Cenzúra!
A kurucon gyakran előfordul, hogy spamnek jelölve tűnnek el hozzászólások! Olyanok, amelyek egyébként nem sértik az a moderálási elveiket, mivel nem trágárok, stb., hanem inkább politikai mondanivalójuk nem kívánatos valakiknek. Gondoltam eddig a Rabbik, vagy esetleg kormányzati hasbara csoport munkássága ez a jelenség! Ma azonban lebukott a kuruc adminisztrátora! Az első hozzászólásomat, amely NEM (!) tartalmazott moderálási tiltás alatt álló tartalmat megint spamnek jelölték. Erre reagálva újra beírtam azt, felháborodva a zsidó jellegű cenzúrán, elküldve az anyjába az elkövetőt, illetve akkor ég a feltételezett elkövetőket. Erre most már egyértelműen az admin törölte az összes hozzászólásomat, illetve kitiltott az oldalról. Gondolom arra tudná fogni, hogy trágár voltam, azonban a felháborodásom kifejezése teljesen jogos volt! Ők maguk így fogalmaznak:
"Ugyanakkor szerintünk természetes, ha a vita hevében vagy valamely vérlázító hír esetében nem egészen úgy fogalmaz az ember, mint egy szépirodalmi regényben, így ez időnként belefér"
Forrás: https://kuruc.info/r/6/174968/+
Az, hogy már az első hozzászólásom is gyanús módon lett spam, az, hogy nem vették figyelembe, hogy a jogos felháborodásomból eresztettem el, egyébként szépirodalmi művekben is előforduló anyázást, az, hogy azt hazudják, hogy a rendszer az alpári szavakat alapból cenzúrázza, valójában meg mások ilyen tartalmú hozzászólásai érintetlenek, az, hogy gyanús módon tűnnek el ellenben a moderálási elveket nem sértő hozzászólások, és az, hogy rögtön ki is tiltottak az oldalról, azt sejteti, hogy a kuruc.info moderátora az, aki jellemtelen módon, és politikailag motiváltan, etikátlanul, zsidó módjára befolyásolja a diskurzust! Hányás! A rejtélyes módon spamnek jelölt, eltüntetett hozzászólásom: Mi volt a gond ezzel???
" Egy állítást nem lehet az állító személyén keresztül megcáfolni, mivel egy hülye, egy náci, de még egy zsidó is mondhat igazat! Ez a személyeskedés érvelési hibája! Ha egy zsidó magyar nevet vesz fel, akkor ő mindjárt magyar? Ügye, hogy nem! A nevemmel pontosan azt demonstrálom, hogy főleg háborúban, mivel annak a legfontosabb stratégiája a megtévesztés, a legtöbb dolog nem az, mint aminek látszik, vagy mutatja magát!
Mindennek van valószínűsége, több-kevesebb, de a vallásos ember nem csak isten létét tudja alaptalanul biztosra, hanem azt is, hogy isten mit mondott, vagy mit akar! Így minden vallás hazugság, és minden, ami írva, vagy prédikálva van, elsősorban embertől származik! A keretszerénység egyik legnagyobb bűne, hogy szerinte az ember a természet ura, mivel az ő számára teremtette a növényeket, állatokat isten. Az ősi magyar vallásban az ember csak a természet része. A kereszténységben így kódolva van a környezetszennyezés. A zsidó vallás ellenben annyival hitványabb, hogy ott a többi ember is a zsidóknak van teremtve. Abba a kapitalizmus, és a népirtás van kódolva! A vallásos hülyítést oktatással vissza kellene szorítani, de a terrorista vallásokat, mint a zsidó, vagy muszlim egyenesen be kellene tiltani! Etika létezik vallási hülyítés nélkül is!"


Mindenféle konfliktus legjobb megoldása a kibeszélés, az igazságkereső vita, a háborúskodással szemben.
Az átlagember azt gondolja, hogy mindenkinek ez lenne az érdeke. Ezért az internet világát is úgy kellene alakítani, hogy segítse a különböző emberek, táborok párbeszédét, az igazságkereső vita kialakulását.
Azonban azok, akik a hatalmat birtokolják, vagy szeretnék birtokolni, az internetet pont fordított szándékkal alakítják ki. Vagyis a különböző feleket elválasztják, megelőzve az igazságkereső vita kialakulását, bármennyire furcsa, az értelmes hozzászólásokat törlik, az anyázásoknak viszont szabad teret engednek. A különböző közösségi felületeket is a pártosítás, megosztás igényével építik fel, hogy a hatalmat könnyebben tudják gyakorolni. Példaként a Facebook jelenlegi rendszere, egészen egyszerűen brutálisan cenzúráz politikai mozgalmakat, személyeket! Hogy ki dönti el, hogy kit miért, az még  rejtély előttem.
Néhány példa:
Látható, hogy nyoma nincs a trágárságnak, a hozzászólás puszta politikai vélemény, nem sért semmilyen szabályt, maximum csak érdeket...

Továbbiak:


Ugyanígy kezdett működni a Youtube is.
Az alábbi beágyazott videó alatt, a csatornatulajdonos hozzászólásait is cenzúrázta a Youtube rendszere:
 Majd később egy olyan rendszert is bevezettek, amely alapbeállításként csak a legjobb hozzászólásokat mutatja, és csak egy külön gomb megnyomásával lehet látni időrendi sorrendben az összes (?) hozzászólást...  
Ráadásul a közösségi felületeken kialakult a gyakorlat, hogy büntetlenül, pusztán politikai ízlésbeli okokból meg lehet sérteni bárkinek a szólásszabadságát, és ki lehet törölni az értelmes, szabályokat nem sértő hozzászólását, sőt, az adminisztrátor egyből ki is tilt a felületről. Természetesen a szólásszabadságot hazudó kormányt, a szólásszabadságot hirdető ellenzéket, és a hatalmat megszerezni vágyó egyéb politikai, és civil szervezeteket ez nem zavarja...
A Facebook-on rendelkezned kell kb.5-6 ismerőssel, hogy megjelenjenek a hozzászólásaid, addig csak elhiteti veled a rendszer, hogy megjelent.
Rejtélyes módszer, amikor eleve korlátoznak, pedig csak most keresed fel először az oldalukat, vagy most szólnál hozzá először, de már eleve nem tudsz, míg mások tudnak:
https://www.facebook.com/233103313555950/photos/a.233112056888409.1073741827.233103313555950/278354225697525/?type=1&relevant_count=1

Már másodszor töröltek a Facebookról, miután az Átlátszó face oldalán hozzászóltam, és vitáztam a
a híveikkel. Nem voltam sértő, nem voltam trágár, nem személyeskedtem, csak érveltem, nem úgy mint ők!
Természetesen őket nem törölték! Micsoda demokrata, micsoda toleráns társaság!

A szemét módszereikből már kezd valami kiszivárogni:
http://444.hu/2015/05/10/igy-rohasztja-szet-a-facebook-szep-lassan-a-demokraciat/


Jelenleg a legérdekesebb, hogy ha olyan face oldalakon vitázom, vagy ott hozzászólok, amelyek "ellenséges" területek, akkor a rendszer nem jelez, ha valaki válaszol rá. Más oldalakon, amelyek nem fontosak, meg jelez.
Folyt köv.
Így szórakoznak velünk: