenne egy multikulturális módba, de csak másoknak hirdetik, magukra nem tartják érvényesnek:
http://oi58.tinypic.com/m9nebn.jpg Amíg más népek kiirtásán fáradoznak, közben azt állítják rájuk más szabályok vonatkoznak, hiszen a zsidóság, és Izrael valamiféle üdvtörténeti jelentőséggel bírnak, vagy mi.
http://hetek.hu/velemeny/200202/mi_is_a_nacionalizmus
"A cionizmus és a modern Izrael kérdéskörét idekeverni (mármint a nacionalizmushoz- a szerk.) semmiképpen nem szerencsés, hiszen teljesen specifikus helyzeténél fogva abszolút nem alkalmas az általános következtetések levonására. A bibliai és a modern Izrael története mindig is elsősorban üdvtörténeti jelentőséggel bír, mozgalmai hagyományos politikaelméleti fogalmakkal nem leírhatók.
Végezetül újra hangsúlyozom írásom fő tételét: a nacionalizmust és az újabban vele szövetkező katolicizmust egyaránt fejlődésellenes, a társadalmi és politikai modernizációt gátló, ennélfogva káros ideológiáknak tartom.
Erdei L. Tamás (Hetek "2002. 02. 08. (VI/6)
Persze, az csak a véletlen műve, hogy a zsidók, a cionisták hoznak olyan szabályozást, amely eredményeképpen kihal a fehér ember, kihal a magyarság, és csak véletlenül ők terjesztik azokat az eszméket, hogy ezek nem képviselnek értéket, nem is kell a folyamatok ellen semmit tenni, mert ez a fejlődés (?) természetes velejárója, és a fehér ember feloldódik a négerekben, punktum, ez van. Persze még csak nem is feloldódik, hanem eltűnik...

Így akarják a zsidók elárasztani Európát a színesekkel:
https://kuruc.info/r/4/156117/

Zsidó képmutatás a sajtóban: Menachem Rosensaft New York-i ügyvéd, a végtelen számú holokausztszervezetek egyikének elnöke és tekintélyes lapok publicistája szerint a nemzeti karaktert védelmező fehér nacionalizmus egy „veszedelem”, de Izrael zsidó esszenciája megkérdőjelezhetetlen:
https://kuruc.info/galeriaN/2012/istoczygy161107_03.jpg

--------------------------------------------------------

Martin Schulz:
„Számomra az új Németország csak azért létezik, hogy Izrael állam és a zsidó nép létezését biztosítsa.”
2014-es Háárec-cikkből: https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Schulz#Relations_with_Israel


------------------------------------------------------
Az egykori Angliában a Cambridge-i egyetemen,egy indiai származású bevándorló kijelentette,
hogy a fehér életek nem számítanak, és  a fehéreket el kell törölni. Erre nem kirúgta az orrnehéz vezetés, hanem professzornak nevezték ki:
https://www.thesun.co.uk/news/11957331/cambridge-uni-backs-academic-tweeted-white-lives-dont-matter/
-----------------------------------------------------

Így akarják a zsidók elárasztani Európát a színesekkel:
https://kuruc.info/r/4/156117/

-----------------------------------------------------

Svédországi zsidók akadályozzák a bevándorlásellenes tüntetést:
https://kuruc.info/r/4/177280/

----------------------------------------------------

A The New York Times, 2018 nyarán bejelentette, hogy egy új tag csatlakozik a szerkesztőségükhöz, Sarah Jeong, aki egy informatikai témákban mozgó dél-koreai amerikai. A bejelentés után valakik átnézték Jeong Twitteren közölt bejegyzéseit, majd ezekből bemutattak többet is, melyek nyíltan fehérellenesek. A fiatal ázsiai olyasmiket írt, mint „Alapozzunk meg egy tanulmányt arról, hogy minden fehér ember megölése által nagyobb biztonságban lennének-e a feketék!”
(lásd archiválva https://archive.fo/DOF0U),
 vagy „Öregem, eléggé beteges, mennyi örömet okoz nekem az öreg fehér emberekkel való kegyetlenkedés” (https://archive.fo/PVIsX), vagy „Hülye kibaszott fehér emberek úgy jelölik meg az internetet a véleményeikkel, mint ahogy kutyák hugyoznak a tűzcsapokra” (https://archive.fo/iLDdY), aztán: „Genetikailag hajlamosak arra a fehér emberek, hogy gyorsabban égjenek a napon, s így logikailag csak arra valók, hogy a föld alatt csúszómászó koboldokként éljenek” (https://archive.fo/buxHD). Még egy: „A fehér emberek szaporodása megállt. Mind kihaltok lassan. Ez volt mindig is a tervem” (https://archive.fo/BmBJ0). Rengeteg hasonlót írt, melyekből nyilvánvaló a fehérek iránti megvetése (egy gyűjtemény ezekből https://blackpigeonspeaks.com/the-racism-and-hate-of-sarah-jeong-tweet-by-tweet/).
a The New York Times, és annak zsidó feje, Arthur Gregg Sulzberger, kiállt mellette,
https://www.nytco.com/statements-in-response-to-criticism-of-the-hiring-of-sarah-jeong/
.Az ázsiait nem csak új munkaadója, de a liberális (és zsidó) elit is védelmébe vette. A zsidó Vox portálon például az ugyancsak zsidó Zack Beauchamp így mentegeti azt:
https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/8/3/17648566/sarah-jeong-new-york-times-twitter-andrew-sullivan

A Guardian amerikai riportere, Julia Carrie Wong világosabban megfogalmazta, miként emeli fel a fehérellenes nem fehéreket ez a dominánsan zsidó gépezet:
http://www.unz.com/isteve/young-asian-guardian-writer-explains-how-anti-white-tweets-are-career-path-to-staffer-job/


A fehérellenesség tehát kelendő termék a zsidó sajtóban. Így lehet ez, mert a napokban tárult nagyobb közönség elé, hogy a BuzzFeed nevű portál zsidó szerzője, Joe Bernstein egyik bejegyzése 2014-ből a következő: „ÖLJ MEG egy heteró fehér férfit holnap munkába menet”. Ez se szövegkörnyezetből van kiragadva, megjegyzése egy cikkre reagál, mely a fehérek „dominanciájáról” ír.
https://archive.fo/l5Qet
Egy másikban így ír: „Zsidónak lenni annyit jelent, hogy nem kell bocsánatot kérned azért, hogy fehér vagy.”
https://archive.fo/uwdcA

--------------------------------------------------

Ebben a történetben arról hallhatunk, hogy egy, az ápolók és szülésznők számára készített magatartási kódex szerint a fehéreknek „elnézést kell kérniük amiért fehérek” a bennszülött négerektől, ha azokat kezelik. Könnyen gondolná az ember, hogy paródiáról van szó, de nem az. A Seven Network műsora erről alább, honlapjukon itt található ez a téma.
https://www.todaytonightadelaide.com.au/stories/nurses-code
https://youtu.be/9btTJk53zkY

------------------------------------------------

A napokban közölt cikket a Der Tagesspiegelben az elvileg német Barbara John, a Merkel-féle CDU egyik, a migránsügyekkel is előszeretettel foglalkozó politikusa Amikor a őshonosok kisebbségbe kerülnek címmel. Részletek a beteges örömködésből:
https://www.tagesspiegel.de/politik/migration-wenn-die-einheimischen-auf-einmal-in-der-minderheit-sind/22881050.html

"Németországban csupán idő kérdése, mikor formálnak többséget a migránshátterű emberek a nagyobb városokban. Ezt a pontot már elérték Frankfurt am Main-ban: 2017-ben 51,2 százaléka a város lakosságának nem Németországban született, vagy nem rendelkezett német szülőkkel. Augsburg és Stuttgart a következő jelöltek, vagy már el is érték ezt a szintet. Országszerte azonban csak egy a négyből azok aránya, akiknek migráns hátterük van, a Szövetségi Statisztikai Hivatal jelentette pár napja. (...) A migránsok hányadának rohamos növekedése visszafordíthatatlan. Félelmek kezdtek el terjedni, de remények is. Nyilvánvalóvá vált, hogy sok őshonos lakos nagy félelme, miszerint most ők maguk válnának jelentős kisebbséggé, megalapozatlan volt. Hiba volt elhinni, hogy lesz egy új többség, amely átvenné a helyüket. Az új népesség többsége több migráns csoportot foglal magába, akik rendkívül különböznek egymástól etnikailag, kulturálisan, vallásilag, gazdaságilag és iskolázottságban. Vannak egymás között is vitáik, miként az őshonos népben is vannak. (...) Már nem az őshonos többség az, amely egyedül felelős a gazdasági és szociális fejlődésért, hanem az egész társadalom. Oly sok minden fog megváltozni, és sok minden jobb lesz."

------------------------------------------------

Barbara John cikkét pár héttel előzte meg július elején egy hasonló az amerikai Huffington Post német változatában.
https://www.huffingtonpost.de/entry/umvolkt-uns-deutsches-volk-muss-abgeschafft-werden_de_5b439482e4b048036ea12cf8
A szerző egy Veit Lindner nevű férfi, akiről nem sok tudható (bár a Lindner gyakran zsidók neve), szégyentelen németellenessége világos Népesítsetek át minket! Miért kell a német népet eltörölni? című írásában (gépi fordítás alapján):

"Ha az új jobboldal bűzös mentális beképzeltsége a »német nép« ismét, akkor valójában jobb is lenne, ha lecserélnénk őket. Figyelem, németek! Elkezdődött az átfogó átnépesítés! Fekete, barna, sárga, fehér, ázsiaiak és arabok, afrikaiak, ti amerikai, indiai népek, minden hit népei – gyertek, segítsetek rajtunk! Áramoljatok be, és népesítsetek át minket! De alaposan! Adjunk ennek a bájos, elnyúló födnek egy bájosabb jövőt, mint a »szögesdrót«, a nemzeti közösség készen áll rá. Az átnépesítés valójában egy meglehetősen racionális javaslat, ha közelebbről veszed szemügyre. Mert senki itt, a hálónál és kerítésnél ezért az arcátlan, irigy és panaszkodó »német népért« nem hullatna könnyeket, de segítene azokon a másmilyen németeken, akik a legjobbat akarják országuknak: azok, mint én, akik itt születtek és itt éltek nemzedékeken át, illetve azon új németeken, akik bárhonnan is jönnek. Építsünk egy új Németországot együtt, a demokrácia, sokszínűség, szolidaritás és felelősség értékeire alapozva, de ugyanakkor jókedvvel és szenvedéllyel – egy népet, melynek nincs többé szüksége hálós kerítésekre, mert mi mind vagy idegenek vagyunk, vagy egyikünk sem az. Egy kicsit több genetikai és kulturális magvetés itt, több öneltörlés a szaporodási fáradtságon át ott – ahogy, miként azt Deniz Yücel egyszer mondta, az lenne a »leggyönyörűbb oldala egy nép elpusztulásának«."

-------------------------------------------------

 A Sputnik News cikkéből:
https://sputniknews.com/europe/201808061066991376-migrant-germans-homes-money/
Aras Bacho, egy Ausztriában élő szír menekült azt javasolta nyílt levelében, melyet az OE24 napilap közölt, hogy átlagos osztrákok és németek is részt kellene vegyenek a migránsok integrációs folyamatában. Szerinte az integráció megköveteli, hogy »mindkét fél dolgozzon«, a németek és osztrákok az otthonukba kéne fogadják a menekülteket, velük kéne éljenek, velük kéne járniuk. »Az osztrákoknak be kellene fogadniuk a menekülteket otthonaikba – ez mindkét felet jól érintené. [Az integráció] akkor működik, ha a menekültek az osztrákokkal élnek. Tudnak beszélgetni, vagy egy osztrák fel tud olvasni nekik hivatalos leveleket és el tudja azokat magyarázni egyszerűen. (...) Elmehetnek helyekre, uszodába együtt«, írta Bacho, mondván ugyanez vonatkozik a németekre is. De véleménye szerint a kommunikáció nem az egyetlen dolog, amivel a németek és osztrákok segíthetik a migránsokat. Úgy fogalmaz, hogy az adó, amit az állampolgárok fizetnek, nem adomány, mert az kötelező. Bacho szerint a németeknek és osztrákoknak önkéntes adományokat is kéne adniuk, hogy igazán humánusak legyenek. Mondandóját aláhúzva Jézust idézi a Bibliából: »Minden keresztény természetesen kell tudja, hogy Jézus azt mondta ’add a nélkülözőnek az otthonodat és minden pénzedet.’ Amint láthatják, nem minden keresztény követi ezt az útmutatást«, mondta.

----------------------------------------------------

The New York Times közli mindenféle kritika nélkül:
New Hampshire, 94 százalék fehér, kérdi: Miként sokszínűsíthető ez egész állam?
https://www.nytimes.com/2018/07/27/us/new-hampshire-white-diversify.html
-----------------------------------------------------

Nuseir Yassin nevű izraeli palesztin, aki Amerikában tanult és dolgozott, a világot járja és készít videókat. Londoni videójában a nem fehérek térnyerését ünnepli, bemutatva röviden miként is túrták ki a fehéreket onnan, és miként is nem fehérek „otthona” immár London (és az ahhoz hasonló helyek):
https://youtu.be/irSXUB0LYdI

------------------------------------------------------
egy Yuval Sharon nevű zsidó ír át Wager-operát, feministává és politikailag korrekté téve azt, a mai kóser érzületeknek megfelelően: „Sharon úr produkciójának kétértelmű végső jelenetében (...) a két női főszereplő úgy tűnik, hogy nem csak életben maradtak, de jól is érzik magukat: felszabadulva a férfiuralom alól, és első ízben szerezve önállóságot. Lohengrin, egy bukott hős, elvonul szégyenében. És Brabant hiszékeny emberei, némiképp molyként bemutatottan, mind meghalnak csoportosan egyetlen csapás által.”

https://www.nytimes.com/2018/07/27/arts/music/bayreuth-festival-wagner-yuval-sharon.html

-------------------------------------------------------
A Manchester Egyetemen egy nagy táblán kiállították Rudyard Kipling 1895-ös Ha... című versét, melyet az angolok sorozatosan a legjobb versnek szavaznak meg, az egyetem egyik nem fehér diákcsoportja lecserélte egy néger nő versére, mert Kipling „imperialista és rasszista” volt, mondván „a fekete és barna hangokat kiírták már eléggé a történelemből, itt az ideje ezt visszafordítani”.
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/students-paint-over-racist-rudyard-12945452

---------------------------------------------------------

Jon Hamm, akinek a felesége is zsidó (aki a Mad Men – Reklámőrültek című sorozattal pont az amerikai ’50-es évek klasszikus fehér férfiasságának megformálásával vált ismertté) két hete egy HBO-s sorozat egyik epizódjában bukkant fel. (Az HBO a Time Warner alá tartozik, melynek alapítója Steve Ross és mai vezérigazgatója John Stankey is zsidók.) Az epizód nyíltan és szégyentelenül fehérellenes.
https://youtu.be/6m0oMrMUiWQ

Ebben Hamm magát alakítja, egy fehér színészt, aki rájött, hogy egy ún. „akut vírusérzékeny albinitiszben” szenved (a latin albus, alba, fehéret jelent), vagy ahogy megtudjuk, más néven „fehérségben”, aminek következménye, hogy „fehér gondolatai” vannak. Ezt részletezve megtudjuk tőle, hogy ez egy „agresszív kór”. A „fehérségvírus” támad „kulturálisan és etnikailag specifikus, egészséges sejteket”, majd „megtámad és elpusztít minden etnikai és kulturális sajátosságot”, de „szerencsére van ellenszerünk: távozz fehér!”. Majd Hamm beszélget egy néger rendezővel, aki elmondja neki, hogy „te nem a fehérekhez való viszonylagos közelséged miatt vagy itt, hanem azért vagy itt, mert azok az emberek, akik fehérnek tartják magukat, azok az áldozatok, valamiért megbíznak benned és a te gyönyörű bézs arcodban”, majd elmondja neki, hogy ezen „áldozatoknak” (a „vírus” áldozatainak) szükségük van az ő segítségére. Ezzel tulajdonképpen azt az érvet tárja az alkotó elénk, miszerint mi fehérek csak akkor figyelünk a nem fehérekre, amikor más fehéreken keresztül hallunk róluk. Másfelől, bár feltehetően nem szándékosan, ez egyúttal rámutat arra a jelenségre is, miként manipulálják zsidók a fehéreket az „én is csak egy vagyok közületek” gyakori trükkjével, ami egy átlagos fehér embert könnyen félrevezet (majd dolga végeztével a zsidó gyorsan visszazökken zsidóságába és hirtelen már nem fehér, hanem a fehérek antiszemitizmusának áldozata inkább). Végül megtudjuk Hammtól, hogy a „fehér gondolatoknak” egész spektruma létezik, és szinte minden rasszista, ezért folyton „ébernek” kell lennünk (értsd: bűntudatérzéssel cenzúrázva magunkat), mert „minden fehér gondolat ugyanabból a vírusból [fehérségből] ered, ezért az mind ugyanaz a szar”. Az ajánlott „fehérségvírus” elleni szer mellékhatásai pedig olyanok, mint „szociális hatalom elvesztése, a saját magad és kultúrád halandóságának elfogadása, a barátaid nem értik majd mi történt veled, a szüleid aggódnak majd, hogy egy fajilag kevert gyereket hozol a világra”.

------------------------------------------------
Svédország a szexuális fajkeveredésben látja, a svéd kormány most éppen 5 millió koronát (kb. 150 millió forintot) fektet abba, hogy megtanítsa a migránsoknak miként keveredhetnek és szexelhetnek fehér nőkkel
Forrás: https://kuruc.info/r/9/188940/
https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2018/07/starkt-information-om-halsa-sexualitet-och-jamstalldhet-till-unga-nyanlanda/

------------------------------------------------

A Youmo nevű honlap svéd és angol mellett még arab, szomáliai, (eritreai és szomáliai) tigrinya és (afganisztáni perzsa) dari nyelveken érhető el. „A misszió magába foglalja a Youmo információinak kibővítését, kiterjeszteni mindazt az új érkezőkkel foglalkozó szakemberek készségfejlesztésére, és megtanítani őket hosszútávú képességekre a webalapú oktatáson keresztül.”
https://www.youmo.se/

------------------------------------------------

A már említett zsidó lapban, a Voxban
https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/7/30/17505406/trump-obama-race-politics-immigration
annak egyik alapítója, Ezra Klein közölt egy A fehér fenyegetés egy elbarnuló Amerikában című cikket két hete, amelyben pont arról ír, hogy amikor a fehérek szembesülnek azzal, hogy lassan kisebbségbe kerülnek, az potenciálisan jobbra tolja őket és a faj identitásuk is felébred. Azt javasolja, hogy óvatosan kell bánni az ilyen hírekkel és pozitív köntösbe bújtatva kell a fehér tömegek elé tárni az olyan híreket, amelyek hanyatlásukat, lecserélésüket mutatja be egy 2014-es tanulmányra utalva, amely azt mérte, mennyiben különbözik a fehérek reakciója annak függvényében, hogy tárgyilagosan, vagy pozitívan tálalják-e nekik hanyatlásuk hírét: „Tehát ez az, amit tudunk: még a finom, tudatalatti szembesülés azokkal az emlékeztetőkkel, hogy Amerika sokszínűsödik – és konkrétan az a gondolat, hogy Amerika egy kisebbségi többség felé tart – is eltolja a fehéreket a konzervatívabb irányelvek politikája és a Republikánus Párt támogatása felé.” Majd a félnéger Jennifer Richesont is idézi, aki a tanulmányt készítette: Amint navigáljuk ezeket az érzéseket, tehetjük azt több-kevesebb óvatossággal is. Richeson úgy hiszi, bölcs lenne, ha a társadalomkutatók nem használnák többé az olyan megfogalmazásokat, mint »többségi-kisebbségi Amerika« – mivel a fehérek továbbra is sokan lesznek, és mi jó származik abból, ha Amerika irányvonalát úgy fogalmazzuk meg, hogy az a leginkább fenyegetően hangzik a legnagyobb népcsoport számára? Úgy hangzik, mint »a nem fehér emberek egy tömbje idejön és azok koalícióként dolgoznak a fehér emberek és a fehérség megbuktatásán«, mondta Richeson, nevetve. »Ez egy probléma!« Richeson kutatása azt mutatja, hogy ha tudunk hozzáadni némi vigasztalót is a demográfiai változások tárgyalásához – azt mondani az embereknek, például, hogy ezek a változások nem valószínű, hogy felborítják a létező hatalmi struktúrát vagy gazdasági berendezkedést –, a fenyegetés észlelése, és a faji és politikai konzervativizmus irányába való tolódás, eltűnik. A probléma, beismeri, az, hogy »nem mondhatjuk, hogy ’ne aggódjanak, fehér emberek, önök továbbra is rendben lesznek és továbbra is irányíthatnak mindent!’«

Az ugyanis túl nyilvánvaló hazugság lenne, de az is az, hogy a hatalmi és gazdasági struktúra nem változik meg ezzel a faji eltolódással: elég Dél-Afrika, Zimbabwe (egykoron Dél-Rhodézia), vagy Haiti példáját felidézni. Harmadik világbeli emberek harmadik világbelivé teszik a környezetüket, ráadásul ott a fehérek nincsenek biztonságban. A demográfia sorsdöntő.
---------------------------------------------

Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban látni, hogy nem fehér körök próbálnak előrukkolni valamivel, ami sikeresen bénítja meg a fehéreket, egy esetleges tömeges lázadástól, politikai jobbratolódástól tartva. Ennek része a fenti cikk is, de pár hónapja, ugyancsak zsidók (mint Morris Levy) készítettek tanulmányt arról, hogy miként adagolható a fehéreknek saját csoportjuk sorvadása a leginkább úgy, hogy ne lázadjanak ellene, és ők is a manipulatív tálalást találták legsikeresebb stratégiának.
http://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0002716218766294

---------------------------------------------

A Vox társalapítója, Matthew Yglesias (akinek Spanyolos neve ne tévesszen meg senkit, itt is zsidóról van szó) még májusban írt cikket a fenti tanulmányra alapozva, melyben ő is arra ösztökél, hogy a fehérek demográfiai lecseréléséről ne legyen nyílt, hanem inkább csak manipulatív, pozitívnak beállított, propagandisztikus és ideológiailag elfogult beszámolás. Ő azt is javasolja, hogy a „fehér” fogalma táguljon ki, és foglaljon magága közép-amerikaiakat és kevert fajtájúakat is, így a fehérek kevésbé szembesülnének saját számuk csökkenésével, legalábbis statisztikailag: „Egy jelentős része a fehér népességnek részben latin-amerikai bevándorlóktól fog származni. Egy további 6,2 százaléka a társadalomnak pedig »két vagy több fajhoz« fog tartozni, egy jó részük legalább részben fehérként határozva meg magát.”
https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/5/2/17305402/majority-minority-demographic-forecast

-----------------------------------------------

Visszatérve Angliába, az utóbbi pár hónapban a helyi zsidó lobbi az antiszemitizmus eddigi eleve szigorú meghatározását akarta még tovább szigorítani. Ezek szerint már antiszemitizmus (és büntethető) lenne az is, ha valaki Izrael iránti hűséggel vádol egy zsidót, vagy megkérdőjelezi, hogy az mit részesít előnyben, illetve Izraelt rasszista létesítménynek nevezi, továbbá büntethető lenne az Izrael és a nemzetiszocialisták közötti párhuzamok vonása, vagy a hagyományos antiszemitizmus elemeinek használata – tehát amiért a zsidókat a történelem folyamán kritizálták, ma már nem lehetne kritika velük szemben büntetés nélkül. Érdekes módja ez a történelmi panaszok és kritikák elrendezésének: büntetni és tiltani! Mindenesetre Jeremy Corbyn, a Munkáspárt vezetője nem fogadta el ezt a szigorítást, mert Corbyn egy viszonylag őszinte marxista, aki bár teljesen fehérellenes, a zsidókat nem tekinti annyira kiváltságosnak, amennyire az íratlan szabály ilyen körökben azt megköveteli. Corbyn közel áll a muszlimokhoz, és a párt is jelentősen a muszlimok pártja, ahogy Izraelt is bírálta már. Jelenleg is azt állítja, hogy főleg az a pont zavarja leginkább a benyújtott szigorításban.
https://www.jpost.com/International/UK-Board-of-Deputies-rejects-Corbyns-new-definitions-of-antisemitism-564195
A zsidó szervezetek, aktivisták és az őket fáradhatatlanul kiszolgáló csahosaik az utóbbi hetekben emiatt ismét össztüzet indítottak ellene. Meglátjuk, állja-e a sarat, vagy az angolok nyakán feszesebb lesz a zsidó iga, de ez már csak idő kérdése, látván, hogy amúgy mennyire elfogadott a tervezet.

--------------------------------------------------

Ebben a cikkben :
https://www.nytimes.com/2018/07/17/magazine/george-soros-democrat-open-society.html
az egyik fő pénzelője az ilyen folyamatoknak: a The New York Times hosszasan írt George Sorosról, de ami kiemelkedő a cikkben, az Soros fiának, Alexnek a megjegyzése apját illetően. Soros kapcsán sokan vitatkoznak ugyanis azon, hogy beleillik-e ő a „nemzetközi zsidó” karakterébe, hiszen nem túlzottan Izrael-barát, és az ország se igazán kedveli őt (lásd Netanyahu Orbán Soros-ellenes kampányának támogatását). A cikkben Soros fia eléggé világossá teszi végre, hogy bizony apja is egy „zsidó zsidó”, és nem „zsidó származású, de csak pénzember, származása nem jelent semmit”: Amikor a koffein végre hatni kezd, Alex elmondta nekem, hogy sok éven át apja nem igazán akarta reklámozni judaizmusát, mert »ez olyasmi, amiért majdnem megölték«. De mindig is »elsősorban zsidóként azonosította magát«, és filantrópiája alapvetően egy kifejeződése volt zsidó identitásának, olyan értelemben, hogy más kisebbségekkel érzett szolidaritást, és azért is, mert rájött, hogy egy zsidó csak egy olyan világban lehet igazán biztonságban, ahol a kisebbségek védelem alatt állnak. Magyarázva apja motivációit, azt mondta, hogy »Az ok, amiért egy nyílt társadalomért küzd, az az, hogy csak egy olyan társadalomban élhetsz zsidóként – kivéve, ha nacionalista leszel, és csak a saját jogaidért harcolsz a saját államodban.« Korábban magam is több írásomban ecseteltem ezt, ahogy tették már a történelem folyamán mások is: a zsidó saját igényei szerint alakítja a társadalmat, kultúrát, országot, világot. Akkor is, ha ez a gazdanép pusztulásához vezet (idővel). Mindent a zsidó érdeknek vet alá, ahelyett, hogy azonosulna a gazdanéppel.

--------------------------------------------------------

Persze Soros nem csak kisebbségek és migránsok segítésére költ vagyonokat: két hete volt hír, hogy a közelmúltbeli írországi, az abortusz legalizálásáról szóló népszavazáson illegálisan finanszírozta az abortuszpárti kampányt az Amnesty International ír szárnyának pénzelésével (akik jogilag nem fordíthatták volna a pénzt erre a célra), továbbá a nemzetközi Planned Parenthood abortuszpárti szervezet ír szárnyát is pénzelte. Mert miközben az ír nők jobb, ha elvetetik a jövő generáció jó részét, addig a migránsok majd kitöltik az űrt. Mintha nem is a kisebbségek védelme lenne a cél (a már élő magzaté biztosan nem), hanem egy kevert fajú társadalom megteremtése. Mintha a kisebbségek erősítése helyett inkább a félt és megvetett (fehér) többség gyengítése lenne az, amiről ez szól.
http://www.lifenews.com/2018/08/01/george-soros-gets-away-with-illegally-funding-ireland-campaign-to-legalize-abortion/

--------------------------------------------------------

Fontos megérteni, hogy a zsidók, bár jellemző rájuk egy bizonyos karakter, és jellemzően együttműködők egymással, bizonyos kérdésekben nincsenek egy platformon. Ennek a két legjellemzőbb formája a muszlimellenes cionista és a multikulturális globalista zsidó. Az előbbi úgy gondolja, hogy egy filoszemita, kiherélt, de keresztény, vagy legalábbis fehér társadalom még mindig biztonságosabb a zsidók számára, mint egy iszlamizálódott társadalom. Ezek a zsidók általában ellenségesek a muszlimokkal, de jellemző, hogy egyébként a fehérek hanyatlását, hazájuk etnikai és kulturális felbomlását támogatják ők is – csak a muszlimokban látnak veszélyt. Az ennél is multikulturalistább, muszlimbarát zsidó szerint pedig a muszlimokkal nem lesz annyira nagy baj, mert nem kerülnek többségbe: csak arra jók, hogy a sok kisebbség közül egyként ők is hozzájáruljanak a többségi fehér társadalom felszabdalására. Amikor minden csoport kisebbség, és egyik sem rendelkezik többségi, megbuktathatatlan erővel, a zsidó biztonságban van. Soros is ezt vallja. Állhatnak tehát „zsidó zsidók” egymással szemben is, bizonyos kérdésekben, a közös pont az marad így is, hogy zsidó alkatuk és identitásuk mentén bomlasztják a gazdanép szövetét, azt a szövetet minél több csíkra szabdalva, hogy ne legyen egységes ereje. (A muszlimellenes zsidó nagyjából csak annyiban különbözik ettől, hogy szerinte egyik „csík” se legyen muszlim, mert az veszélyes lehet.) Ez egyben választ ad arra a gyakran visszatérő kérdésre is, hogy „miért támogatják zsidók a muszlim beáramlást, ha a muszlimok jellemzően ellenségesek velük szemben?”

Az anyag sok forrása, és bővebben itt található:
https://kuruc.info/r/9/188940/


Nagy-Britannia elárasztása idegenekkel:
1948-ban a Brit Birodalom roskadozott, '47-ben India függetlenséget szerzett, s az akkoriban megfáradt Britannia elkezdte gyarmati csapatainak hazaszállítását. Az Empire Windrush utasszállító óceánjáró lett főleg erre a célra használva. A hajó működtetője azonban nem a brit kormány volt, hanem az Új-Zélandi Hajózási Társaság, melynek alapítói
(http://www.jewishencyclopedia.com/articles/11503-new-zealand)
a zsidó Isaacs fivérek voltak, Edward és Henry. További jelentős résztulajdonosok voltak a szintén zsidó Nathan fivérek, Laurence és Alfred. Közben ezekben az években a brit honvédelmi miniszter, a zsidó Emanuel Shinwell volt. (Nem túl meglepő módon 1947 novemberében kiderült róla, hogy a britekkel ellenséges palesztinai zsidó terrorista Irgunnak továbbított brit titkosított adatokat.) 1948 májusában a Brit Közlekedési Minisztérium utasítást adott a hajó zsidó irányítóinak, hogy a hasznot növelve Jamaicában álljon meg az és vegyen fel fizető utasokat (a hazaszállítandó szerződéses csoportok mellé), mielőtt Britanniába érne. Ez a döntés később negatív visszhangot keltett, így feltehetően nem előzte meg alapos tanácskozás. Mindenesetre a közlekedési miniszter ekkor Harry Louis Nathan volt, szintén zsidó. Három héttel a jamaicai érkezés előtt újsághirdetésekben reklámozták az olcsó utazás lehetőségét, a Londonban rájuk váró szép új életet. Stephen Pollard Tíz nap, mely megváltoztatta a nemzetet: A modern Britannia megteremtése című könyvében így ír erről: „A reakció szinte azonnali volt. Sorok képződtek a jegyirodák előtt és a jegyek mindenhol elfogytak.” Daniel Lawrence Fekete migránsok, fehér őslakosok című könyvében idéz egy négert: „Elhagytam Jamaicát, mert láttam a reklámokat a The Gleanerben. [...] Eljöttem, hogy jobbá tegyem a helyzetem. Ez volt a fő ok.” A The Gleaner a Gleaner Társaság része volt, mely Jamaicában monopolhelyzetben volt, 1834-ben a zsidó De Cordova fivérek alapították, Jacob és Joshua. A hirdetések megjelenésekor a leszármazott Michael De Cordova volt a lap vezérigazgatója. A zsidó összjáték eredményeként végül a Windrush hajó közel 500 jamaicai négerrel ért partot 1948. június 22-én, s ezzel kezdetét vette egy rohamosan növekvő fekete beáramlás az országba. Rájuk máig úgy hivatkoznak, hogy a Windrush-generáció, június 22-ét pedig országszerte ünneplik bizonyos szervezetek, a dátumot Britannia multikulturálissá válásának napjaként tartják számon.
1948 és 1952 között kb. 2000 fekete szállt partra, 1957-re ez a szám már 42 ezer volt. 1961-re már 172 ezer nem fehér élt az országban. A kormány vizsgálván ennek az új csoportnak a munkavállalását arra a megállapításra jutott, hogy az nem megfelelő. Egy 1953 decemberi vizsgálatban köztisztviselők szerint az alacsony foglalkoztatásuk oka az „alacsony teljesítmény, felelőtlenség, civakodás és a fegyelem hiánya” volt. A fekete nők „mentálisan lassúak” a férfiak pedig „a fehéreknél temperamentumosabbak, hajlamosabbak az erőszakra, nincs állóképességük”, így „nem felelnek meg a brit munkaadók elvárásainak”. (Kathleen Paul: Whitewashing Britain: Race and Citizenship in the Postwar Era, 1997) A sokszínűség áldásának egy a mai tömeges gyerekfuttatásokban tragikusan megmutatkozó eleme is már akkor megjelent: 1954-ben David Maxwell Fyfe belügyminiszter egy jelentést készített, melyben feketék általi prostituáltként futtatott fehér nőkről ír: „A fővárosi rendőrségtől szerzett adatok azt mutatják, hogy a színes bőrű férfiak, akiket ezért [futtatásért] ítéltek el, messze felülreprezentáltak a londoni lakosok közti arányszámukhoz képest.” Későbbi jelentésében szintén visszatér erre: „Színes bőrű férfiak nagy száma segélyen él, vagy fehér nők erkölcstelen keresetéből tartja el magát.” (James Procter: Writing Black Britain, 1948-1998, 2000) Ennek a beilleszthetetlen és kriminális néger viselkedésnek az eredménye volt sok etnikai konfliktus, melyek a híres 1958-as Notting Hill-i faji zavargásokban kicsúcsosodva váltak a történelem részévé. A pattanásig feszült hangulatban az utolsó szikrát egy incidens szolgáltatta, melyben egy svéd nő és az őt futtató fekete férfi között alakult ki veszekedés. Ennek hatására a néger és barátai, illetve a jelenlévő fehérek között verekedés tört ki, melyet hat nap intenzív faji harc követett az utcákon több száz fehér és néger résztevővel mindkét oldalon. 72 fehér férfit és 36 négert ítéltek el testi sértésért, zavargásért, kilenc fehér ember pedig öt év börtönt kapott. Az Európa-idegen bevándorlók azóta se tudtak beilleszkedni, mint azt a napi hírek is mutatják. Itt ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy befolyásos zsidók nemcsak az idegenek bevándoroltatásában játszottak főszerepet, hanem törvényi védelmükben is, a fajvédő törvények megalkotása és kilobbizása útján, így a fehérek nyakára hozott bevándorlók érinthetetlensége tovább növelte azok arcátlanságát, s ezzel egy időben a „gyűlölettörvények” a zsidóknak is speciális védelmet biztosítottak, a ma tapasztalható kritizálhatatlanságukig.
Ezt a folyamatot hosszasabban mutattam be egy korábbi írásomban.
https://kuruc.info/r/9/148277/
Ha mindez nem lett volna elég, a nem olyan távoli múltban is zsidókat találunk az idegen beáramlás elősegítőinek főszerepében. A Blair-kormány 2000-ben a zsidó Jonathan Portest, a Miniszterelnöki Hivatal vezető közgazdászát kérte fel egy tanulmány elkészítésére, amivel a bevándorlást érintő változtatásaikat alapozhatják meg. Portes letette az asztalra a tömeges nem fehér bevándorlást gazdasági alapon lehetővé tevő tanulmányt, s erre alapozta fajtársa, Barbara Roche menedékjogi és bevándorlási államminiszter az addig viszonylag kevésbé nyitva lévő kapuk teljes széttárását, utat engedve az azóta jól ismert tömeges afrikai és közel-keleti beáramlásnak. Portes azóta is aktív támogatója az Egyesült Királyság idegenek általi bomlasztásának, a The Guardian oldalain, vagy a BBC-n bukkan fel megpróbálva gazdaságilag hasznosnak beállítani a primitív harmadik világbeli migránsokat, azokat „energikus, erősen motivált (és gyakran képzett, iskolázott)” embereknek nevezve.
http://www.theguardian.com/uk-news/2015/aug/01/calais-illegal-immigrant-uk-facts
A bevándorlási reformok hatására a bevándorlók és menedékkérők teljes mértékű segélyeket, egészségügyi ellátást és szállást kaptak, ezzel is vonzóbbá téve az országot a migránsok előtt. Tom Bower, egy nemzetközileg elismert oknyomozó újságíró a közelmúltban megjelent könyvében (Broken Vows) a Blair-kormány titkolt tervét mutatja be, a tervet, mely az Egyesült Királyság végérvényes etnikai átformálását célozta a szent multikulturalizmus nevében. Bower közel 200 meghatározó politikussal, hivatalnokkal folytatott beszélgetései, kutatásai alapján jól dokumentáltan egyértelművé teszi: a Munkáspárt, s annak (zsidók által pénzelt: lásd fentebb) vezetője, a pszichopata politikai prostituált mintapéldánya, Tony Blair, illetve Portes és Roche, mint a két hóhér, szándékosan, ideológiai okokból, de a társadalom elől a valós helyzetet eltitkolva árasztotta el az országot idegenekkel, a sok európai munkavállaló mellett elképesztő mértékű nem fehér tömegekkel. Blair szabad kezet adott Roche-nak, egyetlen kikötése az volt, hogy a nem valós „menekülteket” ne engedje be. Roche nem nagyon foglalkozott még ezzel sem, elmondása szerint:
(http://www.dailymail.co.uk/news/article-3466485/How-Blair-cynically-let-two-million-migrants-Explosive-biography-reveals-PM-s-conspiracy-silence-immigration-debate.html):
„a menekülteknek meg kellene engedni, hogy maradhassanak Britanniában. A kitoloncolásuk túl hosszas folyamat és érzelmes dolog is.” Így is lett, a hamis menedékkérőket munkavállalókká nyilvánították, munkavállalási és tartózkodási engedéllyel (és persze segélyekkel) ellátva.

Magyarországon:
Zsidók így érveltek a kettős állampolgárság bevezetése ellen, vagyis hogy azok a magyarok akik gúnyhatárainkon kívül rekedtek is kaphassanak állampolgárságot 2004-ben:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhR9_7Jo4Ewbe90NynKYWee5snyxrceWqmIGUf9NO4zL5AptJy8bcJTMo6XQIeVaxYxNARsGuWrpw6rkJW_T4C-Kc8LdlEQ75uOo_QnFI7cJ1sCf-csB42pXMeZIXoSo7sr3fqyXh7sAF5x/s320/mgjbcy76i5tosgagyjyb.jpg
 Majd így érveltek azért, hogy idegenek is adjunk állampolgárságot, nem csak menekülőknek, hanem bevándorlóknak is:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeZa7lvUV1hpZUphaas8S_tKq09IcgHcF4nf5y12kviGA2bE2a3jDE2KHaCMy9XORWwOOb0SiIHnnUJ2z0diICrsa5SYhqXvnb2JEnzLlpjBFNNd8gwvI7jHqnKMVrrWf6HSAYtBnAIa4_/s320/migszol.jpg
Zsidók tüntetnek az ellen, hogy a magyarok felhívják a figyelmet arra, hogy kihal a magyarság:
https://youtu.be/JkpjmkgIyfE

A zsidó hatalom néhány triviális bizonyítéka:

1.
 Majd 80 évvel a háború után, még mindig a  világ fő ellensége a "fasiszták". Ha a háttérhatalom indián jellegű lenne, akkor a fő ellenség a konkvisztádorok lennének. 

2.

"Ha tudni akarod, hogy ki uralkodik feletted, elég kiderítened, hogy kit nem szabad bírálnod... "Voltaire.

Míg a zsidók szabadon azt művelhetnek amit akarnak, ellenben a zsidókat nemhogy szidni, de kritizálni sem lehet! A kritika mindig konkrét, érveket sorol, míg a puszta jelző a gyűlöletkeltés! Mi a zsidók legfőbb érve? "Fasiszta" Ennyi, csupán ennyi, egy pejoratívvá tett jelző!

Aki a zsidókat kritizálja, azt pejoratív értelembe tett faszitának, és antiszemitának titulálják, és megpróbálják minden értelemben cenzúrázni, akár az élők sorából is.

A zsidók által elkövetett, bármiféle jogi következmény nélküli, tehát büntetlen cenzúrázás érvényesülése, akár a szólásszabadság, az egyenlő bánásmód, az alkotmány stb. konkrét sérelmének megvalósulása ellenére is.
Az is egyszerű tény, hogy a második világháborút lezáró békeszerződés megtiltja a nemzetiszocialista pártok létezését is. 
Itt fel is tehetjük a kérdés! 
Ha a demokrácia nem (zsidó) diktatúra, akkor a neonáciknak miért nem járnak ugyanazok a jogok, sőt, ugyanaz a bánásmód, mint a zsidóknak?
Mózes 5. könyve, a törvény summája 7:16 "Megsemmisíted mindazokat a népeket, amelyeket hatalmadba ad Istened, az ÚR."

Ha Magyarországon a magyarság lenne hatalomban, akkor például az lenne betiltva, hogy a zsidók a magyarság ellen tüntessenek.

Amikor ugyanis a zsidók Magyarországon a nacionalizmus ( = nemzeti), a nacionalisták ellen tüntetnek (lásd: antifa), akkor valójában a magyarság, és a magyarok ellen agresszorként lépnek fel, miközben ha nem tetszik nekik valami, szabadon elmehetnének! 

3. 

Zsidó túlsúly a társadalom stratégiai pozícióiban. Pl: média:

"A rádióban, televízióban általában én mindig a kisebbséghez tartoztam, aki nem zsidó. És azt vettem észre, hogy ők viszont, a zsidók marhára számon tartják egymás közt, közben meg mindig kikérik…” – mondta Havas Henrik a saját műsorában, zsidó barátai között az ATV csatornán"


Példa:


Tehát ez a műsor közel 20 évig ( a "magyar" közszolgálati média vezető műsora volt. A felsorolt 26 műsorvezető közül egy nem zsidó, de az is cionista. Vajon hogyan lehet ez, miért a zsidóknak kell "Magyarországon" "hitelesen" tükrözni a valóságot? Hogyan lehet egy 1-2%-os kisebbség 100%-ban egy ilyen fontos tv műsorban, ha nem etnikai alapon?

Egy igazán lényegre tapintó zeneszám, amit érdemes végig (!) hallgatni. Természetesen ott cenzúrázzák, ahol, és ahogy tudják:


4.
A zsidó soviniszta vallásuk, amely szerint be kell menni mások földjére, meg kell szerezni a többiek felett az uralmat, majd ha már megéri, ki kell irtani őket. Ezt a soviniszta vallást nem csak szabadon gyakorolhatják, hanem államilag támogatott. Ez a soviniszta vallás az alapja a kultúrájuknak, gondolkodásuknak, cselekvésüknek! 

5.
Ők vannak a hazámban, nem én az övékében! Miközben szabadon elmehetnének, ha nem tetszik valami itt nekik,  ők "önvédelmet" gyakorolnak a háziúr ellen,  azaz valójában agresszorok, mert az önvédelem csak a háziúr joga lehet! Nem tartják be a magyarság házszabályát! 

6.
A magyarok házszabálya (a lap alján) nincs törvénybe foglalva!
A házszabály annyira logikus, hogy ebben a videóban még egy fehér-, és magyarellenes zsidó is hivatkozik rá:
Heller Ágnes videót hamarosan kikeresem...

7.
-A zsidók hasbarázása, a kettős mércéjük érvényesülése. Pl. bűntudatkeltés, stb.

 8.
-Sokszor ki is mondják a népirtó terveiket, mindenféle jogi következmények nélkül (erre példák a lap alján)! 

Ezeket csak az nem veszi észre, aki totál vak, vagy semmiképpen nem akarja észre venni! 

9.
Ha az USA-ban is, nem érvényesülne a zsidó kettős mérce, Izraelt már rég a földig bombázták volna. E helyett azonban Izrael szabadon népirtást, etnikai tisztogatást, agressziót, háborús-  és emberiségellenes cselekményeket követhet el. 

10. 
Bárki, leginkább a zsidó, és kollaboránsaik büntetlenül követhetnek el hazaárulást.  
Például
"a Magyar Köztásaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse,
külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn,"
"ezzel elveszítenék a nemzeti önállóságukat és függetlenségük jó részét."
"Az Európai Parlament képviselője."
"a végső cél az elképzelt, jövőbeli Európai Egyesült Államok létrejötte"

11.
Érvényesül az, hogy zsidók a holokausztot minden népirtás fölé helyezték, így/és politikai, gazdasági fegyverként használják. Ha nem ők lennének hatalomban, akkor az ilyen szürreális érvelést, és próbálkozásokat kinevetné a világ, a jelenben azonban tökéletesen érvényesül. A zsidó érdek érvényesül, és a zsidók ellenségeikkel (kritikusaikkal) szabadon leszámolhatnak, vagy éppen háborús bűncselekményeket is követhetnek el, ha úgy tartja kedvük, mert holokauszt, és aki nem engedelmeskedik nekik, az újabb holokausztot akar, illetve csinál. A holokauszt miatt már a sokadik generációnak jár a kárpótlás, a gazdasági együttműködés, vagy éppen az európai sportrendezvényeken a részvétel, gyakorlatilag minden. A holokauszt a legerősebb pillére a zsidó hatalomnak!

A hatalom zsidó jellegét csak az nem veszi észre, aki nem is akarja!


Holokauszt:

Mivel róluk nemigen esik szó a közéletben, érdekességként megemlítem, hogy nem csak zsidók haltak meg a második világháborúban, hanem
mondjuk több mint
20 millió kínai,
21 millió orosz,
7 millió német,
380 ezer magyar,  legalábbis a wikipedia szerint
 stb.
Valamint más népeknek is voltak a történelem folyamán veszteségeik, a zsidók saját bevallásuk szerint, az általuk kiirtott népeket most kihagyva, hogy néhány példát említsek:
A kommunizmus fekete könyve szerint a kommunizmus számlájára mintegy 100 millió áldozat írható (s ezek csak a halálos áldozatok!!!):
Szovjetunió: 20 millió áldozat;
Kína: 65 millió;
Vietnam: 1 millió;
Észak-Korea: 2 millió;
Kambodzsa: 2 millió;
Kelet-Európa: 1 millió;
Latin-Amerika: 150 000;
Afrika: 1,7 millió;
Afganisztán: 1,5 millió;
Vagy ha megemlítjük az indiánok (95%) kiirtását), amelynek áldozati száma több mint 100 millió
vagy a holodomort
vagy a milliós ruandai népirtást, amit nemrég egész csendben szemlélt a világ.
Esetleg a palesztin népirtást, akiket jelenleg valamiért nem akarnak megmenteni azok, akik számon kérik a magyarokat a zsidó holokausztért...
vagy az örmény népírtást
vagy a délvidéki vérengzést
vagy a kongói népirtás
vagy  a második kínai–japán háborúban ( a több mint 20 milliós kínai áldozattal)
731-es alakulatot,
vagy a nankingi mészárlást
vagy a Tatárjárást 
vagy Törökök uralma Hazánkban Magyarság létszáma 4,2 millióról 1,8millióra, miközben a többi nép megduplázta, meg háromszorozta magát... 
stb. stb.

De nézzük most csak a holokausztot!

Először is, a holokauszt tagadók valójában revizionistáknak nevezik magukat, amely azt jelenti, hogy a felmerülő újabb bizonyítékok, dokumentumok, leletek, elméletek, stb. miatt, szükségesnek tartják az elavulttá vált tézisek felülvizsgálatát!

Ma a történelmi tényeket a cionisták akarják megmondani, pedig hagyni kéne a történészeket szabadon dolgozni és vitatkozni. Nem hagyják! Aki olyan, akárcsak tudományos eredményre jut, amely bizonyos körök érdekeit sérti, holokauszt tagadóvá válik, meghurcolják, a munkáját elveszíti és börtönbe kerül! Ők ezt hívják ők demokráciának! Köszönöm, de ebből én nem kérek, és egyre többen jönnek rá, hogy rendszert kell váltani, nem csupán olyan pártokat, és vezetőket, amelyek lényegüket tekintve hosszabb távon nem sokban különböznek! 

A Blois-i történész konferencia mottója:“Ha a történelemről nem szabad vitatkozni, és abban nem szabad kételkedni, akkor az nem történelmi tény, hanem dogma lesz, amely a mitológia birodalmába tartozik.” Ezt 900 európai történész merte aláírni...
Miért nem történelmi esemény a zsidó holokauszt, szemben például a délvidéki magyarok ellen elkövetett népirtással, vagy az indiánok kiirtásával?
Miért van az, hogy ezzel nem csak a történelemkönyvekben találkozunk,  hanem még mindig napi politikai téma, és mérgezi a közéletet?
Sokan állítják azért, mert a cionisták a holokausztot gazdasági, és leginkább politikai fegyverként használják!
(Itt egy fotót linkeltem, amit a cionisták már eltüntettek! Folyamatosan tüntetnek el minden bizonyítékot, ahelyett, hogy megcáfolnák. Vajon miért cselekednek így? Én miért nem tudok töröltetni semmilyen dolgot az internetről, és ők miért bármit, amit akarnak, ha demokrácia van, és nekik állítólag  nincs nagyobb befolyásuk a világra, és nincsenek elő- és többlet jogaik?)

Ha a cionistákat kritika éri, vagy előjogokat követelnek vagy bűnöket követnek el, akkor megvádolják ellenfeleiket azzal, hogy náciként újabb holokausztot akarnak ellenük elkövetni, vagy arra hivatkoznak, hogy ők nem lehetnek rosszak, mert ők holokauszt túlélők leszármazottai.
Videó: Zsidó telepes Palesztin földet lop Sousiaban, Hebron közelében.
Iskolapéldája annak mikor, és mire használják a náci (antiszemita) kártyát.
http://www.youtube.com/watch?v=3K_t60lMhsE

Sokan azt állítják, a zsidó holokausztot úgy tudják hatásosan gazdasági, és politikai fegyverként használni, ha a világon a legnagyobb, legtragikusabb, leggonoszabb, legnagyobb népirtásként, tragédiaként állítják be,
http://hvg.hu/itthon/20120415_elet_menete_westerberg
http://index.hu/belfold/2013/10/02/martonyi_a_holokauszt_a_legnagyobb_nemzeti_trauma/
 és minden népirtás fölé helyezik!
A zsidók holokausztja  jelentős volt, de valójában, ami igazán megkülönbözteti a többi nép holokausztjától, az a gázkamrák...


A tolerancia bajnokai,  mivel a törvényben nem definiálták mit értenek holokauszt alatt, és milyen történelmi nézetet nem lehet felülvizsgálni, az időközben napvilágra került újabb tudományos adatokkal. A wiki szerint a holokauszt a német nemzetiszocialista kormány által lekövetett zsidókat érintő népirtás. összességében kijelenthetjük, hogy törvénnyel tiltják a gázkamrák, vagy egyáltalán a történet  tudományos vizsgálatát is. Ez az inkvizíciós törvény a 21.században az emberiség szégyene:

„Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista és kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, büntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”


Vajon a wiki vajon tagadja a 200 vagy 400 ezres honi holokauszt számmal a holokausztot, vagy jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azok hazudnak, akik 600 ezer áldozatról beszélnek?
Például:
http://www.atv.hu/belfold/20120416_600_ezer_magyar_zsido_aldozat_emleke_elott_tisztelegtek_hetfon?source=hirkereso
http://hvg.hu/itthon/20120415_elet_menete_westerberg
Dohány utcai zsinagóga területén két tábla, az egyiken 600 ezer, a másikon 400 ezer áldozat van feltüntetve...
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsnagyl1.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsnagyl2.jpg
és ezt oktatják a gyerekeknek az iskolában is?
Érdekesség, hogy az ORTT szerint egyébként azok hazudnak, akik 600 ezer áldozatról beszélnek!
http://kuruc.info/r/27/24517/
Karsai szerint csak 1 millió áldozat volt Auschwitzban és nem tudják kik ők:
https://kuruc.info/r/6/138517/
Akkor most ki a holokauszt tagadó, is mi a valódi adat?

Érdekesség, hogy a holokauszt állandóan változik. Erről a változásról és érdekes állításokról itt is olvashatsz, amely nagyon sok kérdést generálna, ha engednék:
Az eredeti oldalt a cionisták szokásuk szerint megcáfolás helyett eltávolították (hát nem szégyen?), de itt egy másik:
http://nemzethir.gportal.hu/gindex.php?pg=17719049&nid=6157756
és itt a második része:
http://nemzethir.gportal.hu/gindex.php?pg=17719049&nid=6157759

Ezek az állítások igazak vagy nem? Én nem tudom, én nem állítok semmit, csak kérdezek! Tényleg igaz például az, amit a honlap állít, hogy a híres Wehrmacht-kiállítás holokausztképeinek 90%-a, azaz a 801 db kép 90 %-a hamisított, hibás hozzárendelésű, vagy bizonytalan eredetű volt?
Úgy tűnik igen:
http://www.fpp.co.uk/online/99/10/FAZ221099.html
Bár a cionisták nem merülnek el a részletekben:
https://index.hu/kulfold/hirek/105768/


Például így változik folyton az auschwitzi áldozatok száma:
1945.12.31. Francia bizottság a német háborús bűnök kivizsgálására: 8.000.000

1946.10.01. IMT, 3868-PS (N) sz. dokumentum 3.000.000

1948.01.08. 137. sz. filmhíradó 300.000
Ezt a videót is állandóan törlik...
Vajon miért kell egy korabeli híradórészletet kicenzúrázni? 

1978.04.20. Le Monde 5.000.000

1989.04.20. Eugen Kogon, Az SS-állam 4.500.000

1989.12.31. Jean Claude Pressac 928.000

1990.07.25. Hamburger Abendblatt 2.000.000

1993.10.08. ZDF - hírműsor 4.000.000

1993.09.27. Die Welt 800.000

1994.05.01. Focus 700.000

1994.08.17. Bad Arolseni Nemzetközi Keresőszolgálat 66.206

1994.12.31. Jean Claude Pressac  470.000

1995.01.22. Welt am Sonntag, 21. oldal 1.200.000

1995.01.22. Welt am Sonntag, 22. oldal 750.000

1995.01.25. Wetzlarer Neue Zeitung  4.000.000

1995.01.27. Institut für Zeitgeschichte - Jelenkortörténeti Intézet - (IfZ) , München 1.000.000


1996.12.17. Tartományi Bíróság München, AZ 112 Js 12055/96  500.000



Itt pedig az auschwitzi táborlakókról készült feljegyzések 1940 májusa és 1944 decembere között jelenleg az orosz Központi Archívumban található "Glücks teljes koncentrációs tábor" mikrofilm alapján készültek (Richard Glücks a koncentrációs táborok adatait archiválta 1945-ig).
http://hu.metapedia.org/wiki/Auschwitzi_statisztika?honnan=Nemzeti_Hirhalo

a tábor emlékművén 1990-ig négymilliós szám:
http://www.radioislam.org/hungary2-filer/asw_de.jpeg
Majd 1,5 millióra csökkentették:
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/wjobbikholok3.jpg
http://www.valtozast.hu/web/images/stories/2009/auschwitz_uj.jpg
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/auschwitztablak.jpg

Közben pedig maradt a hatmilliós áldozatszám. Tehát, ha 6 millióból kivonunk 2,5 milliót, akkor az = 6 millió? Vigyáz, ha nálad nem ennyi jön ki, akkor könnyen lesittelhetnek a cionista demokraták!

Akkor melyik a valós adat, és ki a holokauszt tagadó?

Érdekes dokumentumok, amely szerint már a második világháború előtt hatmilliós áldozata volt a zsidóságnak:
https://www.youtube.com/watch?v=HX79E3B0_I4&feature=youtu.be

A New York-i zsidóközpont pedig a következő adatokat tette közzé:
Zsidók a VILÁGBAN:
1938-ban: 15 748 091
1948-ban: 15 753 638
5.547 fővel emelkedett a számuk..
Zsidók EURÓPÁBAN: Jews In Europe
1938-ban: 8,039,608
1948-ban: 9,372,668
1.333.060 fővel emelkedett a számuk...

A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai szerint a táborok  halottainak összes száma  271.301
http://hu.metapedia.org/m/images/b/b4/Redcrossrecordsshowholoyg7.jpg

Ezek után szerintem joggal teheti  fel a kérdést szegény emberfia, hogy mi a valós adat, és nem hiszem, hogy ezért börtönnel kéne bárkit is fenyegetni!

A gázkamrákkal kapcsolatban is, rengeteg régi, és új információ, és kérdés merült fel!
https://drive.google.com/file/d/1CpYIxhv0BE-wXpIIkIfwGNHysYs6Z-Ts/view?usp=sharing
Amikor nyugaton a megsemmisítő táborok szelesebb körben vizsgálhatóvá váltak, kénytelenek voltak beismerni, hogy azokban mégsem gázosítottak el tömegesen zsidókat. A működő gázkamrák így a vasfüggöny mögé szorultak. Majd amikor azokat is elkezdték vizsgálni, holokauszttagadó törvénnyel, és fenyegetéssel, terrorral tartják demokratikus történelmi álláspontjukat. A tettesek beismerő vallomása alapján (tehát ugyanazon érvek alapján, mint amit még állítanak a volt vasfüggöny mögötti táborokról), valamint szemtanúk állításai alapján 15 éven keresztül bizonyítottnak tekintették, hogy többek között Buchenwaldban, Bergen-Belsenben, Dachauban, Mauthausenben, Ravensbrückben is voltak gázkamrák.
Aztán 1960.8.19-én a „Die Zeit” c. lapban Martin Broszat, a Müncheni Jelenkortörténeti Intézet munkatársa (későbbi igazgatója) egy apró, de annál jelentősebb cikkben kinyilvánította:
"sem Dachauban, sem Bergen-Belsenben, sem Buchenwaldban nem gázosítottak el zsidókat vagy más foglyokat"



Azóta senki nem is állítja, hogy ezekben a táborokban elgázosítottak volna. A Dachau-ban bemutatott gázkamrára is az van kiírva, hogy nem volt üzemben!
Kérdés!  Ez nem holokauszttagadás, vagy a holokauszt állítók hazudtak 15 éven át? Hogyan lehetséges ez?
Itt egy cikk arról, hogyan verték át Károly herceget egy kamu gázkamrával:
http://kuruc.info/r/56/129463/

Azt híresztelik, hogy a holokausztjuk a világ legjobban dokumentált eseménye.
Ebből a cikkből azonban úgy tűnik, még mindig keresik a gázkamrát, és a bizonyítékokat:
"A német szövetségi archívum illetékes igazgatója a Bildnek nyilatkozva "rendkívüli jelentőségű" dokumentumleletről beszélt. Hans-Dieter Kreikamp szerint a tervrajzok "az európai zsidók ellen tervezett szisztematikus népirtás" hiteles bizonyítékát jelentik."
http://nol.hu/kulfold/tervrajz_bizonyitja__hogy_auschwitz_epitoi_tudtak_az__iparszeru__nepirtasrol-308136
Ebből pedig az derül ki, hogy ezek a hiteles dokumentumok mégsem annyira hiteles bizonyítékok...
https://kuruc.info/r/40/30630/

A Leuchter-jelentés
Leuchtert egy holokauszt (pontosabban gázkamra) tagadási perben kérte fel szakértőnek a védelem.
Leuchter nem politizált, nem foglalkozott a holokauszttal,  hitt a gázkamrák létezésében, addig, amíg nem kezdte el a vizsgálatait! Nemcsak a falak ciántartalmát vizsgálta, mivel a Zyklon-B , a rovarölő (tetű) halálos gáz, amit a táborokban a tífuszjárvány ellen is használtak, a falakon kék réteget képez, de kétségkívül ez volt a legfontosabb. Néhol hibát vétett a vizsgálat során, de a kontrollmintához képest, ahol kevesebb gázt alkalmaztak (tetvetlenítés), mint a gázkamrában, arra az eredményre jutott, hogy nem volt gázkamra a gázkamra.
Már utaltam rá, hogy a cionisták, általában nem az állításokat tagadják, amennyiben azt nem tudják, hanem az ellenségük személyét! Így van ez Leuchterrel is..  http://konfliktuskutato.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=176%3Aa-leuchter-jelentes&catid=19
Leuchter-nek (ha jól tudom fél zsidó) valóban nem volt meg a diplomája, de gázkamrákat tervezett és mivel ebből élt, az bizonyítja, hogy értett is hozzájuk. Elismert szakember volt! Nemcsak ő építette az USA-ban a kivégzésekhez használt összes gázkamrát, hanem a karbantartásukért is felelős volt!
Leuchter a „professional engineer” [hivatásos mérnök] címet viselte. Amikor jelentését az auschwitzi  kivégző gázkamrákról leadta a torontói bírósághoz, a cionista lobby megtámadta, és azzal vádolta, hogy címét jogtalanul viseli, mert nincs főiskolai, egyetemi diplomája. Massachusetts állam mérnöki kamarája viszont tanúsította, hogy jogosan viseli a címet, mert ha valaki 10 éven át a szakmában dolgozik megfelelő szinten, az egyenértékű a főiskolai végzettséggel.
Utána persze a cionisták kicsinálták, 90-ben le is tartóztatták Németországban holotagadás miatt, mint a követőit is, de szakmailag nem készült olyan eredmény, ami megcáfolta volna azt, hogy a gázkamráknak a falán nincs elegendő cián nyom!

A krakkói szakértői vélemény
Válaszul a Leuchter-jelentésre a Krakkói Igazságügyi Orvostani Intézet is csinált egy vizsgálatot. A krakkóiak azonban szándékosan egy olyan analízismódszert alkalmaztak, amellyel csak a vízoldható cianidokat lehet kimutatni. A vízoldhatatlan, hosszú ideig stabil vas-cianidvegyületeket, melyeket Dr. James Roth kimutatott, a Krakkói Intézet egyszerűen figyelmen kívül hagyta.
Mivel a krakkói módszerrel az auschwitzi gázkamrák falazatában nem lehet megállapítást tenni a cianidtartalomról, ennek a tanulmánynak az eredményei nem alkalmasak a Leuchter-jelentés cáfolatára. Ha a krakkói tudósok nem ismerik a különbséget a tartósan stabil és vízoldható cianidtartalom között, durva szakmai hiba vádjával kell szembenézniük. Ha a különbség a Krakói igazságügyi Orvostani Intézetnél is ismert, akkor a Krakkói tanulmányt egy szimpla félrevezetési kísérletnek kell tekintenünk.

 A Rudolf-tanulmány:
https://volkischpaganism.files.wordpress.com/2014/11/germar-rudolf-the-rudolf-report-expert-report-on-chemical-technical-aspects-of-the-gas-chambers-of-auschwitz.pdf

A különböző épületek falazatai cianidtartalmának összehasonlítása tudományosan kifogástalan módszer a Zyklon B-vel történő tömeggyilkosság igazolására vagy cáfolására. Ezen a nyomon indult el Germar Rudolf vegyész 1993-ban doktori disszertációja keretében szervetlen kémia szakterületen a a világhírű müncheni Max-Planck Társaságnál.
A mentora által kezdetben nagyon megdicsért munkában Rudolf ugyanarra az eredményre jut, mint Fred Leuchter: Magas cianidkoncentrációk a ruhafertőtlenítő-kamrákban és csak nyomokban kimutatható cianid a gázkamrákban, ahol emberek millióit mérgezték meg hidrogén-cianiddal.  A tanulmány emellett igen részletesen vizsgálja a bedobónyílások kérdését és arra a megállapításra jut, hogy ezeket a bedobónyílásokat a háború után készítették. Rudolf kitér tanulmányában a Zyklon B cianidgáz-leadási összefüggéseire is, és azt a végkövetkeztetést vonja le, hogy vagy a gázosítás idejére vonatkozó tanúvallomások nem igazak, vagy az nem, hogy ezután a különleges kommandó gázálarc, és védőfelszerelés nélkül ment be a gázkamrába.
De ekkor valami furcsa dolog történt a fiatal, túlságosan kíváncsi Germar Rudolf esetében: A Németországi Zsidók Központi Tanácsának panaszára a Max-Planck Társaság vezetőjénél azonnali hatállyal felmondtak az elismert szaktekintélyű doktorandusznak, aki nem volt büntetett előéletű, és semmiféle politikai aktivitással nem tűnt ki.
Nem sokkal ezután Germar Rudolfot közösség elleni izgatás (Volksverhetzung) miatt 14 havi feltétel nélküli(!) börtönbüntetésre ítélték, mert metodikailag helyes tudományos munkájából hibás következtetéseket vont le.

 Ezzel Germar Rudolf okleveles vegyész az első tudós a háború után, akit büntetőjogilag felelősségre vontak egy állítólagosan hibás doktori disszertáció miatt. A bírósági tárgyaláson Rudolf azt kérte, egy független szakértő ismételje meg az ő vizsgálatait, hogy bebizonyítsák a neki felrótt tévedést. Ezt a bizonyítási kérést a holokauszt nyilvánvalóságára történő hivatkozással visszautasították. (A német jogrend lehetővé teszi a bizonyítási eljárás kérésének megtagadását, ha nyilvánvaló dolgok bizonyítását kéri az egyik fél. Ennek oka, hogy ne használják a bizonyítási eljárásokat a perek idejének elhúzására a végtelenségig, ha közismert, nyilvánvaló tények bizonyítását kéri az egyik fél. Nem hivatkozhat azonban a bíróság a nyilvánvalóságra, ha új, eddig nem közismert állítások merültek fel - függetlenül azok valóságtartalmától. Tehát a német bíróság jogellenesen utasította Rudolf védelmének erre irányuló kérését.) 
Pedig Rudolf kérte, hogy ismételjék meg a méréseit, de erre nem voltak hajlandóak! Vajon miért nem? Végül Richard Green és Jamie McCarthy támadta őt a The Holocaust History Project-ben. Őket nem tartoztatták le, és nem börtönözték be...
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust_History_Project
http://phdn.org/archives/holocaust-history.org/irving-david/rudolf/affweb.pdf
Rudolf válasza:
http://vho.org/GB/Books/trr/8.html#8.4. 

Természetesen nem állítok a holokauszttal kapcsolatban semmit! Kérdéseket tettem fel, amikre nem tudom a válaszokat! 

További kérdéseket láthatsz ebben a megdöbbentő dokumentum filmben:
https://odysee.com/@egyJancsi:2/David-Cole-dokumentumfilmje---Auschwitz:3
David Cole-ra a film készítőjére és családjára a zsidó védelmi liga (JDL- amely egyébként terrorista szervezet) halálos fenyegetést tartalmazó levelet adott ki az internetre. Emiatt kényszerből visszavonta nézeteit az internet nyilvánossága előtt egy nem túl meggyőző nyilatkozatban.  Ezt az esetet még a wikipedia is elismeri:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
http://www.codoh.com/cole/traitor_amer.html
http://www.geniebusters.org/915/04h_Cole.html
David Cole leginkább csak kérdez! Vajon, hogy  lehet, és miért kell visszavonni kérdéseket?
Ez a film pedig rengeteg újabb kérdést generál:
Eric Hunt: A zsidó gázkamracsalás:
https://videa.hu/videok/hirek-politika/eric-hunt-a-zsido-gazkamracsalas-adolf-hitler-cionizmus-AP9xWCRhGz7z5IiN

Egészen megmosolyogtató, amikor maguk a zsidó tagadják a gázkamráka! A történet szerint a lengyelek is előálltak azzal a történettel, hogy Varsóban 200 ezer lengyelt öltek meg a németek gázkamrák által. A zsidók nem tűrtek a konkurenciát: 

Károly herceg esete a gázkamrával:

A legfőbb érve a zsidóknak arra, hogy a holokauszt megtörtént:
-Akkor hová tűntek a zsidók?
hamarosan szerkesztem, ahogy lesz rá időm...

Még egy érdekesség!

Ha átnézted a fenti adatokat, dolgokat, vagy ha jobban belemélyedtél a témában, azt veszed észre, hogy úgy tűnik, hogy tény, hogy a holokauszt nagyobb része már a hivatalos történelemírás szerint is meg van cáfolva, kezdve az emberi szappanoktól, a lámpaernyőn át, a futószalagos elektromosárammal való kivégzéseken, a hamísított dokumentumokon, és fényképeken, például a leleplezett Wehrmacht-kiállításon, a Buchenwaldba, Bergen-Belsenbe, Dachauba, Mauthausenbe, Ravensbrückbe hazudott gázkamrás haláltáborokon, a hárommillióval csökkentet auschwitzi áldozatiszámon, stb.-ken keresztül

Természetesen én azonban ezt nem állítom, nem is tehetném, hiszen nem akarok börtönbe kerülni, de érdekesnek találom, hogy így tűnik! 

Ennek fényében pedig különösen érdekes a Btk. 333-as törvény is.... 

Cionisták vitatechnikája, és taktikája:

külön oldalon:


A zsidóság a világ legnacionalistább népe!

  Amikor valakit jellemzünk, akkor összehasonlítást teszünk. Összehasonlítva a zsidóságot más népségekkel: Letűnt népekről, akkor beszélhetünk, ha utódai más népektől elkülönülve már nem képeznek politikai, kulturális és nyelvi egységet. A zsidóság mégis extrém hosszú ideig tudta más népek között megtartani az identitását. Hány ilyen népről tudunk még, vajon ebben nem a zsidók a világbajnokok? Híres az is, hogy milyen mértékben segítik egymást etnikai alapon! Két példa rá a média világából: "A rádióban, televízióban általában én mindig a kisebbséghez tartoztam, aki nem zsidó. És azt vettem észre, hogy ők viszont, a zsidók marhára számon tartják egymás közt, közben meg mindig kikérik…” – mondta Havas Henrik a saját műsorában, zsidó barátai között az ATV csatornán"
http://www.youtube.com/watch?v=vXeYOPMcoRI
2.Példa:
http://naptv.hu/naptv/naptv.news.page?nodeid=41
Ez a műsor közel 20 évig ( a "magyar" közszolgálati média vezető műsora volt. A felsorolt 26 műsorvezető közül egy nem zsidó, de az is cionista. Vajon hogyan lehet ez, miért a zsidóknak kell "Magyarországon" "hitelesen" tükrözni a valóságot? Hogyan lehet egy 1-2%-os kisebbség 100%-ban egy ilyen fontos tv műsorban, ha nem etnikai alapon?
Az is bizonyítja, hogy mennyire vigyáznak az identitásukra, hogy ők nem árasztják el magukat Izraelben bevándorlókkal (http://orientalista.hu/izrael-a-sivatagba-deportalja-az.../) Sőt, etnikai tisztogatást rendeznek, amit avval a hamis "Te is" érveléssel védenek, hogy éppen honfoglalnak, és mások is ezt tették.


Küzdelmük az asszimiláció ellen:
A magyarság példáján láthatjuk, hogy ahol magyarellenesség van, azokban az országokban a magyarság ellenáll, és jobban őrzi az identitását, mint például Ausztriában, ahol a burgenlandi magyarok nagyjából eltűntek, mert békén hagyták őket. Azonban a magyarság erőszakos asszimilációja is működik, ha lassabban is.
A cionista vezetők valószínűleg felismerték ezt a törvényszerűséget, és gerjesztik is az üldözöttség érzését a zsidóságban, mivel erősítik az identitásukat (miközben a miénket rombolják) hogy így védekeznek az asszimilációjuk ellen. Néha még műnyilasokat is bevetnek, mint (talán) Szabó Albert és Bácsfi Diána! 
Legújabban pedig rájöttek, hogy a holokausztozást nemcsak gazdasági és politikai fegyverként, hanem sorsközösségbe kovácsoló és identitáserősítő, az asszimiláció ellen is be lehet vetni. Nyomják is, éjjel-nappal!

A cionizmus a sunyisággal, a megbújással, a megtévesztéssel, a hazugsággal, és egyéb gerinctelen módszereivel a legundorítóbb ordas mozgalom! A cionizmus nem összeegyeztethető a magyar hazafisággal, aki cionista, aki a cionistákat támogatja, vagy aki cionistákra szavaz, az nem lehet magyar hazafi!

Magyargyűlölő zsidók:
„Cionista zsidók a magyarságról:"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."(Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)
"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)
2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!"
Tom Lantos, magyar gyűlölő amerikai szenátor mondta: "Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja."
"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack." (Landeszmann György főrabbi a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában megjelent Zsidók és magyarok című interjúban.)
Glatz Ferencz a MTA volt elnökének véleménye a magyarságról: "A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában." 

Rothschild cionizmus:
A természetben kétféle életszemlélet, életstratégia van. Az egyik abban hisz, úgy él, hogy lehetne egymás mellett békésen élni, a másik, hogy az egyik legyőzi a másikat, azonban ő is a békés egymás mellett élést hirdeti! Ez a két stratégia megjelenik az emberi társadalomban is, minden szinten, az egyének, az országok és népségek szintjén is. 
A vadkapitalisták és a zsidók a második életszemlélettel rendelkeznek. 

A vadkapitalizmus lényege, hogy az erősebb kizsákmányolja, elpusztítja a gyengébbet! A  vadkapitalista rendszer (más neveken liberalizmus, képviseleti demokrácia, stb.), minden szinten, a népek szintjén is működik. Amíg ebben a rendszerben valaki a nyertesek közé tartozik, addig támogatja azt. A világ vezető elitje, vagyis a zsidó Rothschildék, a zsidó népnek vezető, nyertes szerepet szánnak a diktatúrájukban, cserébe pedig a zsidó nép támogatja Rothschildékat a törekvéseikben. Azonban a zsidó népet is, nemcsak felhasználják, de akár feláldozzák is, ha kell, de mivel a zsidó nép jelenleg nyertes pozícióban van, addig ez nem téma náluk, mert nem az etika, hanem a rövidtávú érdekeik mentén mozognak! A cionizmus mára tényleg semmi más, mint Rothschild cionizmus. 

A zsidók többsége egyáltalán nem vallásos, sőt, nem is igazán hisznek istenbe se. Mégis, Izrael mellett avval érvelnek, hogy azt Isten nekik szánta! A többségük persze ezt nem gondolja komolyan. A kisebbség, aki ezt komolyan gondolja, az viszont
vallási fanatikus! Minden, ami írva vagy prédikálva van, embertől származik! Ezért, ha Istent keresed, akkor is az igazságot keresd, szeretetet, igazságosságot, arányosságot, és etikát gyakorold, és a józan észre törekedj, mert ezek az alapértékek a legfontosabbak, ha van Isten, ha nincs!
A biblia is embertől származik! Innentől pedig tök felesleges belemenni a részleteibe! Ha én írok valamit és kijelentem, hogy azt isteni sugallatra teszem, elhiszitek? És ha kijelentem mellé, hogy minden vallás hamis, csak az igaz, amit én írtam le, azt elhiszitek? Esetleg David Copperfieldnek? Kinek hiszitek el és miért?
A megtévesztés ellenszerei a negatív érzelmektől mentes józan ész, és az igazságosság!
Elsősorban érzelmi ember vagy, és csak utána értelmi, ezért az utóbbira kell törekedned!
A vallási vezetők mindig arra ösztönöznek, hogy ne a józan eszedre hallgassál, hanem az érzelmeidre!
Ezért a vallást remekül fel lehet használni arra, hogy tömegeken uralkodhassanak, hogy tömegeket irányítsanak, a katonáikat pedig fanatizálják! Ezért a legtöbb vallás veszélyes!
Leginkább az érzelmeiden keresztül akarnak átverni, és félelemkeltéssel akarnak irányítani!
A hit és a vallás két különböző dolog!
A vallás és az etika két különböző dolog. Etika létezik vallás és istenhit nélkül is!
A szeretet és isten is két különböző dolog, szeretet létezik még vallás, és istenhit nélkül is!
A többi alapértékre is ez vonatkozik!
Az alapértékek fontosabbak istennél is! Az alapértékeknél egy isten sem tekintheti magát fontosabbnak, mert isten a mai fogalmaink szerint nem lehet hitványabb az embernél. Amennyibe isten, vagy a biblia az alapértékeket felülírja, avval saját magát, ill istent tagadja!
Tehát isten nem fontos az alapértékekhez képest!
Ezért nem istent kell dicsőíteni és nem istenre kell koncentrálni, hanem az alapértékekre!
Mert miközben vallásos emberek tömegei gyilkolásznak, az alapértékek hiánya miatt pokol a világ!
Ne az alapján ítélj meg egy vallást, hogy benne van az is, hogy "Ne öld meg felebarátodat", hanem, hogy mire tudják ill. mire használják, és mi az eredménye!

A kritizáló zsidóság:
"Tegnap a hetes buszon felszállt egy áldott állapotban lévő hölgy, aki ráadásul láthatóan nem is volt jól, és bár úgy gondolom, hogy ezt többen is érzékelték, mégsem adták át a helyüket. Igen, hitvány ország vagyunk, hitvány emberekkel! Én azonban ezt mondhatom úgy, hogy nincs más identitásom, csak magyar. Rengeteget ostorozom a népem, és el vagyok szomorodva miatta, de nagyon. Ha zsidó oldalról kritizálnak, akkor egyrészt tényleg el kell ismerni azt, ami jogos, az önvizsgálat mindig jó, ugyanakkor az ember összehasonlítást is tesz a kritizálóval is. A zsidókról ugyanis mindig egy közmondás jut az eszembe, az, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Az összehasonlításban a zsidók elvesztik a kritizáló hitelességének pozícióját, különös tekintettel tetteikre, a kettős mércéjükre, és etikájukra. Ezért van az, hogy amikor a magyarságot zsidó részről éri kritika, akkor a kritikájuk súlyát veszti, még akkor is, ha jogos lenne. Amit tehetnek, hogy elkezdenek söprögetni a saját portájuk előtt is, felszámolják kettős mércéjüket, és az etika útjára térnek. Amíg ez nem teszik meg, minden megnyilvánulásuk csak az ellenszenvet fogja erősíteni irányukban, ezt kéne megérteniük!"

Összefoglalva:
A bevándorlók manapság is, mindenhol negyedekbe, gettókba tömörülnek, mert olyan "rasszisták", hogy társaik között és saját kulturális környezetükben érzik jól magukat! Ha elég sokan vannak, akkor már nem akarnak asszimilálódni, csak az emancipációt (jogaikat) követelik maguknak, majd megkezdik harcukat a bennszülött nép ellen. Ugyanis két domináns, eltérő kultúrájú vagy/és vallású nép nem fér meg egy országban, hanem harcolni fognak egymás ellen! A zsidó bevándorlás története bizonyítja a legjobban a multikulti életképtelenségét! A multikulti tragédiához vezet!
A zsidóság ma is harcol a magyarság ellen! 

Mi várható:
4 lehetősége van a zsidóságnak:
1 Asszimilálódik
2 Elhagyja az országot
3 Önkritikát gyakorol, újrafogalmazza magát, elveti vallását, és új identitássá lesz. Nem ura, és legyőzője akar lenni a népségeknek, hanem csak egynek gondolja magát a többiekből...
4 Továbbra is harcol a magyarság ellen, ami ismét tragikusan elmérgesedik, de ezúttal remélem a magyarok fognak nyerni!

A zsidók egy másik nagy hazugsága:
A 19. században Palesztina lakosságának 86%-a volt muszlim, 10 % -a keresztény, és mindössze csak 4% volt zsidó. Amikor a zsidók kitalálták, hogy Palesztinában egy zsidó központot, országot kell létrehozni, akkor nem gondoltak arra, hogy a palesztinokkal fognak a földön osztozni, hanem eleve a palesztinok népirtásában, és etnikai tisztogatásban gondolkoztak. Az egyik érvek viszont az, hogy akkoriban Palesztina üres volt, és nem volt ott semmi, a zsidók hoztak létre mindent. 
Akkor régi fotókkal leplezzük le ezt a hazugságot is!

A képen Jaffa, Palesztina utcai jelenet az óvárosban, Jaffa híres óratornya mellett, 1914 előtt ( Matson Collection ). 
Palesztina már kert volt, mielőtt a „kiválasztott nép” odaérkezett volna. Egyáltalán nehéz volt ott megműveletlen vidéket találni. A palesztinok már kiépítették nemzetközi piacaikat, amelyeket aztán 1948-ban az államosítással az izraeliek birtokba vettek.
szerző: lupo cattivo - 2010.08.15
forrás: effedieffe, Maurizio Blondet

Palesztin érme.
Voltak állami iskolák, futballcsapatok, nemzeti érzés, cserkészek, teljes piacok és differenciált munkaerőpiac. 
Fedőlap, palesztin rózsája 1922.


A cionista propaganda egy évszázadon át ismételgette, hogy Palesztina a cionisták érkezése előtt gyakorlatilag lakatlan volt.
Ezen az 1908. júliusi Jaffáról készült fotón hatalmas tömeg látható a helyi önkormányzat (Grand Serai) hivatala előtt, amint az ifjútörökök (akkor még nem CIA által kiváltott) forradalmának sikerét és Abdul oszmán szultán elbocsátását ünneplik. Hamid Isztambulban.

„A világtörténelem során először Christian vállvetve állt a muzulmánokkal a szabadság visszaszerzéséért és az alkotmány visszaállításáért folytatott diadalmas támadásban. Konstantinápolyt ostrom alá vették"

A török forradalom nagy reményeket keltett Palesztinában, amely az Oszmán Birodalom egyik tartománya volt a parlamenti választások és az alkotmányos kormányzás terén.

(A 19. század elején az Oszmán Birodalom uralta az Egyesült Államok nagy részét, beleértve Palesztinát is)

Jaffa nyüzsgő és zsúfolt piaca (bazár) 1896-ban dagerrotípiában.
(Megfelelő berendezéssel ez a technika háromdimenziós nézeteket biztosíthat.)

Jaffa kilátása a tengerről, fotózás 1898 és 1914 között.
Tiszta és civilizált palesztin város, tele tevékenységekkel, amelynek akkoriban 70 000 lakosa volt, csupa arab.

"A cionisták találtak egy sivatagot és kertté változtatták"
forrás: Harvest ... Matson Collection (1898-1914)


A jaffai ültetvények átfogó képe, 1914 előtt.

Valójában úgy tűnik, hogy Palesztina már a „kiválasztott nép” érkezése előtt kert volt. Valójában a dűnéket és a sziklákat leszámítva alig volt megműveletlen föld.

Jaffa Palesztina legfejlettebb városa volt, mintegy 70 000 palesztin lakossal.

Gyümölcs- és zöldségültetvények, olajfaligetek és pálmafák a városok és falvak körül helyezkedtek el, köszönhetően az intenzív és speciális mezőgazdaságnak.

"A cionisták azok, akik bevezették a növények ültetésének értékes kultúráját és a fejlett technológiát"
1920-as évek eleje: A betakarítás válogatása


A gyümölcsöket könnyű papírba csomagolják értékesítés és forgalmazás céljából.

A csónakokon lévő gyümölcs- és zöldségdobozok eljutnak a Jaffa kikötőjében kikötött teherhajókhoz, hogy külföldre exportálják.

Már a 19. század elején Palesztinában a fő exportcikkek a trópusi gyümölcsök voltak.

A jaffai narancs, lime és grapefruit mindennapi feltétel volt a Brit Birodalom reggeliző asztalain

A palesztinok piacai jól meg voltak szervezve

- Ez az oka annak is, hogy a cionista állam „államosította” a mezőgazdaságot.

- Ami nem más, mint kirabolni a palesztinokat.

- És az új Izrael Állam fő exportcikkévé változtatta.
Narancs ligetek a palesztin Bir Salimban ( öntözőrendszerrel )

A narancsot a hajókra pakolják.



"Alulfejlett beduinok, akik civilizáció nélkül élnek sátrakban"
Az Országos Keresztény Ortodox Iskola általános iskolai osztálya 1938-ban.
Nyilvánvalóan a keresztény iskolákban is szívesen jártak muszlim gyerekek, mert ott kiváló oktatásban részesültek.

A keresztény ortodox iskola növendékeinek természetesen volt zenekaruk...

"Soha nem volt palesztin állam"
Az 1923-as jaffai kormányközépiskola tanárai (líceum és technikum)
-A professzor a központban nyugaton nyakkendővel öltözött, de Fez Salim Katul, számos tudományos tartalmú arab könyv szerzője.
Ha soha nem volt állam, miért volt állami iskola?

"tanulatlan félvad vadember, aki csak az erő nyelvét érti"
A középiskola asztalos osztálya ebben az állami iskolában 1924-ben.
Felirat az ajtón
"Aki keveset tanul, annak később kevés az elfogadása is"
Útkereső és „kis farkasok” a középfokú oktatásban, 1924.

A focicsapat az iskolában 1923-ban


"Nem volt nemzettudatuk ....."

1933. október 27-én brit rendőrök lovagoltak Jaffa központi terén, szétsodrva a zsidó bevándorlást hirdető brit politika elleni tiltakozó gyűlést.


Ugyanezen október 27-én itt verték meg a brit rendőrök a köztiszteletben álló palesztin politikust, Muza Kazim Pasha al-Husseinit a zsidó bevándorlás elleni tiltakozás során.

Al-Husszeini úr hat hónappal később, 81 évesen meghal ezeknek a sokkoknak a hatásai miatt, amelyekből sohasem gyógyult ki teljesen.


Az „arab lázadás” kezdete a filocionista brit politika ellen.
A Jaffa Arab központi terén álló angol rendőrség tüntetőkkel áll szemben.

Az 1936-os arab lázadás idején brit csapatok kutatnak járókelőket a jaffai „Lungomare”-nál.

"Utálnak minket a szabadságunkért"
Angol megtorlás az arab felkelés ellen 1936
Angol katonák szögesdróttal blokkolják Jaffa óvárosát; ez az arab lakosság házainak megbüntetésének-lerombolásának előjátéka.

A brit büntetés eredménye: Jaffa óvárosának romjai 1936-ban.
Ebben az értelemben az izraeliek csak folytatták a hagyományt...

"Ezek mind terroristák; nincs senki, akivel tárgyalhatnál."
A kormányzói palota (Grand Serai) roncsai, amelyeket a „Lohemai Herut Israel”, ismertebb nevén a „Stern Gang” támadása semmisített meg.

1948. január 4-én a Stern banda tagjai a palota előtt parkoltak le egy teherautót, amelyben narancsok alá rejtettek robbanó lőszert.

Az épületet a földdel egyenlővé tették; ezen kívül 26 palesztin civilt öltek meg.

"Tehát nem volt senki, akivel tárgyalni lehetett volna"

1948. április 24.:

A militáns Irgun cionisták  behatolnak a palesztin házakba, amelyeket korábban robbanóanyagokkal megrongáltak.

Ezen a napon az izraeli titkos hadsereg Menachem Begin parancsnoksága alatt 4 napon és 4 éjszakán át tartó támadásba kezd Tel Aviv hangulatos Manshiyeh negyede ellen a tengerparton, válogatás nélkül kilőtt aknavető lövedékekkel.

Manshiyeh cionista bombázásának hatásai.
A brit parlamentnek küldött hivatalos jelentés 1948. május 5-én szól.
„Véletlen aknavetős támadások azzal a nyilvánvaló céllal, hogy pánikot keltsenek a polgári lakosság körében. A brit fegyveres erők légicsapásokat mértek ellene (irgun cionisták), így az izraeliek a délután folyamán visszavonultak korábbi pozícióikba (...)

Április 30-án este a (a britek által) életbe léptetett tűzszünetet Izrael megtörte (...). Becslések szerint 30 000 jaffai arab menekült el, és jelenleg még többen menekülnek.

Az arab polgármester még mindig Jaffában tartózkodik, és a közfeladatokat nehezen teljesítik”.

- Hansard, Alsóház, 1948. május 5., 1238. oldal.

1948. április vége:

Arabok ezrei menekülnek a Jaffa elleni cionista támadás elől a tengeren, miután az utcákat elzárták az ortodox terroristák „Haganah” (héberül „védelem”); menekültként jutnak el Gázába, Egyiptomba, Libanonba (és Szíriába) (jegyezd meg a képen a keresztény ortodox templomtornyot).


Végre egy ország nélküli nép megtelepedhet egy olyan országban, ahol nincs lakosság"
Boldog, mosolygós zsidó bevándorlók Európából.
1949 eleje van, és a szegény áldozatok egy etnikai tisztogatás után kényelmesen eljutottak Jaffa környékére.


A palesztinok menekülnek. 1948.
Palesztin menekülttábor 1948-ban, Szíria Damaszkusz közelében, Nakba

Palesztin menekültek 1948.10.30. Jalil Nakba.
...
Forrás: Palesztina a zsidók előtt:
http://lovingenergies.net/pt/Palestine-Old-Photos-Expose-Old-Lying/blog.htm

A 2015-ös palesztinai konfliktusról:

0. Izrael hamis indokkal erősítette fel a népirtást és etnikai tisztogatást, mivel kiderült,  a két telepes tinédzsert, és az egy katonát nem a Hamasz rabolta el, és ölte meg!

1. Izrael mindig arra hivatkozik, hogy ők csak válaszolnak, azonban a jelen történések kapcsán is hazugság ez, ugyanis közvetlenül a 3 zsidó telepes elrablása és megölése előtt, a hadseregük számos gyilkosságot hajtott végre civilek ellen. Megöltek egy mentálisan beteg nőt, két tüntetőt egy 16 és 17 évest 
https://www.youtube.com/watch?v=Q5Zo_kdIufA
és több földművest, hogy a többit és a sebesülteket meg se említsük...
http://kuruc.info/r/7/130829/
http://www.rfi.fr/moyen-orient/20140625-israel-fin-amere-plus-longue-greve-faim-prisonniers-palestiniens/
http://www.hirado.hu/2014/06/05/1500-lakast-epit-izrael-a-megszallt-teruleteken/
http://www.lemonde.fr/proche-orient/article/2014/05/21/les-israeliens-accuses-d-avoir-execute-deux-adolescents-palestiniens_4422551_3218.html

2. Izrael arra is hivatkozik, hogy a Hamasz rakétákra válaszul kezdett a katonai akciókba, miközben fordítva volt, mert a három telepes zsidó halála után is a hadseregük tovább folytatva több palesztint ölt meg, a telepeseik pedig egy gyermeket élve elégettek, ezután kezdtek rakétázásba a palesztinok. A zsidók úgy állítják be, hogy ezektől a rakétáktól ők rettegnek jobban, de a valóság ez,
Így rettegnek a zsidók, a Hamasz rakétáktól.:
"Az izraeli légierő folyamatosan csapásokat mér a gázai övezetre. Az izraeli hadsereg már 40 ezer főt mozgósított és szárazföldi hadművelet is várható. Az aljas palesztin terroristák vérével fogjuk vörösre festeni Izrael földjét és a tenger vizét... Hiszen aki Izraelre támad, az Istenre támad!"-dr. Dániel Péter 
Igen, ők azok, akik azt kérik számon, hogy miért nem mentettük meg életünk kockázásával a szegény ártatlan zsidókat a 70 évvel ezelőtt, a munkatáboroktól.. Közben pedig így rettegnek az arab terroristáktól: 
"Ezek a degenerált arab terroristák még a tegnap esti brazil-német focimeccs alatt is rakétáztak. De nem lett belőle baj, mert levittem a laptopot az óvóhelyre, így aztán egy gólról sem maradtunk le. A meccs után pedig a tengerparti lakásunkból hallgattam, ahogyan a haditengerészetünk szorgalmasan lőtte a palesztin terroristákat. Remek, megnyugtató "altatódal" volt... Shalom!"
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/l/t1.0-9/p403x403/10464218_10203452101294440_262165365886068919_n.jpg
https://www.facebook.com/IsraelWC/photos/a.333013306789497.74117.333012743456220/663774227046735/?type=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=776746429060000&set=a.668882139846430.1073741860.217514361649879&type=1
https://www.facebook.com/lasextanoticias/photos/a.10150220885323755.353930.75653858754/10152642714008755/?type=1&relevant_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152549411881678&set=a.10150294029661678.381794.775051677&type=1&relevant_count=1
http://kuruc.info/r/6/130444/#ixzz37YV9C8BO
Hamasz rakéta és Izraeli rakéta:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=539871422806489&set=a.536102953183336.1073741828.536027959857502&type=1&relevant_count=1
Íme a palesztin Kasszám rakéta "rombolása":
http://www.giwersworld.org/antisem/GAZA-pics/GAZA-2/qassam02.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201407
És a zsidóé: http://kep.index.hu/1/0/352/3523/35236/3523626_0875d1e27788e477e9dc1b35c21f3214_wm.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201407
és a következménye:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/p526x296/10330496_575104689272950_5339465670551775089_n.jpg

2. Önvédelem az, ha a védekezésnek mindig a legenyhébb formáját alkalmazzuk. Ha a védekezés nem arányos, nem beszélhetünk védekezésről, mert az támadás! Ezért sem védekezik Izrael, hanem ő támad!
https://www.youtube.com/watch?v=yeXUnHqE4pI&feature=youtu.be
Legújabban avval érvelnek, hogy bár elismerik, hogy a két oldal veszteségei durván nem azonosak, de azt hazudják, hogy a fenyegetés, amit a palesztinok okoznak azonos, ezért arányos a támadásuk. Természetesen ez is hamis érvelés, hiszen akkor lenne azonos a fenyegetés, ha azonos lenne az erőviszony is. Ha engem megtámad egy 6 éves gyermek, még akkor sem belezhetem ki, ha késsel teszi, hiszen annyival erősebb vagyok, hogy játszva veszem ki a kést a kezéből. A bíróság nem mentene fel, köznevetség tárgya lennék, ha erre hivatkozva beleznék ki egy hatéves gyermeket!

3. Az önvédelem nem a megszállók, vagy a támadók joga, hanem a megszállottaké! Izrael nem hivatkozhat rá, mert ő a megszálló! 
http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Teheran%20NAM%20csucs/palesztina%20annektalasa.jpg

4. A kollektív bűnösség elvének használata, háborús és emberiségellenes tevékenység!
(A kollektív bűnösség elve az, amikor az egész csoportot megbüntetjük, miközben el lehetne különíteni az ártatlanokat és a bűnösöket. ) Az ENSZ emberi jogi főbiztosa:" ha egy jottányi kétely felmerül" azt illetően, hogy egy adott épület katonai vagy polgári célpontnak számít-e, már nem jogszerű megtámadni azt."
A konkrét esetben a 2 fiatalkorú, és az egy katona zsidó telepesek feltételezett elkövetőt letartoztatták, tehát itt vége is kellett volna lennie a történetnek. A Hamasz pedig a mai napig nem ismeri el ezt a gyilkosságot, sőt a zsidókat vádolják  vele! Frissítés: Az izraeli rendőrfőnök bevallotta, nem a Hamasz ölte meg a zsidókat! (http://index.hu/kulfold/2014/07/26/nem_a_hamasz_rabolta_el_az_izraeli_tinedzsereket/ )
 http://www.dailymotion.com/video/x224g06_le-false-flag-des-3-israeliens-supposement-tues-par-le-hamas_news
http://blogs.mediapart.fr/blog/jjmu/250714/pretexte-au-declenchement-des-operations-de-represailleshttp://croah.fr/corbeau-dechaine/les-trois-ados-israeliens-auraient-ete-assassines-par-un-autre-israelien/
http://lesmoutonsenrages.fr/2014/07/25/les-trois-ados-israeliens-decedes-a-lorigine-de-lattaque-de-gaza-la-preuve-dun-false-flag/
http://www.mondialisation.ca/vengeance-justifiee-le-pretexte-pour-bombarder-gaza-le-gouvernement-netanyahou-est-il-derriere-les-meurtres-des-trois-adolescents-israeliens/5391864

5. Az elmúlt évtizedek alatt, több, mint ötmillió palesztin menekült el szülőföldjéről. Ez is bizonyítja, az etnikai tisztogatást, ami emberiségellenes és háborús bűn!

6. Az Izraeliek olyan haditechnikákat és taktikákat használnak, amely háborús, és emberiségellenes bűncselekménynek számítanak!
http://kuruc.info/r/39/130672/#ixzz38AgqpSLc
http://kuruc.info/r/6/130732/#ixzz38HdBVuFF
http://kuruc.info/r/4/130802/#ixzz38PHR3IGr
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/20/israel-using-flechette-shells-in-gaza
Kopogtató bomba:
 Ez pedig csak az etnikai tisztogatásra bizonyíték! Mostanában a kopogtató bombázással reklámozzák magukat, csak éppen az ilyen bombák elől az állítólagos Hamaszos rakétaindító tud a legjobban elfutni, míg néhány másodperc alatt, a gyermekeit összefogdosni kényszerülő ártatlan civil a legkevésbé! 
http://index.hu/kulfold/2014/07/26/ha_bekopog_a_raketa_rohanjon/
Tehát nem a Hamaszos rakétaindítót lövik, hanem házakat és infrastruktúrát rombolnak. Nem ölhetnek még ők sem millió embert, ezért csak annyit ölnek, amennyit a nemzetközi közösség elnéz nekik, de minden fronton próbálják elűzni a palesztinokat a szülőföldjükről. Ha élhetetlenné teszik a létfeltételeiket, akkor külföldre kényszeríthetik őket, 5 milliót már sikerült...
Foszforbomba: 

7. Az izraeliek mindig konfliktusról vagy háborúról beszélnek, miközben a palesztinoknak nincsenek tankjaik, vadászgépeik, atombombáik, rasszspecifikus biológiai fegyvereik, stb., tehát nem két egyenrangú félről van szó, akiknek a veszteségei éppen így nem összehasonlíthatóak. 
Amikor a második világháborúban a németek gettóba, vagy munkatáborba zárták  a zsidókat és azok lázattak ellenük, akkor sem beszélt senki háborúról a németek és a gettólakók között, mert a gettólakók német megszállás alatt, azok rabjai voltak! 
http://www.ifamericansknew.org/

8. A zsidók avval védekeznek, hogy a Hamasz pajzsként használja a civileket és ezért van sok gyermek áldozatok (az áldozatok több mint 70%-a civil). Evvel szemben, ez a ő szokásuk: 

17-szer figyelmeztették  a zsidókat, hogy az iskolában gyermekek vannak, mégis lebombázták:
http://valasz.hu/vilag/gazai-ovezet-102671
Pajzsként használják a palesztinokat a zsidók: http://www.palestineremembered.com/images/dailymail_humanshield.jpg
http://files.abovetopsecret.com/uploads/ats64806_human_s.jpg
http://palestinesolidarityproject.org/multimedia/human-shield-04_16_10.jpg
És így hamisítanak:
https://www.youtube.com/watch?v=Yu54aSM6QOE 
és az eredeti, ami több mint 5 hónapja készült Szíriában:
https://www.youtube.com/watch?v=nH3a87_29Lo

9. A zsidók szerint a palesztinok nem akarnak békét:
Egy videó felvétel a YouTube-on egy zsidó konferenciáról, amelyet egy elegáns szállodában tartottak. Arról beszéltek a zsidó rabbi-küldöttek, hogy meg lehet-e törvényesen ölni, illetve szükséges-e megölni nem zsidó kis gyerekeket bizonyos vallási és egyéb zsidó célok érdekében. A zsidó küldöttek többsége azon a véleményen volt, hogy IGEN, minden további nélkül...(egy ember a hallgatóság soraiból ellenvéleményének adott látványosan hangot, de őt a biztonságiak elvezették). 
https://www.youtube.com/watch?v=iHXuCB18HHY

A népirtás megengedhető Times of Izrael:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/q71/s720x720/1928396_677066985711088_6326655092233817052_n.jpg

Izrael népe, a felsőbbrendű zsidóság:
https://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0

Meg kell ölni a palesztint,az anyákat is,  a Zsidó Otthon nevű izraeli párt szerint (vajon mekkora nemzetközi cirkusz lett volna, ha Magyar Gárda vagy bárki kijelentette volna ezt a zsidókra vonatkoztatva?) http://www.presstv.ir/detail/2014/07/16/371556/israel-must-kill-all-palestinian-mothers/

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10421971_671669186248558_4113861119832801539_n.jpg?oh=16bf5d0585f195f4f06347782aaa1275&oe=54548DD1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=810447318989978&set=a.648447278523317.1073741828.648272658540779&type=1

Gázában nincsenek ártatlan gyerekek, hirdeti a molinó:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p180x540/10462901_10154434129715444_1890200315953229261_n.jpg?oh=ebf9fafcf1c323ecc6ac056f72e5c47a&oe=54527043&__gda__=1414189242_f2de4f9f2bab02ff2baa615506a2c938

Palesztina megszállása:
https://www.youtube.com/watch?v=mydbK35Bmns&feature=youtu.be

Dávidból lett Góliát:
https://www.youtube.com/watch?v=mBV76USP6XE&app=desktop

Augusztus 2.-a 7500 palesztin épület lerombolva. Vajon van a Hamasznak ennyi rakétája lenne, hogy csak ennyi épületben fér el?
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10580081_627860517332973_7329420820234359548_n.jpg?oh=55469210217ade7eb95f8c640cf78a35&oe=543FAEF8

"Békés" zsidó:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10544384_737301016346802_151748025750187513_n.jpg

10. A szakértők szerint Izrael célja a civil lakosság terrorizálása, háborús bűnt követnek el (csak a politikusok nem ismerik el)!
http://kuruc.info/r/4/130953/
http://kuruc.info/r/4/130757/
http://kuruc.info/r/4/131219/#ixzz39Lsi2HGs

11. A zsidó befolyás alatt álló média egyoldalú tálalása:
http://kuruc.info/r/4/131177/

http://vilagterkep.atlatszo.hu/2014/07/21/izrael-palesztina-egy-aszimmetrikus-konfliktus-visszhangja-a-francia-mediaban/

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/q71/s720x720/68914_670200503070774_3347110197480063325_n.jpg

Képek a cionisták munkájából:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/p526x296/10404900_620899454689816_1735966928038508706_n.jpg

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10269398_612243715555390_2049501209744076520_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10401973_325202770980579_1735654380140891850_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153035593075760&set=pcb.10153035593705760&type=1

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10553392_10153035593195760_6135718031910578266_n.jpg

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/q71/s720x720/10497233_801131466595942_9149171518093576644_o.jpg

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10487229_801246923251063_1601747471850343527_n.jpg?oh=e734b96861039f68f9ac03dca1431bc4&oe=5451C1D8

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p480x480/10568955_10152151937372382_5613461664281411237_n.jpg?oh=07178a813320644468f0e33ca196e4b5&oe=544C4F0F

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10489820_672100166198481_6477635961839704583_n.jpg

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RrTmxiPG-oA

Elképesztő pusztítás, tízemeletes hátakat robbantanak fel:
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/08/gaza-911-e-tobb-mint-3000-halottal.html













Gáza 2014 előtt és az izraeli terrortámadás után (videó):

Néhány karikatúra:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10505597_345608452261774_283786068003954128_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/q71/s720x720/14897_10152128085927382_8284355051233922768_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10526040_658935547530603_554202822552093407_n.jpg?oh=c475d867a1bb5e12e09db28bfa9d9ffd&oe=5458EA28&__gda__=1413867105_04a64e6028bb9671b5579cbc8319b2e6

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/q71/s720x720/1907381_10152574731841926_1125983768113376083_n.jpg?oh=fd32c86bb3fcae2a629ed5b5a549de7b&oe=5448ADD5

Lásd még Ukrajnát:
http://munka-hely.blogspot.hu/2014/06/ukrajna.html
Szíriát és a többi cionista vérengzést!

A zsidók között is van néhány igaz ember!
Csak ők nem kitüntetéseket és elismerést kapnak, hanem inkább büntetést...
https://www.facebook.com/elismerjuk.palesztinat/photos/a.373473722734774.89194.373462382735908/688621254553351/?type=1
itt egy másik:
https://www.facebook.com/photo.php?v=678652138892277


Az oldal folyamatos szerkesztés alatt van!
Ha  nem értesz egyet valamivel, akkor tudsz üzenetet küldeni oldalt, a kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy írhatsz a fórumba: 
http://kozvetlendemokracia.blogspot.hu/p/forum.html
vagy a face oldalra:
https://www.facebook.com/MozgalomAMunkanelkulisegEltorleseert
Elfogadom az érvedet, ha a logikai struktúrádban nem találok hibát, ellentmondást, ha nem tudom megcáfolni, és ha elég nagy a valószínűsége (vagy Occam borotváját használva), vagy több lehetséges magyarázatot is elfogadva!

2023-as konfliktus:
https://www.jpost.com/Israel/Eliyahu-advocates-carpet-bombing-Gaza
By MATTHEW WAGNER \
05/30/2007 21:24
All civilians living in Gaza are collectively guilty
(Minden civil aki Gázában él kollektíven bűnös)
Sephardi chief rabbi Mordechai Eliyahu has written in a letter to Prime Minister Ehud Olmert
(szefárd főrabbi Mordechai Eliyahu levelet írt Ehud Olmert miniszterelnöknek)
there was absolutely no moral prohibition against the indiscriminate killing of civilians
(egyáltalán nem tiltott erkölcsileg a civilek válogatás nélküli ölése)
https://www.unicef.org/mena/press-releases/gaza-students-return-to-school
Többek közt Moshe Feiglin, a Kneszet korábbi képviselője, a Zehut elnevezésű libertáriánus cionista párt vezére 2023. október 26-án az alábbi kijelentést tette: "Gázában kő kövön ne maradjon! Gáza legyen egy újabb Drezda. Igen! Teljes felégetés. Nincs több remény… Megsemmisíteni Gázát most! Most!" 
Ezra Yachin, az Izraelben hősként tisztelt Avraham Stern terrorcsoportjának most 95 éves egykori tagja még október folyamán a következőképpen foglalta össze vágyait, melyeket alighanem sokan mások is osztanak: "Legyünk diadalmasak, végezzünk velük, egy se maradjon közülük! Töröljük el az emléküket is, családjaik, szüleik, gyermekeik emlékét! Ezek az állatok nem élhetnek többé." 
Ámiháj Élijáhu, a Netanjáhu-kormány örökségvédelmi minisztere pedig egy az atombomba bevetésének lehetőségét firtató újságírói kérdésre válaszul közölte: "Ez csak az egyik lehetőség. A másik lehetőség az, hogy meg kell vizsgálni, számukra mi a fontos, s mi jelenti nekik a következő elrettentő lépést."